Kıyafett derdi :((

marilynmonroee1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
88
4
28
Ankara

Bi insan dışarı çıkacağı zaman derhaneye filan gideceği zaman giyecek bişey bulamaz mı ya :emir_bebek:

yok renk uymadı yok o bol paça o dar bluz olmaz derken her yere geçikiyorum :14: Öneriniz var mı acaba nasıl çözebilirim bunu :(((

Belki de çok zevksizim birbirine uyumsuz şeyleri dolabıma tıkmışım bilmiyorum :18:

Son düzenleme:

Bi insan dışarı çıkacağı zaman derhaneye filan gideceği zaman giyecek bişey bulamaz mı ya :emir_bebek:

yok renk uymadı yok o bol paça o dar bluz olmaz derken her yere geçikiyorum :14: Öneriniz var mı acaba nasıl çözebilirim bunu :(((

Belki de çok zevksizim birbirine uyumsuz şeyleri dolabıma tıkmışım bilmiyorum :18:
Mesela yarın nereye sinemaya mı gideceksin,akşamdan kıyafetlerini hazırla,yatağa girince hemen uyumuyorsun ya o zamanda kafanda tasarla:27:
Ben öyle yapıyorum:27:

kesinlikle akşamdan hazırla. ben hep öyle yapıyorum. sabah ne giyeceğine karar vermek zor oluyor.:32:

eğer kıyafetlerin uyumsuzsa evdeki kıyafetleri göz önünde bulundurarak onlara uyumlu bir şeyler alabilirsin.:34:

Bi ara bende öyle yapıyordum işe yarıyor ama hiçbirini birbirine uyumlu görmüyorum o nasıl yapacaz :27:
Kaç yaşındasın bilmiyorum,ben 18 yaşındayım,pek uyum aramıyorum açıkçası:27:
Canım ne isterse giyiyorum,bazen çok zıt bazen hep aynı renk,bazen alakasız parçalar:9:
Sende öyle yapabilirsin,canın nasıl istiyorsa:24:

Merhaba canim, bende 18 yasindayim sana fikir vermek istedim. Kesinlikle aksamdan kararlastir giyeceklerini ki zaman problemi yasamayasin. Ama oncelikle madem uyumsuz buldugun seyler var, dolabina daha sade daha klasik, her seyle giyilebilecek bir iki parca kat. Bu duz beyaz bir bluz olabilir, siyah bir blazer ya da yine duz renk hirka... Bunlar senin icin kurtarici olabilir herhangi bir pantolonun ustunede giyebilirsin gayette sik olursun diye dusunuyorum. Sevgiler...

sormayın aynı problem bnde de var 25 yaşndaym ama sanırm bunun yaşla başla flan alakası yok sadece kadın olmak önemli... (: kiloyla flan da alakası var sanırım bu kıyafet probleminini bilemiyorum... kilolu sayılmam aslnda ince değilm ama çok toplu da değilm.. dolapta o kdr kıyafetm var ayıptr sölemesi hepsi de güzel yerlerden alınmış şık şeyler herkes bi mağaza açarsın bunlarla diyo ama yok işte ben kendi üstmde beğenemiyorum! başkalarının üstnde en dandik şeyleri bile beğenebiliyorm bazen ama kendimdeki kıyafetleri benm üzermde beğenmiyorum. Yok orası çktı burası kısa oldu bu çok uzun vs.. hep bşyler buluyorum. Ben de akşamdan hazırlarm kıyafetlerimi bu arada ama o dolabın başnda geçen saatleri bide bana sorun... :/ haa bide siyah renklere her zman taparım siyah kıyafetler kurtarıcım olur hep :)

Son düzenleme:
Moda diye bir şey yoktur.
Genellemek yanlıştır yani.
Her insanın kendisine ait modası vardır.
18 yaşında cıvıl cıvıl bir yaştasın.

Şu şuna uydu, şu şunla olmadı dersen oho..
Bırakta bunu biraz daha büyükler düşünsün.:1:
Senin şimdi "ne giysen yakışır" dönemlerin. :1:

internette hazır kombin yapılmış halde olan örnekler var model model onları incele sende beğendiklerini aşağı yukarı öyle al ya da evdekileri uydur o şekilde canım
zamanla tarzın oturur seçimlerini ona göre yaparsın

Tüm lise hayatı boyunca ve üniversite 1. sınıfta hep aynı kot pantalonu giymiş biri olarak giysi uyumuna takma, şekilci olma diyorum.

Gittiğin yere uygun giyin. İnsan kıyafetiyle karşılanır, kişiliğiyle uğurlanır. En sevdiğin etrafının hoşlandığı mutlaka bi kıyafet vardır ve tarzın da odur. Ona benzer giyinirsin. Kıyafetten çok duruş da etkilidir, dik dur, neşeli ol, aşırıyaükaçmadan aksesuarla değiştirirsin.
Başarılarr.

Bir ara bende takardım sizin yaşınızdayken :1:
Bakkala giderken bile giyinir saçımı tarar modeller falan verirdim .
Şİmdi aklıma geliyorsa ne saçmalıkmış arkadaş :1:
Pijamamla çıkıyorum artık bakkala markete canım istemeyince .
Ha ayrıca giyeceğim bir şey bulamıyor muyum giyecek kötü zamanların kurtarıcısı kot pantolon beyaz kazak beyaz tişört .
Üstüne de beyaz hırka olur siyah hırka olur giyiyorum .
Her yere giderim mesela öyle ben .
Yada böyle uzun dekarlar kaşeler oluyor ya onlardan al mesela siyah beyaz gibi her yerde herşeyle giyilebilir renklerden .
Uyumlu giyinemedin mi giyin onu çık .
Benim lacivert bir dekarım var giyinecek bir şey bulamıyor muyum beyaz atlet lacivert pantolon lacivert topuklu giyiniyorum bakıyorum olmuş :)
Birde bu kıyafet işini çok takma yahu .
Kİmse umursamıyor emin ol .
Mesela ben dışarı çıkınca şu kız ne biçim giyinmiş hiç uyduramamış falan diyen kimseyi duymadım yada ben demem .
Ha ayrıca deseler ne olur seni kim ne tanıyor .:1::1:

Alisveris yaparken cok az ve öz al. Sectiklerin birbirine uysun.mutlaka neyle kombinlerim diye kafandan gecir, cünkü en önemlisi o.

Dolapi tika basa doldurmak, tek tek uyumsuz parcalar almak hem bosuna yer kaplar kombinliyemessin,
hemde kullanamadigin Halde bosuna para verirsin.

Bir ara bende takardım sizin yaşınızdayken :1:
Bakkala giderken bile giyinir saçımı tarar modeller falan verirdim .
Şİmdi aklıma geliyorsa ne saçmalıkmış arkadaş :1:
Pijamamla çıkıyorum artık bakkala markete canım istemeyince .
Ha ayrıca giyeceğim bir şey bulamıyor muyum giyecek kötü zamanların kurtarıcısı kot pantolon beyaz kazak beyaz tişört .
Üstüne de beyaz hırka olur siyah hırka olur giyiyorum .
Her yere giderim mesela öyle ben .
Yada böyle uzun dekarlar kaşeler oluyor ya onlardan al mesela siyah beyaz gibi her yerde herşeyle giyilebilir renklerden .
Uyumlu giyinemedin mi giyin onu çık .
Benim lacivert bir dekarım var giyinecek bir şey bulamıyor muyum beyaz atlet lacivert pantolon lacivert topuklu giyiniyorum bakıyorum olmuş :)
Birde bu kıyafet işini çok takma yahu .
Kİmse umursamıyor emin ol .
Mesela ben dışarı çıkınca şu kız ne biçim giyinmiş hiç uyduramamış falan diyen kimseyi duymadım yada ben demem .
Ha ayrıca deseler ne olur seni kim ne tanıyor .:1::1:

teşekkürler önerilerin için bence insan baskası için giyinmemeli :34:

Back
X