- 24 Haziran 2023
- 1.669
- 5.899
- 73
- Konu Sahibi gittinyine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asiri genç bir yaş. Sınav sistemi hızlı değişiyor biz napalimm
Wow... Böyle bi şey benim de lisede başıma gelmişti malesef. Yakın arkadaşım bi çocuğa fotoğraf atmış, tüm okula yayılmıştı, bi de okulumuz çok dini bi okuldu falan. Ve ben de onu dışlamamıştım, arkadaşlığı kesmemiştim. O konu da ayrı bi konu olur djdkdkd başımıza gelmeyen yok. Teşekkür ederim. Evet, biz sizinle birbirimize benziyormuşuz.Konu sahibesi seni kendime cok benzettim. Ben de bir arkadasim haksizliga ugrasa ortaligi yakan bir tipim. Bak simdi sana liseden bir animi yaziyorum..
Simdi benim lisede sinifta sadece 1 tane cok yakin arkadasim vardi. Onun adi Merve. Ikimiz kendi halinde takilan, dersleri sinifin en iyi ikilisiydik. Sinifta cok fazla gruplasma vardi, biz bunlarin disindaydik.
Bir de Sevil diye bir kiz var. Bu kiz da sinifin klasik ergen populer olmaya calisan grubundan bir kiz. O senenin bir onceki yaz tatilinde bu Sevil, ciplak fotograflarini flortune gonderiyor. Sonra cocuk tarafindan birlikte olunmaya zorlaniyor, yoksa gonderdigi fotograflari herkese yayacak. Kiz da korkuyor ama yaymaz diye hayir diyor. Cocuk o yaz butun okula, herkese fotograflari gonderiyor. Benimle Merve habersiz olaylardan cunku biz kendi halinde derslerinde tipleriz takilip gulup egleniyoruz.
Neyse okula bir geldik herkes bu kiza dusman. Bizim de siniftaki herkesle mesafemiz var. Kizlar bizi koseye cekip olaylari anlatiyor ve hepsi yedikleri ictikleri ayri gitmeyen bu kiz icin "biz beraber takilamayiz cunku bizim adimiz da cikar basit birisi Sevil" diye kizi dinlemeden disliyorlar.
Ben ve Merve de vicdan yapiyoruz. Kizi dinliyoruz. Kiz ailesiyle sorunlar yasadigi icin boyle bir seye kalkisiyor. Fotograflari bize gosterdi diger kizlar, birebir ciplaklik butun acilariyla. Bikinili vs de degil. Yani bu buyuk bir travma aslinda.
Sevil agliyor depresyonda. Kizin eski havasi nesesi gitmis mahvolmus intihar edecegim diyor. Manyak misin dedik biz senin arkadasin oluruz takma. Neyse bu bize sarildi falan tuvalete bile bizimle gidiyor. Sinif koridorunde erkekler bunu isaret edip guluyor ben kavga cikaracagim Merve durduruyor rezalet yani. Sevil'i yanimizdan bir an bile ayirmadim yanlis bir sey yapar kendisine zarar verir diye.
Merve bu arada bizim de adimiz cikabilir diyor ama ben sallamiyorum, bu kiza en yakin arkadaslari dinlemeden baglantisini kopardi bir darbe de bizden almasin diye.
Bir donem boyunca nispeten duzgun, kendi halinde iki kizla takilarak bu olayi unutturup biraz geri planda durdu bu Sevil. Sonra ne oldu biliyor musun? Onu dislayan ve o donem intihara surukleyen arkadaslari olaylar unutulunca biz seni cok ozledik diye bunu yeniden gruplarina istediler ve bu da kosarak gitti. Sonra bunlarin hepsi birlesip ben ve Merve'yle konusmadi. O donem baya Merve'yle birbirimize bakip agzimiza gelen seyleri yuttuk. Sonra devam ettik okulumuza. Bizimle takilirken dersleri de yukselmisti bunun.
Klasik insanoglu. Ben ona yaptigimiz iyiligi basina kakmak istemedim ama o gunden sonra suratina bile bakmadim. Bu acizlik cunku. Ama yine olsa yine onunla arkadaslik eder destek olurdum.
Hayat boyle bir sey. Sacmasapan. Ileride aklina bile gelmeyecek basit seyleri takma kafana.
Wow... Böyle bi şey benim de lisede başıma gelmişti malesef. Yakın arkadaşım bi çocuğa fotoğraf atmış, tüm okula yayılmıştı, bi de okulumuz çok dini bi okuldu falan. Ve ben de onu dışlamamıştım, arkadaşlığı kesmemiştim. O konu da ayrı bi konu olur djdkdkd başımıza gelmeyen yok. Teşekkür ederim. Evet, biz sizinle birbirimize benziyormuşuz.Haklısınız
Şu an aynen ben de böyleyim, tam beni anlattınız. Aynen öyle... Yalnızız ve bundan mutluyuz, onurluyuzBak su an tek bir kiz arkadasim yok konustugum. Neredeyse 1 senedir numaramin oldugu ya da sosyal medyada ekli olan ya da gorustugum bir kahve ictigim 1(BIR) arkadasim yok.
Kafamin en rahat donemlerinden birini yasiyorum. Ben de zor bir insanim kabul ama maalesef arkadas secmeyi beceremedim ya da arkadaslarima cok anlam yukledim. Huzuru ise yalnizlikta buldum. Gercekten kafam agrimiyor, inanilmaz rahatim. Bir insanin yavan dostluguna ihtiyac duymuyorum.
Nedenilk defa bir konuyu 2.cümleden sonra okuyamadım
Evet, hayat bana çok zordu. Çünkü zamanında defetmem gereken insanlara çok yüz verdim. Neden 15 yaş? Anlatım tarzımdan dolayı mı?Şimdi ki gençler niye hayatı böyle zor yaşıyor? Arkadaş olmak isteyen olur olmayana kapı orda. Bunun için konu açmanız bile üzücü boşverin şunları. Ayrıca yaş 15 dedim okurken o derece
Anlatımdan ve olaylardan. Bu olaylar 22 yaşlarda birinin yaşayacağı şeyler değil aslında. Biraz daha olgun olmalı bu yaş.takmamaliEvet, hayat bana çok zordu. Çünkü zamanında defetmem gereken insanlara çok yüz verdim. Neden 15 yaş? Anlatım tarzımdan dolayı mı?
Aslında lisanımın düzgün olduğunu düşünüyorum ama konu biraz karışık. Benim de kafa gidik tabi. Olgunluk konusuna gelince 15 yaşında daha çok takmıyordum. Şimdi nedense daha fazla takıyorum. Yaşım ilerledikçe kafaya takma oranım arttı. Niye böyle oldu, bilmiyorumAnlatımdan ve olaylardan. Bu olaylar 22 yaşlarda birinin yaşayacağı şeyler değil aslında. Biraz daha olgun olmalı bu yaş.takmamali
Daha iyi arkadaşlar edin bırak şu gereksizleriAslında lisanımın düzgün olduğunu düşünüyorum ama konu biraz karışık. Benim de kafa gidik tabi. Olgunluk konusuna gelince 15 yaşında daha çok takmıyordum. Şimdi nedense daha fazla takıyorum. Yaşım ilerledikçe kafaya takma oranım arttı. Niye böyle oldu, bilmiyorum