Görücü usulü evliliğimiz oldu.3 yıldır evliyiz.Eşim evlenmeden önce birkaç kızla çıktığını anlatmıştı.Önemsemedim olabilir dedim.Eltilerim saolsunlar üniversite çıktığı kızla eşimin evlenemyi çok istediğini fakat kızın gidip başkasıyla evlendiğini anlattılar.Eşime sordum.Çocukluk işte onu evdiğimi sanmışım ,ben seni seviyorum dedi.herneyse geçenlerde albümde sevgilisinin fotosunu 4 arkadaşı ile çekinmiş bir halde olduğunu gördüm.neden hala saklıyorsun dediğimde "saklamıyorum orada benim diğer arkadaşlarımda var" dedi.Biraz tartıştık ama kabul etmek zorundaydım .Aradan 3 ay geçti.Ve biraz önce kızım albümü almış oynarken albüme ters yerleştirilmiş fotoğraf düştü.Birde baktım yine o kızın fotoğrafı .Bu sefer tek başına çekilmiş.Si< olsanız ne düşünürdünüz.Şimdi eşime sorsam onu unutmuşum der.madem unuttun neden gizli bir yere yerleştirildi ozaman?Moralim çok bozuk.Eşim iyi biri ama onun bana aşık olmadığını herzaman hissediyordum.Daha öncede topik açmıştım.Bu sefer kesinleşti eşimin benle sadece mantık evliliği yaptığı .Sizcede öyle değilmi.1 SENE ÖNCEDE YİNE BU KIZIN sınıf arkadaşlarını facebooktan eklemişti.Fakat o kızlar eşimi eklemişti eşim de kabul etmişti.Sizce bu normal mi bana akıl verin.