Kiz arkadasima yardim! Nerden anlar karsindaki erkekgin cidden sevip sevmedigini?

genckiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
1.255
201
123
Kiz arkadasim biriyle flört döneminde, ama emin degil oglanin onu sevip sevmedigine.
onun icin size soruyorum Karsindaki erkegin seni gercekten sevip sevmedigini nerden anlayabiliriz?
Yani ne gibi tavirlar da sevgisini göstermis olur? Gercekten hoslandigini asik oldugunu
hangi tavirlardan anlayabilriiz? arkadasima tiyooolar lazimmmmm :)

sahiplenip sahiplenmediği önemli ve kıskanıyormu? Bunlar varsa kesinlikle seviyordur... Mesela benim sevgilim hep biz diye konuşur, yaparız hallederiz gibi.. Ve ciddiye alıyor mu, onu merak ediyor mu gün içinde? Bence bi kız sevip sevmediğini hisseder canım.. Kadınların 6. hissi çok kuvvetli malummm :34:

ilk olarak onu onemsedıgındn deeger vermesınden gozlernın ıcıne baktıgındaaa o ısıgıı gercekten yakalıo ve cocuk hıssetryrsaa tamamdır ıste:)

Saygılıysa, incitmekten korkuyorsa, yüzünü güldürmek için çabalıyorsa, sahipleniyorsa, önemsiyorsa, anlattıklarını dikkatle dinliyorsa...

arkadasşlarının yanında ona aynı davranıyosa herkesle tanıstırmaktan cekınmıyosa saklıcak bıseyı yoktur ve duygular cıddıdır bence :KK39:

Onu tanimak icin çesit çesit sorular soruyorsa, ona zarar gelmesinden korkuyorsa, iletisim kesildiginde merak ediyorsa bunlar güzel belirtilerdir :KK49:

Back
X