• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiyafter yalan oldu yardim :((

izmirandizmir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2014
412
61
43
İzmir
Merhaba arkadaslar ,
Biraz once camasirlari makineye attim hemde esimin is kiyafetleri butun gomlekler pembe olmus :( ahh ya ben nasil boyle hata yaptim bi tane kirmizi pantolonum vardi onuda atiyim dedim onun rengi cikmis. Gomlekler kahve tonundan acikti biraz. Napicam ben simdi bilen var mi?? Makineyi tekrar calistirdim ama cikmamis ..

Çamaşır sodası dene, işe yarar mı bilmiyoru başıma hiç böyle bişey gelmedi ama renk açmada ağartmada işe yarıyor. Renklilere de zarar vermiyor.

Benim bir fikrim var ama o kiafetleri kurumadan hani siyah ve beyazlari ayni anda atinca renkler karismasin diye makineye atilan mendiller varmis onunla tekrar yikasaniz.bu geldi aklima

merhabalar dr beckman renk kurtarıcı diye bir ürün var.karışmış renkleri eski haline getiriyor büyük marketlerde satılıyor diye biliyorum .bir araştırın bulursanız deneyin ,zararı yok nasılsa ;belkide eski haline döndürür.

merhabalar dr beckman renk kurtarıcı diye bir ürün var.karışmış renkleri eski haline getiriyor büyük marketlerde satılıyor diye biliyorum .bir araştırın bulursanız deneyin ,zararı yok nasılsa ;belkide eski haline döndürür.

Peki camasirlar kuruykende ise yariyor mu? Bide butun iş kiyafetlerini getirdi hepsi yikansin hafta sonu diye hic kiyafetide kalmadi yani :( eşimin haberi olmadan halletmem lazim

Merhaba arkadaslar ,
Biraz once camasirlari makineye attim hemde esimin is kiyafetleri butun gomlekler pembe olmus :( ahh ya ben nasil boyle hata yaptim bi tane kirmizi pantolonum vardi onuda atiyim dedim onun rengi cikmis. Gomlekler kahve tonundan acikti biraz. Napicam ben simdi bilen var mi?? Makineyi tekrar calistirdim ama cikmamis ..

Canım şu durumda biraz risk alcan. Ya pembe olcaklar ya kurtulcan. Beyaz domestosla 75 derecede filan yıkatman lazım onlar kurumadan.
Ben öyle yapıyorum şahsen biraz riskli ama çoğu zaman düzeliyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Peki camasirlar kuruykende ise yariyor mu? Bide butun iş kiyafetlerini getirdi hepsi yikansin hafta sonu diye hic kiyafetide kalmadi yani :( eşimin haberi olmadan halletmem laz

ben bir kaç yıl önce denemiştim ,kaç kere yıkadım kurudu korkudan eşimede birşey söyleyememiştim.sonra markette tesadüfen gördüm bu ürünü denedim ,sonuç fena değildi en azından eşim anlamamıştı.inaşallah bulabilirseniz hemen alın ve kullanın bence işe yarar gibime geliyor.

Canım şu durumda biraz risk alcan. Ya pembe olcaklar ya kurtulcan. Beyaz domestosla 75 derecede filan yıkatman lazım onlar kurumadan.
Ben öyle yapıyorum şahsen biraz riskli ama çoğu zaman düzeliyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Risk derken camasirlar beyazlamasin bide. Ya ben gecen haftada ayni seyi yaptim ama o 1 tane gomlekti . Esimde bisey olmaz giymem eski zaten dedi gecistirdik. Ama simdi butun kiyafetleri ve pantolonlarida ama pantolonlari koyu kahve bi tek ic cepleri olmus yine. Domestos doksem pantolonlara bisey yapar mi acaba. Valla kusura bakmayin pek ev konusu hakkinda bilgim yok napicam bilemiyorum :(

Merhaba arkadaslar ,

Kırmızı pantolonu çkarıp tekrar yıkayın kurumadann, geçen aynı şey başıma geldi çamaşırlarım maviye boyandı hemen yıkadım geçti

Peki camasirlar kuruykende ise yariyor mu? Bide butun iş kiyafetlerini getirdi hepsi yikansin hafta sonu diye hic kiyafetide kalmadi yani :( eşimin haberi olmadan halletmem laz

ben bir kaç yıl önce denemiştim ,kaç kere yıkadım kurudu korkudan eşimede birşey söyleyememiştim.sonra markette tesadüfen gördüm bu ürünü denedim ,sonuç fena değildi en azından eşim anlamamıştı.inaşallah bulabilirseniz hemen alın ve kullanın bence işe yarar gibime geliyor.

Ondan bi tane bulayim bugunki camasirlar icin bile olmasa sonra mutlaka lazim olur .benim basima hep boyle seyler denk gelir cunku biliom :)

canım naptın kıyafetleri yeni evlendiğim zaman benim de başıma gelmişti eltim aspirin li (var ya temizlik malzemesi işte) suya bas ayrı ayrı tekrar yıka demişti ben denememiştim ama eltim bilir böyle şeyleri

Kırmızı pantolonu çkarıp tekrar yıkayın kurumadann, geçen aynı şey başıma geldi çamaşırlarım maviye boyandı hemen yıkadım geçti

15 dklik programa ayarladim her yikamada detarjam koyuyorum ama gecmedi gerci 2 defa yaptim. Simdi hala yikaniyor. Bi kac defa daha yikicam ama gecmicek mi nolcak anlamadim ben ya hala pespembe.

15 dklik programa ayarladim her yikamada detarjam koyuyorum ama gecmedi gerci 2 defa yaptim. Simdi hala yikaniyor. Bi kac defa daha yikicam ama gecmicek mi nolcak anlamadim ben ya hala pespembe.

O zaman bilemeyeceğim başka bilgim yok çamaşır yıkama hakında malesef :(

büyük ihtimal gecmez:5:
bende kırmızı pantolonumu atmıstım kıyafetlerin bir kısmına boyası geçmişti:ssz:

canım naptın kıyafetleri yeni evlendiğim zaman benim de başıma gelmişti eltim aspirin li (var ya temizlik malzemesi işte) suya bas ayrı ayrı tekrar yıka demişti ben denememiştim ama eltim bilir böyle şeyleri

Evet ya bende yeni evliyim zaten. O aspirinide halima hep bisey dokuluyo diye almistim . Komsumun tavsiyesiyle.Ki Allahtan almisim onuda deniyim simdi :) heralde beyazlatmaz kiyafetleri

Back
X