Nasıl anlatsam bilemiyorum. Çok kötü bi şey, ama anlatmadan yapamam. Eski sevgilimi unutmak için birinin teklifini kabul etmiştim. Telefonla konuşurken bile sıkıldığım için yemek yicem diye bahane uydururdum. Umrumda olmazdı pek. Onunla konuşurken eski sevgilim gelirdi aklıma ağlardım sürekli. 3 gün önceye kadar böyleydi bu durum. 3 gün önce o bitirdi, haklıydı çünkü çok abartmıştım. Maçı oluyodu mesela gitmiceksin ya ben ya maç diyodum, düşünsenize ne kadar çocukça ? Telefonu suratına kapatır yalvartırdım onu. Çok hoşuma giderdi onu yalvartmak nasıl bi delilikse ??! 3gün önce ayrıldı bu benden, birden kıymete bindi. 2 gün önce baktım bir kızla ilişkisi var! 2 gündür ağlıyorum, deliriyorum. Öyle böyle değil. Nasıl kahroluyorum. Daha geçen hafta evlenelim diye yalvaran çocuk nasıl bunu yapar diyorum. Neden hep kaybedince değer veriyorum ? Kendimi sadist gibi hissediyorum, çok kötü hissediyorum. 
Şu an pek iyi değilim, yarın buluşacaklarını düşündükçe deli oluyorum mesela. Onu aradım o kızın adını alamazsın ağzına dedi. Ya şu an kötüyüm umarım anlatabilmişimdir derdimi. Okuduğunuz için bile çok teşekkürler, gerçekten çok iyi geliyo paylaşım yapmak

Şu an pek iyi değilim, yarın buluşacaklarını düşündükçe deli oluyorum mesela. Onu aradım o kızın adını alamazsın ağzına dedi. Ya şu an kötüyüm umarım anlatabilmişimdir derdimi. Okuduğunuz için bile çok teşekkürler, gerçekten çok iyi geliyo paylaşım yapmak