Kıyaslanma

bana kalırsa görüşmek istemiyorum değil de iyi hissetmiyorum diyin çağırırlarsa; şu an hormon dalgalanması da insanı biraz alıngan yapabiliyor çünkü, normalde sorun olmayacak cümleler insana batabiliyor hamileyken :olamaz:

Sanırsın iş yeri iki şef çalışanı almış karşısına kıyas yapıyor .Bosversenize o iki kadın ne doğum doktoru ne kişisel gelişim uzmanı.Birakin çıkın aradan sonra birbirlerine Sarar onlar zaten.Onemli olan sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmak degilmi gerisi boş tadını çıkarın.Birakin onların ne dediğini ne yaptığını .

Eşime söyledim istemiyorsan gitme dedi eşim her konuda benim destekçim bi müddet gitmeyeceğim ama sürekli beni konuşuyorlar istemsizce duyuyorum şimdi yine asagıdaydılar çamaşır seriyordum seslendi seninki kesin kız dedi güldürler inş dedim kız olsun Çok isterim anlamsız her hareketleri batıyor
Senin eltiler içten içe kız çocuk isteyen ama sırf erkek torun verdim demek için erkek doğurduğuna sevinen tipler. İstiyorlar ki seninki kız olsun dışlansın. Yani umarım eş ailesi öyle bir aile değildir. Hepiniz aynı apartmanda oturuyorsanız vay halinize. Görüşmeyin böyle sinsilerle. Uyuyorum dinleniyorum diyin. Bebeğinize odaklanın.

Amannn ne derlerse desinler. Madem güç bela oldu bu bebiş gebeliğinizin de bebişinizin de keyfini çıkarın.
Bir daha kız olur seninki derlerse "aileye prenses getirmiş olurum fena mı" diyin.
Ne farkı varsa evladın cinsiyetinin, rabbim hayırlı olanı versin.

Ya şimdi küfür edeceğim banlanacağım öpüp gidin onları yahu, ne demek kız olursa tek kalır erkek olsun bilmemne. Uzak durun ikisinden de, saçma sapan laflar ediyorlar. Siz hamileliğinizin mutluluğunu yaşayın, sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza ve inşallah güzel bir kız olur sizin gibi... bana da bakmayın :) kız olsun erkek olsun Allah bağışlasın, şimdi sizin kendinize en güzel şekilde bakmanız gereken dönemler, kafanızı rahat tuttun, sizi sıkacak ortamlara girmeyin, kafanıza da hiçbir şeyi takmayın.

Aile apartmanında oturmanın dezavantajları maalesef. Dişli olmazsanız işiniz zorlaşır. Pasif kalmayın yapıştırın cevabı. Mideniz kötüyse açıklama yapmayın. Kötüyüm dinlenicem deyip kalkın. Açıklama yaptıkça üstünüze gelirler.

Cahil cahil insanların söylediklerini umursamayın lütfen. Kız olursa ne de güzel olur, kendilerinin kızı olmadığı için böyle çok konuşuyorlardır belki.

Sadece sen mi hamilesin gibi sözlere de hiç alttan almayın, taviz vermeyin. Herkes farklı geçirir hamileliğini. Benim bünyem sağlamdır gerçekten çok fazla hastalandıgımı bilmem ama hamilelik bana çok zor geldi. Mide bulantısı çok hafifti mesela ama bel sırt kaburga ayak bacak her yerimde şiddetli agrılarım oldu ve sürekli uyudum. Psikolojik durumu söylemiyorum çok çok kötüydüm. Siz de kendinizi iyi hissetmediğiniz her an belli etmekten çekinmeyin. Canınız tatlı olsun.

Back
X