• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız bebeği sürekli idrar yolu enfeksiyonu olanlar

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
3.003
1.553
63
Selam canlar

Kız bebeği sürekli idrar yolu enf olan var mı?

Benim kızım 17 aylık. 9. Ayindan beri oluyor

Sintigrafi ve voiding yapıldı temiz denildi

Bactrim diye bir koruma ilacı kullanıyor ama yine oldu.

Mantar kremi verildi denendi geçmedi.

Antibakteriyel krem verdi doktor şimdi onu deneyip yine gideceğiz idrar testine ama çok şaşırtıcı uzman doktorlar bile bilmiyor sadece nefrolojilik konu diyorlar bu soyledigim ilaçları nefroloji veriyor bu arada.

Selam canlar

Kız bebeği sürekli idrar yolu enf olan var mı?

Benim kızım 17 aylık. 9. Ayindan beri oluyor

Sintigrafi ve voiding yapıldı temiz denildi

Bactrim diye bir koruma ilacı kullanıyor ama yine oldu.

Mantar kremi verildi denendi geçmedi.

Antibakteriyel krem verdi doktor şimdi onu deneyip yine gideceğiz idrar testine ama çok şaşırtıcı uzman doktorlar bile bilmiyor sadece nefrolojilik konu diyorlar bu soyledigim ilaçları nefroloji veriyor bu arada.
Geçmiş olsun böbreklere bakıldı mı

Bakıldı. O zaman İYE vardı minik minik kristaller var denildi ama enf varken böyle çıkıyor denildi
Kakadan geçme intimali düşük bence . Evde kullandığınız çarşaf havlu değiştirin özellikle banyonuzu steril edin sizlerde anne baba olarak kontrol ettirin bazı enfeksiyonlar ailecek kapılıyor çok geçmiş olsun

Kakadan geçme intimali düşük bence . Evde kullandığınız çarşaf havlu değiştirin özellikle banyonuzu steril edin sizlerde anne baba olarak kontrol ettirin bazı enfeksiyonlar ailecek kapılıyor çok geçmiş olsun
Eşimde yok ara sıra bende oluyor hatta doktora sordum sütümden geçme ihtimali var mı dedim yok dedi bir çok doktora sordum ama şimdi siz böyle söyleyince iyice kafam karıştı

Çocuğu ayakta banyo yaptırıyoruz kıyafetleri falan ayrı yıkanıyor deterjanları bile ayrı kaşığı çatılı bile ayrı yıkanıyor sizce yine de olur mu ihtimali var mı

Eşimde yok ara sıra bende oluyor hatta doktora sordum sütümden geçme ihtimali var mı dedim yok dedi bir çok doktora sordum ama şimdi siz böyle söyleyince iyice kafam karıştı

Çocuğu ayakta banyo yaptırıyoruz kıyafetleri falan ayrı yıkanıyor deterjanları bile ayrı kaşığı çatılı bile ayrı yıkanıyor sizce yine de olur mu ihtimali var mı
Var ben bu konuda doktorlara açıkçası çok güvenmiyorum ama ne diyebilirim ki

Ben parkta bir kadınla tanıştım bu konu ile ilgili çok enteresan bi hastalığı vardı. İdrar torbasının tam boşaltamama sorunu gibi bişeyler anlatmıştı.
Bünye yapıyor ise zor bi süreç umarım birden geçer ve bir daha olmaz.

Doktora sorun ama idrar yolu enfeksyonunda ilaçlar c vitamini ile alınınca etkisi oluyor bazı kişilerde mesela ben.
Üst üste idrar yolu enfeksiyonu oldum geçmiyor. Bi Allah bi ben biliyorum. 3 kere üst üste olunca araştırdım c vitamini ile kullanınca geçti…

Ben parkta bir kadınla tanıştım bu konu ile ilgili çok enteresan bi hastalığı vardı. İdrar torbasının tam boşaltamama sorunu gibi bişeyler anlatmıştı.
Bünye yapıyor ise zor bi süreç umarım birden geçer ve bir daha olmaz.

Doktora sorun ama idrar yolu enfeksyonunda ilaçlar c vitamini ile alınınca etkisi oluyor bazı kişilerde mesela ben.
Üst üste idrar yolu enfeksiyonu oldum geçmiyor. Bi Allah bi ben biliyorum. 3 kere üst üste olunca araştırdım c vitamini ile kullanınca geçti…
C vitamini mi bunu ilk kez duydum notlarıma ekleyeyim insallah çözüm bu olur

Ya biliyor musunuz kulaktan dolma diyim halk arasında bu bilgi var. Ben ne zaman iye olsam kızımda da oluyor mesela ama bir türlü ikna edemedim hekimleri
Bunlar kadim bilgiler ve doğru ama rockefeller tıbbının yetiştirdiği hekimlerden çok beklentin olmasın.
Amaç dünyaya şeytanlık yapmak.
Ben sana inanıyorum.

C vitamini mi bunu ilk kez duydum notlarıma ekleyeyim insallah çözüm bu olur
İlaçlar c vitamini ile kullanıldığın da etki daha çok ediyor. Bi çok ilaç için bu geçerli son 10 yıldır ilaçlara ya c vitamini eklenmis ya da c vitamini ile kullandırılır.

Back
X