kıyıdan köşeden kocamın eski sevgilisinin fotoğrafları çıkıyor

geçmiş geçmişte kalmıştır fazla didiklemenin anlamı yok bence. benim eşimin kızla dans ederken resmi var ama o onun geçmiindeki bir anı sadece o zaman ben yoktum ve müdahale etmemede gerek yok diye düşünüyorum. bence sende öyle yapmalısın. fazla üzerine gidersen eşinde sinirlenmeye başlayabilir bu kezde huzurunuz kalmaz. sen inceledikçe o kızla ilgili bir çok şey öğreneceksin buna emin ol. bende eski sevgilimin bana yaptığı jestleri söleri unutmuyorum bu onu hala sevdiğim anlamınada gelmez. o geçmişimde yaşadığım güzel anıalrdan bir tanesi. aynı şeyler sendede vardır umarım gençlik aşkları arkadaşlar v.s.

kesinlikle katılıyorum bir fotoğraflamı unutmuyor insan sevdiğni eşiniz istese her türlü ulaşır o kıza bence yok yere üzmeyin kendinizi, eşinizi sevdiğinizi kendinize güvendiğinizi belli edin belki adamın hiç aklında bile yok siz getirmeyinn:26:

Evlilik erkek için muhteşem bir kurum.Kim çamaşırlarını yıkayan,gece koynuna aldığı,ona evlat veren,yemeğini yapan nazını kaprisini çeken bir kadını reddeder ki..?
Hele de böyle bir sosyal baskının olduğu bir toplumda.
Ben çok yakın akrabalarımdan da başkasına aşık olduğu halde annesinin uygun gördüğü kadınla evlenen bir çok erkek tanıyorum.
Erkeklerin evliliğe bakışları bizim gibi romantik değil.. Çocuk yapmak hele onlar için erkeklik kanıtı..
Aşkla yapmak zorunda değil bir kadının ki gibi.. bir erkek sevmeden de sadece sevilerek evlilik yürütebilir.bu oldukça kolay,bir kadın için ise aynı şeyi söylemek mümkün değil.
Aklında bile olmayan adam facebook'da bulup da ekler miydi sizce..?

eflatun81 senin hemen hemen butun konularini okumustum yani seni yakindan takip ediyorum diyebilirim ve inan seni cok sevdim samimi bir dost gibisin icinde olan biten herseyi dert ediyorsun kendine .. benim eski halimede cok benziyorsun bu arada :))

simdi yazacaklarima gucenip kirilip alinip darilma samimi bir dost gibi yaziyorum sana

birincisi cok cok cokkkk alingansin
ikincisi cevrendeki kaynin eltin olacak o insanlar senin kendine olan ozguvenini bitirmisler
onlar sana bir kere "sen bizim oglumuzun yanina yakismiyorsun" lafina takip hem esine hemde kendine dunyayi dar ediyorsun
esin hakkinda surekli kafanda supheler var hatta supheden cok kesin yargilar var
soyle;
esim beni begenmiyor baska bi kizi unutmak icin benimle evlendi
bana tutkusu yok
bana asik degil
bana sadece saygisi var sevgisi var ama bu sevgi benim istedigim turden degil ... gibi

bence yaniliyorsun
erkekler kesinlikle cinsel acidan kendilerine cekici gelmeyen bir bayani es olarak secmezler ben buna eminim
esin seninle hem mantiken hemde duygusal acidan severek isteyerek aldi bunu kabullen ..

biraz uzun oldu ama artik dayanamiyorum kendini yiyip bitirmeni
inan sen cok guzel seyler hak ediyorsun ..

size harfi harfine katılıyorum
dobra dobra konuştugunuz için
evet gereksiz yere kuruntu yapıyorsun eflatuın81
benim eşiminde vardı resmi hemde anası yengesi ve o kızla çekilmiş resmi
banada o resmi eşimin anası gösterdi ah ah dedi bu kızla evlenemedi ama dedi
oda beni kışkırtmak içindi ara acmak için
albümde saklanıyordu ne yaptım yok ettim sakladım resmi aklına bilem gelmedi sormadı o resmi
sonra ne yaptım yırttım attım
gene sormadı seneler geçti gene sormuyor
hep bu eş cevresi varya ne yapıyorsa onlar yapıyor küllenmiş bir şeyi niye alevlendiriyorsunuzki
madem sizi eşinize yakıştıramıyorlar ne diye sizi istemişler oğlullarına
bu tür soruyla ben karşılaştım ve ağızlarının payını verdim
dert etme kendine
canısı boşver yazısı benmişim de cevap kondur otur evinde
aranızı bozmalarına izin verme

öncelikle yorum yapan herkese çok teşekkür ederim.Yorumlarınız yönlendirici oluyor özellikle olumlu olanları.Dün eşimle konuştuk.Annesinin ve babasının üzerine yemin etti o resmi orada unuttuğuna .Facebooktaki kızlar ise kendi erkek arkadaşlarının eşleri imiş.Ettiği bu yemin ve bana karşı saygılı oluşu ona inanmak zorunda olduğumu bu konuyu unutmam gerektiğini gösteriyor.Ama benim kişiliğim itibarı ile aklımın bir köşesinde bu konu bir daha açılmamak üzere soru işareti olarak kalacak.Kişiliğim böyle sevmiyorum bu huyumu.Herşeyi zaman gösterecek öyle değil mi?Bana aşık olmadığı kesin.Aşık olan kişi evliliğini,n ilk iki ayında yeğenini misafir ediip akşamlarını onunla bilgisayar oynamak yerine yeni evlendiği karısı ile geçirmeyi tercih eder.Balayımızı bile köyünde babasının evinde geçirdik.Eşim kırılmasın diye itiraz etmedim.Ha ne oldu babası kaçıyor muydu her yaz babasının köyünde kalıyoruz.Neyse başınızı ağrıtmayayım.Bazıları saygı sevgi varsa aşk önemli değil demiş .Bir açıdan doğru .Ama bir yanımızda eksik kalıyor buda bir gerçek.Teşekkürler herkese tekarardan arkadaşlar

O açıklama size göre ne olabilir çok merak ettim?
Sizin bir açıklamanız olabilirmiydi bu durumda?
bak arkadaşım konu sahibinin son mesajını oku,eşinin yaptığı açıklamyı da oku.bana sorduğun sorunun cevabını bizzat kişinin kendisinden al.
ha bir fotoğraf saklamanın açıklaması herzaman 'onu unutamadım da saklıyorum' şeklinde olmayabilir.bu ihtimali de düşünün bana soru sormadan önce ve bence sadece konuya yorum yapın siz,benim yorumlarıma değil.

Yarım kalan bütün aşklar böyledir ne yazık ki, hep kıyıda köşede kalır. Halbuki eşiniz sizi hiç tanımamış olsaydı ve o kadınla evlenseydi belki de çoktaaaaan ondan soğumuş olacaktı ve mutsuz olacaktı. Böyle durumları gördükçe evlilik korkum artıyor. Ve hep demişsiniz bana aşık olmadığını düşünüyorum diye. Size bunu hissettirmesi bile çok kötü.

bence eşiniz o kızı unutamayacak kadar çok, deli gibi sevmiş olsaydı, hiç evlenmez bekar yaşardı..
üstelik sizi sevmese sizinle evlenir, sizi çocuklarının annesi yapar mıydı? silah zoruyla evlenmediniz ya bu adamla..
belli ki; vaktinde bir köşeye saklanmış ve sonrasında unutulmuş fotoğraflar..evet yırtın atın, artık çok gereksiz sizin evinizde o fotografların durması..
fakat hemen; boşa o adamı gibi fevri çıkışlara da anlam veremedim..bu sebepten yuva yıkılır mı?
HI adam gelir, ben falancayı sevmiştim, unutamıyorum vs..diye size itiraf eder, o zaman boşarsın..ancak böyle birşey yok..eşiniz kızı da fotoğrafını da unutmuş gitmiş..kızı unutamasa fotoğrafı gizlemez, cüzdanına-cebine koyar, çıkarır çıkarır bakardı değil mi? üstelik kız da evlenmiş Allah mutluluk versin herkese yuvasında..siz de bu konuyu fazla kurcalayıp huzurunuzu kaçırmayın lütfen..
yavrularınızla mutluluklar diliyorum :3:

pamukhelva senin yorumuna gelene kadar nasıl sinirlendim yorumlara,hemen boşan,ayrıl,unutamıyo falan.ne bu ya.resmen felaket tellallıgı.olan bişe yok,senin her dediğine katılıyorum,eflatun sende pamuk helvayı dinle ve bozma moralini..aşkmış boşver sevgi saygı yeterde artar bile..aşk evliliği oluyo,dayak,hakaret ama ben sana aşıgım,bizimki aşk evliligi,yerseeen
hiiiiç huzurunu bozma,kuruntu yapma canım benim

kizlar ikinizle de ayni fikirdeyim.
bazi arkadaslar sorunlari abartip oldugundan daha da buyukmus gibi aksettiriyorlar bazen.
konu sahiplerine uzuluyorum boyle oldugu zaman...
biraz daha ilimli yorumlar yapabiliriz, netice de konu sahibinin esi bu kizla gorusmemis etmemis, karisina seni sevmiyhorum ben bu kizi seviyorum unutamadim dememis...yani bu durumda bosanmak ya da konu sahibinin bu konu hakkinda evde huzursuzluk cikarmasi bir cozum degil ki mutsuzluga mutsuzluk katmak.

ayrica bazi asklar unutulmayabiliyor...
insanin yureginin bir kosesinde bazi kirintilar kalabiliyor ama bu esiniz sizi sevmiyor demek degil...
yasanmisliklarin getirdigi bir takim hisler...
tum bunlarin gecmiste kaldigini, bir yuva kurdugunuzu, ayrica bir de meyvenizin oldugunu unutmayin...
yolunuza aynen bu sevginiz ve sayginizla devam edin arkadasim :68:

Son düzenleme:
Back
X