Kız bebek bekleyip isim arayışında olanlar!!!...

APRL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2014
26
2
86
İstanbul
Arkadaşlar kız bebek bekliyorum ve bir türlü anlamıyla da beni cezbeden bir isim bulamadım. O yüzden bana ve benim gibilere bir fikir verebilir misiniz???

Arkadaşlar kız bebek bekliyorum ve bir türlü anlamıyla da beni cezbeden bir isim bulamadım. O yüzden bana ve benim gibilere bir fikir verebilir misiniz???

cnm bende aynı durumdayım 3 haftam kaldı ve isim bulamıyorum artık stresten patladım:18:

cnm bende aynı durumdayım 3 haftam kaldı ve isim bulamıyorum artık stresten patladım:18:

Bende 2.kizima isim bulamamistim..dogdu yine bulamadik...5 gun sonra koyduk...bebegin hareketlerini fizigini izleyince ona uygun bir isim bulduk..dogduktan sonrada konulabilir bisi olmaz

Senin cok az kalmis, Allah yardimcin olsun..benim daha var ama isim cok ama bi türlü içime ısınan bi isim bulamadim ben :((((( hem anlami guzel hemde soylemesi kolay olsun istiyorum ama bulamadim.

Kacinci haftada ogrendin cinsiyetini..benimde kizin olacak gibi hissediyorum...hep kiz isimlerine bakiyorum o derece bi his yani...ismin anlamlari cocugu rykiliyo...sitf soylenisi güzel diye koymayin sacma bisi...lina diye bi cocugun annesine sordum anlami ne diye...hurma yapragimi cekirdegimi ne dedi kendi bile bilmiuor:))söyleşisi güzel diye koymuş. ..soyleniside kötü ecnebi ismi gibi...biraz kendimiz olma l tan gurur duyalim bu ozenti nedir

Kacinci haftada ogrendin cinsiyetini..benimde kizin olacak gibi hissediyorum...hep kiz isimlerine bakiyorum o derece bi his yani...ismin anlamlari cocugu rykiliyo...sitf soylenisi güzel diye koymayin sacma bisi...lina diye bi cocugun annesine sordum anlami ne diye...hurma yapragimi cekirdegimi ne dedi kendi bile bilmiuor:))söyleşisi güzel diye koymuş. ..soyleniside kötü ecnebi ismi gibi...biraz kendimiz olma l tan gurur duyalim bu ozenti nedir

Canim ben 15. Haftada tam dogum gunume denk geldi kuzumun cinsiyetini öğrendim. :) ben anlamida guzel olsun istiyorum zaten o yuzden bulamiyorum.buluyorum anlami guzel olmuyor anlami guzel oluyor soylemesi zor oluyor.lina yumusak hurma agaci demek bunu biliyorum ama bu isime icim isinmadi benim buldugum var bi kac tane sizin icin solim.

mislina:cennetle mujdelenen yedi uyuyanlardan birinin ismi
Beril:: arınmış, aklanmis.
berşan:peygamberin din ve kitabını kabul eden.
erva:peygamber efendimizin halasinin ismi

Canim ben 15. Haftada tam dogum gunume denk geldi kuzumun cinsiyetini öğrendim. :) ben anlamida guzel olsun istiyorum zaten o yuzden bulamiyorum.buluyorum anlami guzel olmuyor anlami guzel oluyor soylemesi zor oluyor.lina yumusak hurma agaci demek bunu biliyorum ama bu isime icim isinmadi benim buldugum var bi kac tane sizin icin solim.

mislina:cennetle mujdelenen yedi uyuyanlardan birinin ismi
Beril:: arınmış, aklanmis.
berşan:peygamberin din ve kitabını kabul eden.
erva:peygamber efendimizin halasinin ismi

Anlamlari guzel ama soylenisleri iyi gelmedi bana ana tabi hetkesin zevki farkli...esra ismi nasil...isra suresinden geliyor ayrica yol gosteren demek...esralar herzaman otoriter ve yonetici ve yardimci oluyorlar insana

Anlamlari guzel ama soylenisleri iyi gelmedi bana ana tabi hetkesin zevki farkli...esra ismi nasil...isra suresinden geliyor ayrica yol gosteren demek...esralar herzaman otoriter ve yonetici ve yardimci oluyorlar insana

Iste diyorum ya canim buluyorum isim ya soylenisleri zor yada anlamlari guzel degil bunlari buldum ama ben koymicam benim icim bi isinsa tamam iste bu dicem o ismi koycam ama iste ısınamıyorum bi türlü

Ben de efnan ismini çok seviyordum. Gelinimiz koydu. Manası da cennet nimeti demek. Rahman Suresinde geçiyor. Bir de gelinimizin kızı bir güzel maşallah. Ondan mıdır bilmem isim bana daha da hoş gelmeye başladı :)

ben ömürsu düşünüyorum kısmetse.
önerebileceğim bikaç isim var eş dosttan duyduklarım anlamlarını bilmiyorum ama benim hoşuma gitti söylenişleri.
derin ismine de denk geliyorum .

belis
mina
ilya

Merhaba kizlar ben ağustos annesi olucam hayirlisiyla Allahin izni ile kizimin ismini hiranur koyucam ona karar vermeden önce Ravza koymayi düşünmüştüm ama yakinimda var diye Vazgeçtim bide ebrar çok düşünmüştüm belki hosunuza gidebilir diye yazmak istedim ;)

Ceyda & Rıfat

"Prenses"
HİRANUR 27.08.2014

Back
X