**Kıymet evlenemedi**

filizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2007
4.706
17
683
42
Ankara
Kızlar şu evlilik programlarına çıkan bir kız var biliyormusunuz?Kıymet Aslan diye..
İlk önce Seda sayan'a çıkmış yardım faln almış ailesine..Şimdide fox'a çıkıyor evlenmek için..Bugünde İzdivaç programına çıktı.Bizim komşumuza gelir sürekli burda tanınır yanii herkes biliyo fazla çıklamak istemiyorum ama gıcık oluyorum bu kıza.....Sürekli Ankara'lıyım fln diyo bir Ankaralı olarakda ayrıca kınıyorum ve ekranlara çıkmasını sitemiyorum protesto ediyorum.....kötükedihüso

isteyen istediği yere çıkabilir cnm senin istememen bişeyi değiştirmez maalesef.

Bazi insanlardan hoslanmayabilirsiniz ama tahammul etmek zorundasiniz
bana gore,
siz istemiyorsunuz diye istedigini yapmayacak mi kadin,
rahatsiz oluyorsaniz kanal degistirirsiniz,
gorusmessiniz olur biter,
bu tepki abarti geldi bana fisfisfis

ii kaldırılsın o zaman konu vazgeçtim burada bişi paylaşılmıo...

Ekranlara çıkmaması gereken o kadar çok kişi var ki,dediğiniz bayana gelene kadar ohoo...
Televizyonda istemediğiniz hiç birşeye maruz kalmazsınız zaten kanalı değiştirirseniz.

ya bu kıymet dediğin tiyatrocu bir kız vardı o mu...flash a falan da çıktı..stara çıktı.fox a çıktı
ay o ise bende sevmiyorum o kızı bence tiyatrocu ya belki bir iş çıkar kendimi göstereyim diye orada

bence bu sizin tamamen kişisel şahsa duyduğunuz rahatsızlık ve bunu dile getirmek için burayı seçmişiniz.şimdi sizin kıymetten ne farkınız kaldı.isteyen istediğini yapar kime ne.

Vay boyu devrilesice, kör kurşunlara gelesice Kıymet:mymeka:

Kim ki bu KıymetCADIARZU:delphin:

E yani biliyorum zaten elimde olsaydı çıkarmazdım:)Önce izle bence sonra yorum yap olurmu?

senin talimatlarına göre mi yapcam yorumumu ister izlerim ister izlemem bu bana kalmış bişey. konu açınca illa pohpoh mu yapmamız gerekiyor anlamıyorum.

ayy evet bende bugün izdivaçta gördüm..insan bu kadar mı gıcık olur yaa ünlü olmak için çıkmadığı kanal kalmadı..artistlik yapıyo aklınca sanki dört dörtlük kendi ya gelenleri hep çeviriyo.resmen şov yapıyo işte antipatik insan nolceek :oklava:

hiç seyretmedim de derdimiz kalmadı başka, kıymet için konu açtık öylemi...-tatlicadiarzu-
hey Allahım:delphin:.

bence taşlayalım kıymet'i.
kıymetsiz kıymet nolcek.
hatta oraya kadar atamazsak taşları televizyona atalım temsili olarak.

aa en güzeli sesimizi erkekmiş gibi değiştirip talip olalım kıymet'e

kıymeti kaçırsak mı acaba..böylece tv ye çıkamaz. konu sahibide rahatlamış olur.... .
böylece vatanı da kurtarmış oluruz. ya vatan ya silistre . yok pardon ya vatan ya kıymet:roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X