Kız Aileleri Hep Kızlarının Sevgilisi Hakkında Olumsuz Mu Düşünür?

Lucy92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
104
1
48
33
Merhaba, daha önce açtığım bir konuda ilişkimle ilgili başka bir olaydan bahsetmiştim. Sevgilim ile çok güzel giden bir ilşkimiz var ve ailesi ile de tanıştım, annesiyle başbaşa vakit geçirdim beraber yemek bile yaptık :) geçen hafta annesi babası ben ve sevgilim piknik yaptık. Ailesi ile de aramız ve iletişimimiz çok iyi.
Yalnız benim ailem ilişkimize pek sıcak bakmıyor. Henüz aileler tanışmadı zaten bunun için çok erken. Sevgilim ile babaannem tanıştı (bu arada annem ve babam ayrı. babam, eşi, kızları(babamın şimdiki eşinden olan kardeşim) ve babaannem ile yaşıyorum). Babaannem fotoğrafını gördüğünde sıcak bakmıştı fakat tanışınca "senden çok küçük görünüyor yakışmıyorsunuz" diyerek çok tepki gösterdi. Babam da bu durumun üstüne aynı şekilde tepki gösterdi. Babamla tanışmadı ama o da fotoğrafımızı görmüştü. Ufak bir tartışma yaşadık ve laf arasında babam "insan çocuğunun yanına kimseyi yakıştıramıyor" dedi. Tüm bu durumları telefonda annem ile de konuştum o da aynı şeyi söyledi. Ama annem daha geniş düşünüyor ve iyice tanı diyor önemli olan bu. İleride olursa olur.

Kısacası tüm sorun insanın çocuğuna kimseyi yakıştıramıyor olması mı? Eğer öyle ise sevgilimin ailesi neden bu şekilde davranmıyor? Çocukları erkek olduğu için mi?

Eee neden kimse bir şey yazmıyor :( bu duruma benzer şeyler yaşamış olanlar veya duyanlar yok mu hiç???

Öncelikle nazar değmesin diyeyim..
Çok güzel giden bir ilişkin var anlattığına bakılırsa..

Erkek çocuğu veya kız çocuğu olmakla alakası yok bunun..

Erkek tarafının ailesinden sen mennunsun ve onlarda senden memnun..
Ailen sadece işe fiziksel olarak bakmış..

Önyargılı olmamak lazım..
Daha tanışmamışlar bile,herşey fizik değil..

İnsanın karakteri , huyu, suyu düzgün olsun dimi ama..

Çocuğun yanlış bi hareketini görüpte ,biz istemiyoruz sana yakıştıramıyoruz deseler hak vericem..
Ama yanına yakışmıyor demekte, senin ona beslemiş olduğun duyguları hiçe saymak gibi birşey oluyor , ben böyle yorumluyorum..

Öncelikle nazar değmesin diyeyim..
Çok güzel giden bir ilişkin var anlattığına bakılırsa..

Erkek çocuğu veya kız çocuğu olmakla alakası yok bunun..

Erkek tarafının ailesinden sen mennunsun ve onlarda senden memnun..
Ailen sadece işe fiziksel olarak bakmış..

Önyargılı olmamak lazım..
Daha tanışmamışlar bile,herşey fizik değil..

İnsanın karakteri , huyu, suyu düzgün olsun dimi ama..

Çocuğun yanlış bi hareketini görüpte ,biz istemiyoruz sana yakıştıramıyoruz deseler hak vericem..
Ama yanına yakışmıyor demekte, senin ona beslemiş olduğun duyguları hiçe saymak gibi birşey oluyor , ben böyle yorumluyorum..

Düşünceleriniz için teşekkür ederim. olaylara mantıklı bakınca bende öyle görüyorum ailem çok önyargılı davrandı. Ama buna inanmak çok zor geliyor çünkü bende sizin gibi öncelikle insanların huyuna karakterine bakarım üstelik objektif olarak baktığımda sevgilim gerçekten çirkinde değil özellikle çok hoş, yakışıklı bir yüzü var. O yüzden biraz da acaba kız olduğum için mi böyle yapıyorlar diye düşünmeden edemedim. Dışarıda yabancı kişiler bile yakıştırır bizi.
Önyargılı olduklarını görmek ve bunun üstesinden gelmeye çalışmak çok zor :(

Düşünceleriniz için teşekkür ederim. olaylara mantıklı bakınca bende öyle görüyorum ailem çok önyargılı davrandı. Ama buna inanmak çok zor geliyor çünkü bende sizin gibi öncelikle insanların huyuna karakterine bakarım üstelik objektif olarak baktığımda sevgilim gerçekten çirkinde değil özellikle çok hoş, yakışıklı bir yüzü var. O yüzden biraz da acaba kız olduğum için mi böyle yapıyorlar diye düşünmeden edemedim. Dışarıda yabancı kişiler bile yakıştırır bizi.
Önyargılı olduklarını görmek ve bunun üstesinden gelmeye çalışmak çok zor :(

Ön yargılı davrandıkları ortada..

Tabikide ailen senin hiç bir şekilde üzülmeni istemez.Fakat saçma olan bi durum var. Erkek arkadaşına sanki sana zarar veriyormuş,sürekli seni üzüyormuş,alkol alıyormuş , onu yapıyomuş bunu yapıyomuşsun gibi davranmışlar..

Biranda karşı gelmeler falan..
Herkes göründüğü gibi olsa keşke..

Huyunda suyunda bozukluk yoksa, haklılar diyeceğiz.

ama yanlış birşeyini görürler ,ailen seni uyarır . O zaman onların söylediklerine kulak as derim..

Ön yargılı davrandıkları ortada..

Tabikide ailen senin hiç bir şekilde üzülmeni istemez.Fakat saçma olan bi durum var. Erkek arkadaşına sanki sana zarar veriyormuş,sürekli seni üzüyormuş,alkol alıyormuş , onu yapıyomuş bunu yapıyomuşsun gibi davranmışlar..

Biranda karşı gelmeler falan..
Herkes göründüğü gibi olsa keşke..

Huyunda suyunda bozukluk yoksa, haklılar diyeceğiz.

ama yanlış birşeyini görürler ,ailen seni uyarır . O zaman onların söylediklerine kulak as derim..

Ben şu an için mutlu olduğumu ve zaman geçtikçe bu mutluluğum bozulmadıkça devam edeceğimi söyledim aileme. Babam bu konuda pek bir şey demedi ilk defa böyle bir şey yaşıyorum ve bu şekilde savunmaya geçiyorum. Benim tanıdığım kadarıyla öyle kötü huyları yok zaten bir tanımaya çalışsalar onlarda anlayacaklar.

Back
X