Kıymetimi bilemedi dedikleriniz???

Birkac eski arkadas.. Vefali oldugum, hal hatirlarini belirli zamanlarda sordugum kisi veya kisiler... Amaan degerimi bilmeyen oldugu kadar degerimi bilen var, bu da bana yetiyor.

ara sıra yani beni dinlemediğinde yada sinirlendirdiğinde eşimin bana haksızlık ettiğini kıymetimi bilmediğini düşünüyorumaklinialirimsmile
neyse ki ara sıra olan bir durum:1:

Bence sevgilim bilmiyo benim kıymetimi..benim gibi sevgili bulamaz onun kahrını kimse çekmez benden başka..umarım kıymetimi anladığında çok geç olmaz

herkesin hayatında vardır nankör kediler.
tırmalarsa sen de bir tekme vurusun gider...

Sanırım ben ailemin kıymetini bilemiyorum , ailemle geçirdiğim son günler ama ne oluyo bilmiyorum evlilik stresinden mi ama en çok onları kırıyorum onların kıymetini bilemiyorum ne yazık ki

Sanırım ben ailemin kıymetini bilemiyorum , ailemle geçirdiğim son günler ama ne oluyo bilmiyorum evlilik stresinden mi ama en çok onları kırıyorum onların kıymetini bilemiyorum ne yazık ki

hatanı bilmen de güzel hemşerimolumunekankayizsmile

Adı bende saklı bile diyemiycem birisi artık....

Ne oldu kendi kaybetti kıymet bilmeyişi onun hayallerinin sonu oldu....

sevdiğim bilmedi kıymetını ben severken sevmemıs ben ozlerken ozlememıs aklı hep eskı sevdıgı kısıdeymıs sevdıgım bılmedı kıymetımı evet bılmedı :delphin:

eski erkek arkadaşım önce çok değerlisin dedi sonra beni terk etti ona karşı yaptığım onca şeye rağmen...ama bana ders oldu "erkek milletine şeytan olucaksın,parmağına takıp oynatıcaksın"...

sonra dostum dediğim insanlar...çoğu hain ve çıkarcı çıktı...

sanırım ben fazla iyi niyetliyim,insanları ayırt edemiyorum :(

İlk erkek arkadaşım bilemedi kıymetimi. İlkimdi o benim herkonuda destek oldum ona ama benim desteğe ihtiyacım olduğu dönemde yanımda olmadı üstelik eski ilgili hali bile yoktu tamamen ilgisizdi.Ne diyim kendi tercihiydi.

Back
X