Kıymet Bilememe

xgamzex

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
218
0
46
Aydın
Nasıl anlatsam bilemiyorum. Çok kötü bi şey, ama anlatmadan yapamam. Eski sevgilimi unutmak için birinin teklifini kabul etmiştim. Telefonla konuşurken bile sıkıldığım için yemek yicem diye bahane uydururdum. Umrumda olmazdı pek. Onunla konuşurken eski sevgilim gelirdi aklıma ağlardım sürekli. 3 gün önceye kadar böyleydi bu durum. 3 gün önce o bitirdi, haklıydı çünkü çok abartmıştım. Maçı oluyodu mesela gitmiceksin ya ben ya maç diyodum, düşünsenize ne kadar çocukça ? Telefonu suratına kapatır yalvartırdım onu. Çok hoşuma giderdi onu yalvartmak nasıl bi delilikse ??! 3gün önce ayrıldı bu benden, birden kıymete bindi. 2 gün önce baktım bir kızla ilişkisi var! 2 gündür ağlıyorum, deliriyorum. Öyle böyle değil. Nasıl kahroluyorum. Daha geçen hafta evlenelim diye yalvaran çocuk nasıl bunu yapar diyorum. Neden hep kaybedince değer veriyorum ? Kendimi sadist gibi hissediyorum, çok kötü hissediyorum. :14:
Şu an pek iyi değilim, yarın buluşacaklarını düşündükçe deli oluyorum mesela. Onu aradım o kızın adını alamazsın ağzına dedi. Ya şu an kötüyüm umarım anlatabilmişimdir derdimi. Okuduğunuz için bile çok teşekkürler, gerçekten çok iyi geliyo paylaşım yapmak :31:

Sizden 3 gün önce ayrıldı..2 gün önce gördünüz ki bir kız arkadaşı var..
Bu nasıl oluyor ki?

Sizden 3 gün önce ayrıldı..2 gün önce gördünüz ki bir kız arkadaşı var..
Bu nasıl oluyor ki?

1 gün sonra başkasıyla ilişkiye başlamış işte... Teklif ettiği gün kız kabul etmiş, önceden değil yani eminim. Facebook hesabında kız duvarına yazmış hatta iyi ki geldin bugün gibisinden..

1 gün sonra başkasıyla ilişkiye başlamış işte... Teklif ettiği gün kız kabul etmiş, önceden değil yani eminim. Facebook hesabında kız duvarına yazmış hatta iyi ki geldin bugün gibisinden..

Yeni bir ilişkiye bu kadar hızlı başladığına göre iki seçenek vardır..
Ya önceden de bu kıza ilgisi vardı..
Ya da sizi kıskandırmaya çalışıyor..

Yeni bir ilişkiye bu kadar hızlı başladığına göre iki seçenek vardır..
Ya önceden de bu kıza ilgisi vardı..
Ya da sizi kıskandırmaya çalışıyor..

Asıl sorun benim neden böyle olduğum, neden elimdeyken umursamayıp gittiğinde böyle deli olmam. Aşk değil bence bu, aşk olsa her zaman aklımda olmaz mıydı ?

Herşey yalanmış desene ..

Bu ne hızdır mübarek ..

Hiç kusura bakmayın sizde de hata var ..

Eski sevgilinizi unutabilmek adına evet dememeniz gerekirdi ama demişsin işte ..

Bazı şeyleri beyninizde, kalbinizde bitirmeden hiç bir işe niyetlenmeseniz daha iyi olur kardeşim ..

Giden gitmiş hemde haklı olarak gitmiş ..

Bu ilişkinizdeki hatalarınızı umarım yeni başlayacağınız ilişkinizde tekrarlamazsınız ki mutlu olasınız (=

Siz kendinizi,çocukta bitirmişsiniz zaten şimdi bu neyin üzüntüsü ki ?

Herşey yalanmış desene ..

Bu ne hızdır mübarek ..

Hiç kusura bakmayın sizde de hata var ..

Eski sevgilinizi unutabilmek adına evet dememeniz gerekirdi ama demişsin işte ..

Bazı şeyleri beyninizde, kalbinizde bitirmeden hiç bir işe niyetlenmeseniz daha iyi olur kardeşim ..

Giden gitmiş hemde haklı olarak gitmiş ..

Bu ilişkinizdeki hatalarınızı umarım yeni başlayacağınız ilişkinizde tekrarlamazsınız ki mutlu olasınız (=

Siz kendinizi,çocukta bitirmişsiniz zaten şimdi bu neyin üzüntüsü ki ?

İşte sorun da bu zaten, anlayamadığım şey bu. Yanımdayken umrumda olmayan kişi başkasıyla olunca delirdim. Benim 2 yıl boyumca peşimde koşmuştu, emindim sevdiğine. Ama o zamanlar umrumda değildi. Neden başka kıza gidince deliriyorum, her seferinde aynı şey. Elimdeyken kıymatini bilemiyorum

İşte sorun da bu zaten, anlayamadığım şey bu. Yanımdayken umrumda olmayan kişi başkasıyla olunca delirdim. Benim 2 yıl boyumca peşimde koşmuştu, emindim sevdiğine. Ama o zamanlar umrumda değildi. Neden başka kıza gidince deliriyorum, her seferinde aynı şey. Elimdeyken kıymatini bilemiyorum

Boşuna dememişler "kör ölür badem gözlü olur "diye...
Sizin durumunuz da bu belli ki..

Asıl sorun benim neden böyle olduğum, neden elimdeyken umursamayıp gittiğinde böyle deli olmam. Aşk değil bence bu, aşk olsa her zaman aklımda olmaz mıydı ?

Bencede bunun adı aşk değil .

Aşkın yarasını yeni bir aşkla kapatamazsın ki .

Senin biraz zamana ihtiyacın var . Kendini toparlamaya ihtiyacın var . Bak haline kendine zarar veriyorsun bilmeden .. Aslında biliyorsun zarar verdiğini de bilmemezliğe vuruyorsun işi .

Kendi tedavini kendin üreteceksin .

Gerekirse hayatına kimseyi almayacaksın .

Bilinçli,doğru düşünebilmen için , sağlıklı kararlar alabilmen için bu şart (=

Boşuna dememişler "kör ölür badem gözlü olur "diye...
Sizin durumunuz da bu belli ki..

Evet haklısın, keşke böyle olmasa ama kaybetmeden anlayamıyorum işte. Eskiden aradıgında konuşmadığım her dakika için çok pişmanım şu an. Şimdi arasa saatlerce konuşurum, saatlerce görüşürüm. Yarın o kızla olacağını düşündükçe kalbim acıyo sanki. Hep bende kalır sanıyodum, öyleydi çünkü. Tüm kızlardan nefret ediyorum senden başka diyen erkeğe bak ya

neden böylesin? evet bence çocuk teklif etmiş olabilir çünkü zaten ilişkiyi normal seyrindeyken yıpratmışsın bile.
peki neden?
acaba gerçekten sevmiyor olduğun için olabilir mi?
şuan kki sinirinde elde edememişlik, reddedilmişlik ve başka biri tarafından sahiplenilmesi. sorun bunlar diye düşünüyorum.
emin ol ki çok sevsen zaten telefonu suratına kapatmazdın.
karnın açlıktan guruldasa da konuşurdun.
hatta yemek yer ve konuşmaya devam ederdin ;)

bence zaten sevmediğin biri olduğu için sadece ilgin vardı şuan o ilgi saplantıya dönüşebilir dikkat et.
belki de eski sevgilinden önceki o unutamadığın eski sevgilin de saplantıydı? olabilir mi? şuan onu düşünmüyor musun hiç? aklına gelmiyor mu? yoksa gelip ama onu da kaybettim mi diye düşünüyorsun?
aslında ben çoğunun cevabını biliyorum.
sana yardımcı olması için soruyorum soruları :34:
takma kafana. çık gez toz dolaş.
ctesi günleri sadece erkek arkadaşlar için değil aynı zamanda kız arkadaşlar içinde var :34:

neden böylesin? evet bence çocuk teklif etmiş olabilir çünkü zaten ilişkiyi normal seyrindeyken yıpratmışsın bile.
peki neden?
acaba gerçekten sevmiyor olduğun için olabilir mi?
şuan kki sinirinde elde edememişlik, reddedilmişlik ve başka biri tarafından sahiplenilmesi. sorun bunlar diye düşünüyorum.
emin ol ki çok sevsen zaten telefonu suratına kapatmazdın.
karnın açlıktan guruldasa da konuşurdun.
hatta yemek yer ve konuşmaya devam ederdin ;)

bence zaten sevmediğin biri olduğu için sadece ilgin vardı şuan o ilgi saplantıya dönüşebilir dikkat et.
belki de eski sevgilinden önceki o unutamadığın eski sevgilin de saplantıydı? olabilir mi? şuan onu düşünmüyor musun hiç? aklına gelmiyor mu? yoksa gelip ama onu da kaybettim mi diye düşünüyorsun?
aslında ben çoğunun cevabını biliyorum.
sana yardımcı olması için soruyorum soruları :34:
takma kafana. çık gez toz dolaş.
ctesi günleri sadece erkek arkadaşlar için değil aynı zamanda kız arkadaşlar içinde var :34:

O unutamadığım sevgilim aklıma bile gelmiyo şu an, hiç hem de. Zamanında onda da yaşamıştım bunları. Ya yalvartmak zevk veriyodu bana resmen, neden ama bilmiyorum :( Artık düzelmek istiyorum :43:

O unutamadığım sevgilim aklıma bile gelmiyo şu an, hiç hem de. Zamanında onda da yaşamıştım bunları. Ya yalvartmak zevk veriyodu bana resmen, neden ama bilmiyorum :( Artık düzelmek istiyorum :43:

canım egonu yükseltmek için :31:
hoşuna gidiyor biri tarafından sevilmek, hatta önemsenmek, hatta koşturmak.
herkesin doğasında vardır.
ama tadında tutmak gerek. sanki bir miktar abartmışsın gibi.

ayrıca kaç yaşındasın?

canım egonu yükseltmek için :31:
hoşuna gidiyor biri tarafından sevilmek, hatta önemsenmek, hatta koşturmak.
herkesin doğasında vardır.
ama tadında tutmak gerek. sanki bir miktar abartmışsın gibi.

ayrıca kaç yaşındasın?

18 :26: Bugün en yakın arkadaşım karşıma geçti, böyle mutlu mu olcaksın, kendine gel. Hiçbi zaman mutlu olamazsın bu gidişle diye azarladı beni ağzına geleni söyledi. Kendime getirdi beni. Farkında bile değildim oysa, öylece ağladım 2 gün

Zaten kel ölünce sırma saçlı kör ölünce badem gözlü olurmuş. Yapacak çok birşey yok. Bundan ders çıkarıp hayatınıza devam edeceksiniz.

SİZ:
*Eski sevgilinizi unutmak için bu insana EVET demişsiniz.
*Eski beraberliğinizde yaşanan kırıklıkların hırsını,bu insandan çıkarmışsınız.
SEVGİLİNİZ:
*Sizi unutmak ya da kıskandırmak için başkasına gitmiş.
*Yüksek ihtimal sizin hırsınızı Ondan çıkaracak.
İKİNİZ:
*İkiniz de kendi duygularınızın ya da öfkelerinizin esaretinden kurtulmak için başka insanların duygu ve hayalleri ile oynuyorsunuz.
SONUÇ:
*Aslında çok uyumluymuşsunuz karşısnızdakilerin duygularını yok sayma konusunda,keşke ayrılmasaymışsınız :6:

SİZ:
SEVGİLİNİZ:
İKİNİZ:
*İkiniz de kendi duygularınızın ya da öfkelerinizin esaretinden kurtulmak için başka insanların duygu ve hayalleri ile oynuyorsunuz.
SONUÇ:
*Aslında çok uyumluymuşsunuz karşısnızdakilerin duygularını yok sayma konusunda,keşke ayrılmasaymışsınız :6:

Haklısın :59: Ama elimden gitmeden anlayamadım işte, neden böyle oluyo bilmiyorum. Bende istemezdim ki böyle olsun :14: Ben sandım ki hep böyle devam eder, utanıyorum kendimden bazen

SİZ:
SEVGİLİNİZ:
İKİNİZ:
SONUÇ:

Helal mevzu budur ........................

Back
X