Kız başına o saatte ne işi varmış!

revanche

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2013
1.670
1.931
83
Biraz önce haberlerde Bagdat Caddesinde tecavuze ugrayan kiz haberi vardi. Adam sabikali imis ve servis soforu imis. Boyle insanlarin servis soforu olmamasi gerektigini soyledim. Kv atladi hemen o da kaşınmış yani saat 3 te ne isi var sokakta. Kan beynime sıçradı. Esim atladi hemen yoksa ben acicaktim agzimi. Bu da konusuyor bos bos sanane dedi kv ye. Hakkaten ya bu zihniyet ne zaman bitecek..
Bir kadin, hemcinsine nasil bu yakistirmayi yapar. O saatte disaridaysa kasinmis der?? Aklim almiyor.

insanın başına ne geleceğini Allah bilir ya saatimi olur bunun adam sapıksa yapacağını gündüz vakti de yapar o zaman ne dicekler çok merak ediyorum tövbe Yarabbim ya sinir oldum.

insanın başına ne geleceğini Allah bilir ya saatimi olur bunun adam sapıksa yapacağını gündüz vakti de yapar o zaman ne dicekler çok merak ediyorum tövbe Yarabbim ya sinir oldum.
O zaman da işvelendi cilvelendi derler. Kadinsan evden cikmayacan perdeni bile acmayacan.

Olaya birde su yönden bakmak lazim gece 3 te isi gücü olan düzgün adam disarda gezermi ? Tabiki o saatte it kopuk sarhos ve sabikali insan türüne rastlamak daha olasi. Bunun icin gece 3 te bi kizin yalniz basina disarida olmamasi gerekir.sizde dahil gece 3 te biraz dolaşıp geliyim demiyosunuzdur.kiz erkek ayrimi asla yapmiyorum yanlis anlasilmasin.kotu insanlarinda oldugunu unutmamak adina,dikkatli olmak gerekir diye düşünüyorum.sebep ne olursa olsun bu o pisligi hakli cikarmaz oda ayri konu:KK43:

Olaya birde su yönden bakmak lazim gece 3 te isi gücü olan düzgün adam disarda gezermi ? Tabiki o saatte it kopuk sarhos ve sabikali insan türüne rastlamak daha olasi. Bunun icin gece 3 te bi kizin yalniz basina disarida olmamasi gerekir.sizde dahil gece 3 te biraz dolaşıp geliyim demiyosunuzdur.kiz erkek ayrimi asla yapmiyorum yanlis anlasilmasin.kotu insanlarinda oldugunu unutmamak adina,dikkatli olmak gerekir diye düşünüyorum.sebep ne olursa olsun bu o pisligi hakli cikarmaz oda ayri konu:KK43:
Tabi ki haklisin. Bir bayanin o saatlerde tenha yerlerde dolasmasi bence de sakincali. Sadece bayan da degil erkekler icin de gecerli. Benim kizdigim nokta kasiniyor olayi. Bu zihniyetler icin gece gunduz farketmiyor.

Back
X