Kıymetli yardımlarınıza ihtiyacım var.

siyahsevenkadin

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2015
30
36
8
Herkese selam ve saygılar. 30 yaşındayım. Öğretmenim. Konuşacak kimsem yok. ve akıla ihtiyacım var. Lütfen bana yardım edin.

2 yıldır süren ilişkim 5 gün önce sonlandı. ne yapacağımı bilemiyorum. nasıl bir yön izlemeliyim. neresinden tutunmalıyım. içimdeki umuttan nasıl kurtulmalıyım, neden aramıyor?

beni eskisi kadar sevmediğini düşünüyordum. yeniyıl gübü ailelemle bir kutlamaya gittik. uzak ehirlerdeyiz, gayet şık bir evlenme teklifinde bulundu. ama ben bazı şeylerin eskisi gibi olmadığını farkındaydım. dile getirdiğimde 2 yılın az olmadığını, birbirimizi çok yıprattığımızı ve sevgimizin sonsuz olduğunu söylüyordu.
biliyorsunuz, sömestr tatilimiz var. yanına gidecektim. 3 gün önce canıma tak etti artık, ya tamam dedim, sürdürmenin alemi yok. hani bazen kovalanmak istersiniz ya.

ne aradı, ne sordu.

biletimi iptal ettiğimi söylemek için mesaj attım sadece. rahatsız edilmek istemediğini, yıllarca acı çekeceğini bilse de beni istemediğini yazmış. düne kadar sosyal medyada resimlerim duruyordu onun hesabında. bugün silmiş. ilişkisini de silmiş.

arayıp, sormam. rahatsız etmem. o konuda sorun yok. ama içimde her şey düzelecekmiş hissi var.
bununla yola çıkamam. umut insanı öldürür. ölü balık gibi geziyorum inanın.

ben burayı çok okurdum ve o bundan nefret ederdi. hayat böyle işte. şimdi derdimi sadece size anlatabilirim. ailem sallamıyor. babam düzelir, kardeşim düzelir diyor. annem ben yorum yapmam diyor..

bir de şu var.. zaten sorunlu bir ilişkiyse bitsin, acını çek, yoluna bak diyorum.. atak geçireceğim diye korkuyorum. hiç iyi değilim.

Elle tutulur bişey olmadan bitirmeseydin keşke ama oan içinden bu geldiyse icimden geleni yaptım diyerek rahatlat kendini ve icinden geldigi gibi yapmaya devam et ozlersen özledim de iliskiyi kurtarmak istersen elinden geleni yap baktin Olmuyor elimden geleni ysotyaptım deyip kenara cekil bence..

ben çok çaba sarfettim. değiştim. çabaladım. ben kovalamak istemiyorum artık. içim rahat o konuda. çoğu kadının aksine mal mülk para istemedim. her şey hallolur dedim. ben öğretmenim sen işçisin demedim. ama elime ne geçti biliyor musunuz? hiçbir şey. iyi oldukça daha çok stünüze geliyorlar. bir ağlıyor bir gülüyorum 5 gündür. bugün artık sosyal medyadan takibi bıraktım yıpranıyorum çünkü. kardeşim de ekli. silmemişler birbirlerini. allahım çıldıracağım top sakal bırakmış ben nefret ederim:)

ya ben ne yapayım yüzüğünü falan göndereyim mi. babam hayır diyor annem de bekle. elbette göndermelisin diyor. bekleyeyim mi?

ben çok çaba sarfettim. değiştim. çabaladım. ben kovalamak istemiyorum artık. içim rahat o konuda. çoğu kadının aksine mal mülk para istemedim. her şey hallolur dedim. ben öğretmenim sen işçisin demedim. ama elime ne geçti biliyor musunuz? hiçbir şey. iyi oldukça daha çok stünüze geliyorlar. bir ağlıyor bir gülüyorum 5 gündür. bugün artık sosyal medyadan takibi bıraktım yıpranıyorum çünkü. kardeşim de ekli. silmemişler birbirlerini. allahım çıldıracağım top sakal bırakmış ben nefret ederim:)

ya ben ne yapayım yüzüğünü falan göndereyim mi. babam hayır diyor annem de bekle. elbette göndermelisin diyor. bekleyeyim mi?
Bekle bence birax hemen gönderme aradan biraz zaman gecsin baktin olmuyor o zaman gönder. Kafasina dank etmesi icin biraz zaman gerek ama sen vvezgecmeden doner mi bilmiyorum çok geç kalmaz umarim
Sen elinden geleni yaptiysan akisina birak canim vvicdanende rahatsin anladigim kadariyla bekle bakalım

çok teşekkür ederim. başınızı ağrıttım. bu iki ismi hiç unutmayacağım. her şey olacağına varır. kadın ben seni seviyorum, bu ayrılık neyin nesi demek belki ona da zordur. en iyisi sessiz kalıp beklemek, başka şeylerle oyalanmak. sağlıcakla kalın.

çok teşekkür ederim. başınızı ağrıttım. bu iki ismi hiç unutmayacağım. her şey olacağına varır. kadın ben seni seviyorum, bu ayrılık neyin nesi demek belki ona da zordur. en iyisi sessiz kalıp beklemek, başka şeylerle oyalanmak. sağlıcakla kalın.
Herkes yapmaz onu ben suan sevgilim e bitsin desem nedenini sormama ihtimali bile var. Gitme demez hayatta galiba bende demem o yuzden bu bekleyişe girme derim. Allah ne hayirliysa seni onunla karsilastirsin inşallah. . Sevgiler

yok ok ben negatif listesi tutarım. aramam ya.. huyumu biliyorum hele beni rahatsız etme diyen birini asla aramam.. ama işte ne yaptı ne etti merak ediyor insan. bakıyorsun facebook falan. okullar açılana kadar kapattım hepsini.

ya sadık biridir. aklıma hiç başka ihtimal gelmiyor. elbette güvenmem her erkek gibi ona da. ya ders verecek ya defolup gidecek. sizin de dedğiniz gibi bundan bir ay sonra ben toparlanmışım yol almışım arasa ne beni. 30 gün onsuzlukla mücadele etmişim sen beni ara. aramazsan arama gökhan özen'in dediği gibi.

ya böyle şimdi birileriyle konuşuyor, flört ediyor, ya sevgilisi olursa diye evham etmem normal mi? ben olacak diye alıştırayım mı kendimi. 30 yaşında sorduğum sorulara bak dengem bozuldu yemin ediyorum. tüm felsefe psikoloji temelim kan ağlıyor şu an.

yok ok ben negatif listesi tutarım. aramam ya.. huyumu biliyorum hele beni rahatsız etme diyen birini asla aramam.. ama işte ne yaptı ne etti merak ediyor insan. bakıyorsun facebook falan. okullar açılana kadar kapattım hepsini.

ya sadık biridir. aklıma hiç başka ihtimal gelmiyor. elbette güvenmem her erkek gibi ona da. ya ders verecek ya defolup gidecek. sizin de dedğiniz gibi bundan bir ay sonra ben toparlanmışım yol almışım arasa ne beni. 30 gün onsuzlukla mücadele etmişim sen beni ara. aramazsan arama gökhan özen'in dediği gibi.

ya böyle şimdi birileriyle konuşuyor, flört ediyor, ya sevgilisi olursa diye evham etmem normal mi? ben olacak diye alıştırayım mı kendimi. 30 yaşında sorduğum sorulara bak dengem bozuldu yemin ediyorum. tüm felsefe psikoloji temelim kan ağlıyor şu an.
Butun dünyanın butun güzel kizlarinin ona asik oldugunu dusunmen bile normal. Guven olmaz tabiiki ama inşallah bu surede kimseyle gorusmez gerci iki sene ve yasanmisliklari unutmak o kadar kolay degol bi saatten sonra herkeeste seni arayacaktir

Bence umudunu kaybetme, sinirle söylemis olabilir. Burclariniz ne?

ne ilişkiler var 1 yıl sonra bile mesaj atılıp geri dönen insanlar, özel günlerde mesaj atıp dönenler. 1 ay daha çok erken. bana fikrimi soracak olursan senin gibi birini bırakamaz o. öğretmenmişsin ne güzel. burada asıl kararı verecek,ipleri eline alıcak ilişkiyi devam ettirecek ya da başkalarıyla yola devam etme kararını sen vermelisin.

Demek ki o da yıpranmış ve bitirmek istiyor. Geri dönebilir bunu bilemeyiz ancak dönmeme ihtimalini düşünerek, bittiğini önce kabullen. Ağla, üzül, nasıl kabulleneceksen kabullen. Sonra haber alabileceğin her yerden sil, ortak arkadaşlar varsa uzaklaş bir süre. Sevmediğini düşünürsen daha kolay atlatırsın bu süreci.

inanin dun geceyi yine çok zor atlattım. böyle anlarda insan duaya sığınıyor ki çok dua eden biri de değilim.
gece annem aradı. aynı şehirlerdeyiz ama farklı evlerdeyiz. annemle babam 4 yıl önce boşandı. annem çok güçsüz olduğumu, önceki ilişkilerimde de böyle yıkıldığımı, üzülmemin yersiz olduğunu söyleyerek çıkıştı. güçlü bir kadın ve her şeyden önce anne.
ben de üzülmeye hakkım olduğunu, her şeyden önce bir kadın olduğumu dile getirdim.
bu sabah değişik bir duygu ile uyandım. daha negatif ve sert. sömestr tatilinde olmasaydık ve işe gitseydim bu kadar karamsar olmazdım. okul öncesi öğretmeniyim. işimi ve çocuklarımı seviyorum.

hepinize katılıyorum. karşımızdaki insan ve vazgeçme hakkı da var. benim mesleğim kalması için bir etmen olabilir ama bunun için kalıyorsa kalmasın. beni sevmiyorsa gitsin. bu onun hakkı. sadece yanlış bir karar onun için, ve ben inanın sonuçlarını bile görmek istemiyorum.

6 gün oldu ağzıma lokma koymadım, sadece sigara be kahve. vücudum buna dayanmaz ve hayatımı sürdürmeliyim.

artık telefon beklemiyorum. o beni arama dedi, onu aramam. gerisi onu ilgilendirir.

ama şunu biliyorum. o da 31 yaşında ve birbirimizden hiçbir şey saklamadık. geçmiş ilişkilerinde 2 yıl yas tutmuş biri. ayrıldıktan sonra o kişileri aramış önceleri kadınların sinirlerini hoplatmış, sonra dostça ayda bir kere konuşmuş biri.

kadın güdüsü olarak değil, az çok insanı ve kendisini bilen biri olarak şunu söyleyebilirim, o kadınlar beş para etmezdi. ben ise yarattığım şımarık adamın sessizliği ve haksızlığı ile başbaşayım. demekki kıymetim yok.

sorun değil, hepsiyle mücadele edebilirim. sadece bu haksızlık bazen dürtüyor o kadar.

bu ozlemek gecer mi? icim yaniyor arkadaslar. 2 yıllık emegimizin bir inat ugruna gereksizce mazi olmasini seyredecegim uzaktan. hic mi sevmedin be adam?

Back
X