Kız bebeğimiz olacakk isim konusunda önerilernizi bekliyorumm arkadaşlarr

Allah nasip ederse bizim de bir kızımız olacak.. ortaokuldayken okuduğum bir rroman kahramanının adı bahardı. taa o zaman demiştim ki kızım olursa adını "bahar" koyacağım. hâlâ da bahar adını çok severim.

bilge ismi de var aklımda, eşim de ben de edebiyat öğretmeniyiz, bilge de tam Türkçe bir isim.. :)

aylin de ilk başlarda aklımdaki isimlerdendi..

hep derdim ki bu insanlar 9 ayda bir isim bulamıyorlar mı? sanki bu kadar mı zor? ama insan başına gelince anlıyormuş, gerçekten bu kadar zormuş

Nergis...kızım olursa düşünüyorum
ceyda
azra
miray
aylin
ırmak
inci

selam komşumun kızının adı ceylin ( cennete açılan kapı anlamındaymış galiba yanlış hatırlamıyorsam.. söylerken çok hoşuma gidiyor.. ama benim kızım olursa Miray koymayı düşünüyorum..

ha birde bi arkadaşım kızının adını Elif Birce koymuş .. birce ismide ikinci isim olarak güzel geldi bana

slında bizde DERİN i çok beğenyrdukk en başndan beri ama, herkes çokk var diyr öle olunca soğudumm sanki biraz.. bir de ARİN var bunu da çok sevyrmm. ama dediğim gibi çok kararsızımm

az zamanın kalmış Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah .. karar vermek zor Allah kolaylık versin adına yakışır bir evlat olsun inş.

Ayza:Ay gibi güzel yüzlü kız
Berin: Yüce soylu
Buğlem:Cenneti müjdeleyen melek
Eslinaünyalar güzeli
Eyşan:Güzelliği ile ünlü
Mekselina:7 uyuyanlardan birinin adı
Mina:Gökyüzü,şeytan taşlama alanının olduğu yer
Hayırlı evlat olsun inşallah

Son düzenleme:
Ilk kizimin adi tuana ravza ikinciye hamileyim kismetse
Kararimiz degismesse eger zeynep miray olacak ikinci bebisimin adida

Tuana' nın konmaması gereken isimlerden olduğunu biliyorum. Bi de İrem var o da yalancı cennet demekmiş.
Ben Yağmur, Nehir, Defne ve İpek isimlerinden birini koyacağım ama karar veremedim henüz.
Rana, Derin, Sema, Begüm de güzel bence.

Ben ZÜLAL ismini seviyordum ama eşimle ortak kararımız NİLSU oldu :)

Bu arada kızım doğduktan sonra çalışma hayatıma ara verip evde yeni birşeyler yapıyorum.. ANNE - KIZ LOHUSA TACI VE BANDI VE ERKEK ANNELERİNE ÖZEL LOHUSA TACI .. SAYFADA FOTOĞRAFLARI VAR İLGİLENİRSENİZ MESAJ BÖLÜMÜNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ VEYA SAYFAYA YORUM BIRAKINIZ.. SEVGİLER..

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...kli-lohusa-taci-bebek-bandi.html#post31001157

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…