Kıymetli yardımlarınıza ihtiyacım var.

bu iş bitti diyorsun yani.. bekleme...
Iliskiniz uzun bir suredir devam ettigi icin sevgiliniz sizi cantada keklik misali rahat.yani zaten onunsunuz.buna emin oldugundan sizin icin cabalamiyor.genelde evliliklerde olur bu..bu nedenle sizin beklentilerinize cevap vermiyor.bu sizi sevmedigi anlamina gelmiyor...uzun bir iliskin var acele etme derim.sabirli ol e bekle....sevgilinin topsakal birakip,seni faceden silmesi bunlar senin canini acitmak icinnnn.ayrica terkeden de sizzsiniz...beklentileriniz gerceklesmedigi icin....bence budurumu oturup guzelce konusmak varkennn,kendinizi zor bir yola sokmussunuz.

bana "eski sevgilim kusursuz bir s bedendi, kucakladım, seni naim süleymanolu kucaklasın" diyen bir adam için 1 ay önce bu satırları yazmış, çok acı çekmiş biri olarak. şimdi bunları okuduğumda kendimden tiksiniyorum.

üzdüğünüz herkese muhtaç olmanız dileğiyle..
yeni hayatımın ikinci günü. daha olgun. daha acımasız. ama hala aynı insan. sevgiyi bulacağıma bir gün bile şüphe etmeyeceğim. her gelen önceki melekti dedirtiyor ya ona şaşırıyorum.

bana "eski sevgilim kusursuz bir s bedendi, kucakladım, seni naim süleymanolu kucaklasın" diyen bir adam için 1 ay önce bu satırları yazmış, çok acı çekmiş biri olarak. şimdi bunları okuduğumda kendimden tiksiniyorum.

yeni hayatımın ikinci günü. daha olgun. daha acımasız. ama hala aynı insan. sevgiyi bulacağıma bir gün bile şüphe etmeyeceğim. her gelen önceki melekti dedirtiyor ya ona şaşırıyorum.

yorum yapamıyorum
ama bu kadar güçlü durduğunuz için "tebrikler" demek istedim

takdir ettim.... çare içimizde arkadaşım... bir de şöyle düşün sen ayrılmış olabilirsin fakat sonrasında aramışsın elinden gelenı yapmıssın anladıgım kadarıyla fakat o sana merhamet etmemiş rahatsız etme vs demiş... barısmak ıstese bunu değerlendirirdi... bu adamın merhameti yok belli ki ..yarın bir gün yine seni kırmaktan korkmayacak.. bence bir adama en cok yakışan şey merhamet.... Allah bizi, bize karsı merhameti olmayan insanlarla karsılastrmasın...

Back
X