**Kıymet evlenemedi**

kendilerini reklam etmeyi seven cok insan var bazen bikac programda aynı kişiye rastlıyom bende işi gucu yok bunların heralde :sm_cool:
zaten kanallar aldı basını gidiyo bi cnbce bi e2 baska tanımam :jeyyar:

ya gurbaa ve kuzu siz bi topik açın karşılıklı atışın ben sabaha kadar okurum he-tatlicadiarzu-naniknanik
belki prim yapar tv tv kanal kanal gezersiniz kıymet gibi:roflol:

Kıymeti tanımam etmem ama heracım,okim,tadlim,esmerim de buradaysa peeeeek möhim bi şahsiyet olsa gerek
Nan gurbikle kuzu da gelmiş:1shok:
E o zaman yorum yapmak şart oldu:1rolleyes:
Şimdi bu Kıymet evlenememiş,iyi de olmuş,bak ne güzel KKya konu olmuş
gıcık mıcık ben sevdim bu kızı,kıymetlim artık o benim
Kıymeeet sana baba diyebilir miyim :icecream:

ya gurbaa ve kuzu siz bi topik açın karşılıklı atışın ben sabaha kadar okurum he-tatlicadiarzu-naniknanik
belki prim yapar tv tv kanal kanal gezersiniz kıymet gibi:roflol:

bi yürü git lankaydirigubbakcemile-tatlicadiarzu-

Patrona şikayet etcem, bilgisayarımda TV kartı yok, kıymeti izleyemiyorum diye

Seni seviyoruz Kıymeeet:lepi:

Kıymet forever:smiley-cool::hooray:

Kız esmer hatın,senin kaynın evli diil mikaydirigubbakcemile
Seni bu Kıymeti kuma yapma arzusu içinde gördüm,akan nehirler gibi arzulu diyem de aha şunu kullanam siftah olarakakannehir :1closedeyes:

beni al kaynına beni al.bak sevgilimden de yeni ayrıldım.bak sana deyim ben çok güzel yemek pasta börek yaparım.manyak temizlik yaaprım.kız gayette güzelim.beni alsenağlama

ay buda şey olsunda çamurdan olsun diyor heee-tatlicadiarzu-

ay evet bende sinir oluyorum o kıza yaa..
ne gıcık..
ayrıca çok eskiden popstar elemelerine de giriyordu bu kız.. elendikten sonrada kameralara abuk subuk konuşuyordu... doğru hatırlıyorum dimi?

Son düzenleme:
evet bende bi kaç kez su gibi de rastlamıştım,ilginç bi kişilik belki de amacı şöhrettir,o da diğerleri gibi eriyip gider eğer öyleyse zaten...

Back
X