• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıyasla(ma)?

ohh4

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
217
1
16
Konya
arkadaşlar erkekler karılarıyla neden kıyalamak istemez
mesela eşim şu huyuma çok snir oluyor mesela ben kızlara bakarım dese bende erkeklere bakarım diyorum;
ben aşağıya iniyorum diyor sırada tartışıyoruz ben de inerim gezerim diyorum..neden böyle birşey deme isteği oluşuyor anlamııyorum tamam yap dese yapmayacam ama o lafı ona yerleştiriyorum ve eşimde bu erkekle kadını yani karı-kocayı biribiriyle kıyaslama çok farklı cinsleriz diyor...farklı özellik ve genler var diyor ayrıca toplumumuzu da göz önünde bulundur diyor..haklı aslında ama ben bu huyumu nasıl yenecem yardım edin adam bu huyum yüzünden kafayı yiyecek hayatda sevmiyor

dediğinizi ben mi yanlış anladım?

yani erkektir evli olmasının bir önemi yok kızlara bakar normal kadın erkeklere baksa olmaz o sorun.

erkek istediği gibi gezer kadın gezince olmaz mı?

bu nedir anlayamadım yok genmiş yapıymış falan saçma yani o zaman erkekler aldatsın aman napalım genlerinde var mı diyelim?

toplumumuzda erkekler için her şey normal zaten bunu değiştirmek gerekirken neden toplum böyle ben kadınım ben gezsem ayıp olur ben baksam olmaz diyelim.

ama erkek aldatsa bile erkeğin elinin kiri mi yani?

evli değilim ama benim kocam böyle şeyler söylese kendimi değil olsa olsa onu düzeltmeyi düşünürüm.

belki ben sizi yanlış anladım bilemicem.

Evet bizim toplumumuz da erkek kadına bakarsa "erkektir bakacak tabi onların genleri böyle" denir. Ama kadın erkeğe bakarsa ne dendiği malum..

Bence kendinizi düzeltmek yerine eşinizi düzeltmeyi deneyin.

Evet bizim toplumumuz da erkek kadına bakarsa "erkektir bakacak tabi onların genleri böyle" denir. Ama kadın erkeğe bakarsa ne dendiği malum..

Bence kendinizi düzeltmek yerine eşinizi düzeltmeyi deneyin.

yok canım anlatmak istediğim sadece toplumdan örnekti eşim toplumdan örek verdi...ama kendisi ile beni kıyslamamdan sıkılıyor aynen örnekte verdiğin gibi erkek kadına bakarsa birşey olmaz ama kadın baksın o.... diye başlar gerisi devam eder..sadece eşim birşey dedimi ben de yapacam dşye atlıyorum ii yada kötü olsun işte bu yüzden kızıyor ben onunla bi yarış içindeymişim gibi oluyor. (yoksa erkeklerin kadınlara bakmasını doğru bulmuyor...)ben bu yarışı nasıl durdurabilirim.artık ben bile sıkıldım eşimle yarışmaktan hiçbirşeyden eksik kalmak haytımda yaşamadım buna alışmak istiyorum nasıl yapacam

dediğinizi ben mi yanlış anladım?

yani erkektir evli olmasının bir önemi yok kızlara bakar normal kadın erkeklere baksa olmaz o sorun.

erkek istediği gibi gezer kadın gezince olmaz mı?

bu nedir anlayamadım yok genmiş yapıymış falan saçma yani o zaman erkekler aldatsın aman napalım genlerinde var mı diyelim?

toplumumuzda erkekler için her şey normal zaten bunu değiştirmek gerekirken neden toplum böyle ben kadınım ben gezsem ayıp olur ben baksam olmaz diyelim.

ama erkek aldatsa bile erkeğin elinin kiri mi yani?

evli değilim ama benim kocam böyle şeyler söylese kendimi değil olsa olsa onu düzeltmeyi düşünürüm.

belki ben sizi yanlış anladım bilemicem.

yok canım eşim kendi toplumdan örnek verdi yani kendisi yapmıyor hele bi yapsın oyarım o gözleri :1: eli maşalıyımdır
ama artık eşimle yarış içinde olmak istemiyorum mesela eşim geçen 3 e kadar ders çalışdı ben ise 1 de uyudum oysa haftasonu da benim sınavım vardı ama uyudum ben bu yüzden kızıyorum kendime neden ben uyudum o uyumadı bundan sonra bende uyumayacam diyorum ve uykum gelse bile eşimle aynı zaman uyuyyorum

ben yapıcam demez yapardım birine bakarsa yanımda bende yemek yerken garsona bakarım anlar hatasını anlamazsa da huyu budur toplum erkeklere serbestlik verdi diye bunu kötü yönde kullanmamalılar eşlerini de düşünmeliler bence..

Back
X