kıyıdan köşeden kocamın eski sevgilisinin fotoğrafları çıkıyor

eflatun81

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
694
37
118
İstanbul
Görücü usulü evliliğimiz oldu.3 yıldır evliyiz.Eşim evlenmeden önce birkaç kızla çıktığını anlatmıştı.Önemsemedim olabilir dedim.Eltilerim saolsunlar üniversite çıktığı kızla eşimin evlenemyi çok istediğini fakat kızın gidip başkasıyla evlendiğini anlattılar.Eşime sordum.Çocukluk işte onu evdiğimi sanmışım ,ben seni seviyorum dedi.herneyse geçenlerde albümde sevgilisinin fotosunu 4 arkadaşı ile çekinmiş bir halde olduğunu gördüm.neden hala saklıyorsun dediğimde "saklamıyorum orada benim diğer arkadaşlarımda var" dedi.Biraz tartıştık ama kabul etmek zorundaydım .Aradan 3 ay geçti.Ve biraz önce kızım albümü almış oynarken albüme ters yerleştirilmiş fotoğraf düştü.Birde baktım yine o kızın fotoğrafı .Bu sefer tek başına çekilmiş.Si< olsanız ne düşünürdünüz.Şimdi eşime sorsam onu unutmuşum der.madem unuttun neden gizli bir yere yerleştirildi ozaman?Moralim çok bozuk.Eşim iyi biri ama onun bana aşık olmadığını herzaman hissediyordum.Daha öncede topik açmıştım.Bu sefer kesinleşti eşimin benle sadece mantık evliliği yaptığı .Sizcede öyle değilmi.1 SENE ÖNCEDE YİNE BU KIZIN sınıf arkadaşlarını facebooktan eklemişti.Fakat o kızlar eşimi eklemişti eşim de kabul etmişti.Sizce bu normal mi bana akıl verin.

cnm normal olurmu hiç?
anormal tabiki..
eşinin bu kızı unuttuğunu sanmıyorum ben açıkçası..unutulmuş bi kişye dair neden eski fotoğraflar saklanırki çok saçma..insan anca bişiler beslediği yada unutamadığı birinin resimlerini saklar bana göre tabi..
face den eklemiş ti eşimi demişsin eşininde kabul ettiğini sölüyosun peki senin tepkin ne oldu?
sormadın mı hangi cesaretle kabul edersin diye?yada bu kızın eşi demiyomu acaba bu eklediklerin kim diye?nasıl ilişkiler anlamadım açıkçası olan size oluyo üzüldüğünüzle kalıyorsunuz

tabiki normal degil...
madem unutamamis, o zaman neden hemen baskasiyla evleniyosun dimi
bu erkekleri anlamak gercekten cok zor..
Allah yardimcin olsun canim cok zor bi durum gercekten..
madem esin inkar edicek unutmustum diyecek
o zaman al o resmi sakla ve caktirmadan esini gozetle evin icinde
bakalim resmi arayacakmi...

Hic normal degil unutmak hadi bir derece.
İkincisi neyin nesi?
Erkekleri anlamıyorum madem unutamadın evlenmeyeceksin.

tabiki normal degil...
madem unutamamis, o zaman neden hemen baskasiyla evleniyosun dimi
bu erkekleri anlamak gercekten cok zor..
Allah yardimcin olsun canim cok zor bi durum gercekten..
madem esin inkar edicek unutmustum diyecek
o zaman al o resmi sakla ve caktirmadan esini gozetle evin icinde
bakalim resmi arayacakmi...

unutamamış belli
boyle şeyleri duydukça erkeklerden nefret ediyorum :47:

Görücü usulü evliliğimiz oldu.3 yıldır evliyiz.Eşim evlenmeden önce birkaç kızla çıktığını anlatmıştı.Önemsemedim olabilir dedim.Eltilerim saolsunlar üniversite çıktığı kızla eşimin evlenemyi çok istediğini fakat kızın gidip başkasıyla evlendiğini anlattılar.Eşime sordum.Çocukluk işte onu evdiğimi sanmışım ,ben seni seviyorum dedi.herneyse geçenlerde albümde sevgilisinin fotosunu 4 arkadaşı ile çekinmiş bir halde olduğunu gördüm.neden hala saklıyorsun dediğimde "saklamıyorum orada benim diğer arkadaşlarımda var" dedi.Biraz tartıştık ama kabul etmek zorundaydım .Aradan 3 ay geçti.Ve biraz önce kızım albümü almış oynarken albüme ters yerleştirilmiş fotoğraf düştü.Birde baktım yine o kızın fotoğrafı .Bu sefer tek başına çekilmiş.Si< olsanız ne düşünürdünüz.Şimdi eşime sorsam onu unutmuşum der.madem unuttun neden gizli bir yere yerleştirildi ozaman?Moralim çok bozuk.Eşim iyi biri ama onun bana aşık olmadığını herzaman hissediyordum.Daha öncede topik açmıştım.Bu sefer kesinleşti eşimin benle sadece mantık evliliği yaptığı .Sizcede öyle değilmi.1 SENE ÖNCEDE YİNE BU KIZIN sınıf arkadaşlarını facebooktan eklemişti.Fakat o kızlar eşimi eklemişti eşim de kabul etmişti.Sizce bu normal mi bana akıl verin.

canım benimm hiç kıyamam sana...ama mantık evliliği yapmışsın zaten seni sevmediğini de hissediyormuşsun...keşke çocuk yapmasaydınız hayat çok zor eşin unutamamıştır onu seviyodur o da çaresiz sende:59:

Ne denir bu durumda hiç bilemiyorum... Allah kimseye göstermesin.
Ben sizin yerinizde olsam hemen boşanırdım.
Aklı başkasında olan adamla nasıl birarada yaşanabilir ki? Çok kırıcı... :50:

cnm normal olurmu hiç?
anormal tabiki..
eşinin bu kızı unuttuğunu sanmıyorum ben açıkçası..unutulmuş bi kişye dair neden eski fotoğraflar saklanırki çok saçma..insan anca bişiler beslediği yada unutamadığı birinin resimlerini saklar bana göre tabi..
face den eklemiş ti eşimi demişsin eşininde kabul ettiğini sölüyosun peki senin tepkin ne oldu?
sormadın mı hangi cesaretle kabul edersin diye?yada bu kızın eşi demiyomu acaba bu eklediklerin kim diye?nasıl ilişkiler anlamadım açıkçası olan size oluyo üzüldüğünüzle kalıyorsunuz

faceden eski sevgilisini değil,eski segilisinin sınıf arkadaşlarını eklemişti

canım benimm hiç kıyamam sana...ama mantık evliliği yapmışsın zaten seni sevmediğini de hissediyormuşsun...keşke çocuk yapmasaydınız hayat çok zor eşin unutamamıştır onu seviyodur o da çaresiz sende:59:

beni seviyor ama bu sevgi aşk değil anlatabiliyormuyum.Şöyle hissediyorum. Sanki evliliği o kızı unutmak için,utamasa bile benimle arasında saygı olsun yeter olarak gibi görüyor.Bu benim hislerim

aşk olmadan sadece saygı ile kızım için bu evliliği yürütmek zorundayım.Eşim de bana karşı çok saygılı.Bakalım nereye kadar.İki arkadaş gibi yaşarız artık benim kaderim de bu

bence eşiniz o kızı unutamayacak kadar çok, deli gibi sevmiş olsaydı, hiç evlenmez bekar yaşardı..
üstelik sizi sevmese sizinle evlenir, sizi çocuklarının annesi yapar mıydı? silah zoruyla evlenmediniz ya bu adamla..
belli ki; vaktinde bir köşeye saklanmış ve sonrasında unutulmuş fotoğraflar..evet yırtın atın, artık çok gereksiz sizin evinizde o fotografların durması..
fakat hemen; boşa o adamı gibi fevri çıkışlara da anlam veremedim..bu sebepten yuva yıkılır mı?
HI adam gelir, ben falancayı sevmiştim, unutamıyorum vs..diye size itiraf eder, o zaman boşarsın..ancak böyle birşey yok..eşiniz kızı da fotoğrafını da unutmuş gitmiş..kızı unutamasa fotoğrafı gizlemez, cüzdanına-cebine koyar, çıkarır çıkarır bakardı değil mi? üstelik kız da evlenmiş Allah mutluluk versin herkese yuvasında..siz de bu konuyu fazla kurcalayıp huzurunuzu kaçırmayın lütfen..
yavrularınızla mutluluklar diliyorum :3:

aşk olmadan sadece saygı ile kızım için bu evliliği yürütmek zorundayım.Eşim de bana karşı çok saygılı.Bakalım nereye kadar.İki arkadaş gibi yaşarız artık benim kaderim de bu
arkadaş mı hiç olurmu??..sadece zaman gerekli sana kocana onu sen unutturabilirsin oda zamanla unutur kızına ve sana bağlanır..bu ömür boyu böyle devam etmez insanoğlu bu ne varsa şu haytta hepsi bizim için..

cnm neden kaderin bu olsun???
gerçekten eşini kendine bağlayabilirsin saygı zaten çok önemli eğer saygınız varsa birbirinize karşı sevgide sağlanabilir önemli olan saygıyı yitirmemek asıl saygının bittiği yerde sevgide biter...
yaşadıklarınızı en iyi sen bilir sen değerlendirirsin..
çabala bence hayat boyu bu durumu yaşamak çok üzücü ve yıpratıcı olur senin için...

bence eşiniz o kızı unutamayacak kadar çok, deli gibi sevmiş olsaydı, hiç evlenmez bekar yaşardı..
üstelik sizi sevmese sizinle evlenir, sizi çocuklarının annesi yapar mıydı? silah zoruyla evlenmediniz ya bu adamla..
belli ki; vaktinde bir köşeye saklanmış ve sonrasında unutulmuş fotoğraflar..evet yırtın atın, artık çok gereksiz sizin evinizde o fotografların durması..
fakat hemen; boşa o adamı gibi fevri çıkışlara da anlam veremedim..bu sebepten yuva yıkılır mı?
HI adam gelir, ben falancayı sevmiştim, unutamıyorum vs..diye size itiraf eder, o zaman boşarsın..ancak böyle birşey yok..eşiniz kızı da fotoğrafını da unutmuş gitmiş..kızı unutamasa fotoğrafı gizlemez, cüzdanına-cebine koyar, çıkarır çıkarır bakardı değil mi? üstelik kız da evlenmiş Allah mutluluk versin herkese yuvasında..siz de bu konuyu fazla kurcalayıp huzurunuzu kaçırmayın lütfen..

pamukhelva senin yorumuna gelene kadar nasıl sinirlendim yorumlara,hemen boşan,ayrıl,unutamıyo falan.ne bu ya.resmen felaket tellallıgı.olan bişe yok,senin her dediğine katılıyorum,eflatun sende pamuk helvayı dinle ve bozma moralini..aşkmış boşver sevgi saygı yeterde artar bile..aşk evliliği oluyo,dayak,hakaret ama ben sana aşıgım,bizimki aşk evliligi,yerseeen
hiiiiç huzurunu bozma,kuruntu yapma canım benim

Normal değil ve ben asla affetmezdim böyle bir şeyi..

Bence sizi asil üzen o fotograflar degil diger kiz kadar sevilmediginizi hissediyor olmaniz...Eski fotograflar adi üstünde eskide kalmistir esiminde benden önce ciktigi kizin resimleri durur albümde .beraber meslek yapmislar ayni siniftalarmis ani olarak diger arkadaslarinin resimleri gibi kalmasinda bence sakinca yok...

Cünki ben adim gibi eminim esimin bana olan askindan eski resimler icin huzurumu bozmam onu cok sevseydi benimle degil onunla evlenirdi.Bunun icin yuvanizi yikmaya kalkmayin lütfen kendinize güvenin esinizde sizi sevdigini söylüyormus ama hissettiremiyor sanirim...:26:

pamukhelva senin yorumuna gelene kadar nasıl sinirlendim yorumlara,hemen boşan,ayrıl,unutamıyo falan.ne bu ya.resmen felaket tellallıgı.olan bişe yok,senin her dediğine katılıyorum,eflatun sende pamuk helvayı dinle ve bozma moralini..aşkmış boşver sevgi saygı yeterde artar bile..aşk evliliği oluyo,dayak,hakaret ama ben sana aşıgım,bizimki aşk evliligi,yerseeen
hiiiiç huzurunu bozma,kuruntu yapma canım benim

kimse bosan fln demediki

benim başıma gelmedi ama bu durumdaki bi arkadaşım aklıma geldi onun da bilgisayarın da eski sevgilisine ait resimler var hatta tek onun bulunduğu resimlerde. aklına bile gelmiyor neden silmez bilmiyorum ama sevdiğinden değil kesinlikle aklına bile gelmiyor sadece bulunduruyor. siz evlisiniz. siz onların bulunmasını istemiyorum deseniz belkide yırtıp atacaktır eşiniz...

ben bu yoruma katılıyorum

Size Helal olsun işte kadın dediğin arkadaş dediğin dost dediğin sizin gibi olmalı kelimesi kelimesine katılıyorumm :46::46::46:

Back
X