Doğuma Hazırlık Kız Bebeğime İsim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

missburc

Ben kalender mesrebim
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
3.482
5.435
78
Merhabalar bayanlar,başlıktan anlaşılacağı gibi bir kızım oluyor :) Şu an 15.5 haftalığız. Doktora gittik ve dedi ki bakalım prensesimiz mi oluyor prensimiz mi,sonra ekrana baktı ve prenses geliyor annesi dedi,çok sevindim. :nazar: 17.hafta daha iyi görürüz dedi ama çok büyük ihtimalle kız olduğunu söyledi.Ben de kızım için isim önerilerinizi bekliyorum.Ama çok eski ve ağır isimler düşünmüyorum.Bir elin nesi var,iki elin sesi var demişler,ben de minik prensesim için fikirlerinizi bekliyorum.
Herkese günaydın bu arada :)

Biz de isim arayışındayız.

Ben Neva düşünmüştüm eşim beğenmedi. Arya dedim onu da istemedi.

Nil düşünüyorum şimdi. Tek ve sade bir isim istiyorum. Buradan da fikir kaparım belki:)

Helen ismini çok beğeniyorum. Yanına da anlamı daha yoğun güzel bir isim gelebilir...
Onun dışında kızım olursa Allah izin verirse beğendiğim isimler ,
Sara - Sare
Alya
Asya
Deren
Derin
Nil
Nisan
Irmak
Kumsal

Helen ismini çok beğeniyorum. Yanına da anlamı daha yoğun güzel bir isim gelebilir...
Onun dışında kızım olursa Allah izin verirse beğendiğim isimler ,
Sara - Sare
Alya
Asya
Deren
Derin
Nil
Nisan
Irmak
Kumsal
Derin'i de çok beğendim bunu da seçeneklere ekliyorum.Hatta çok hoşuma gitti ilk 3'e soktum :)

Beğenmenize sevindim.. İnşallah benim de bir kızım olursa Duru - Deren -Sara - Derin seçeneklerim olacak:KK36::KK36:

Back
X