Kız bebek için isim anketi

En güzeli hangisi ?

• Scarlett, Gigi, Stella, Grace, Bella (İsabella)

OY: 2 4,4%
  • Scarlett, Grace, Stella, Gigi, Bella

OY: 1 2,2%
  • Stella

OY: 7 15,6%
  • Grace

OY: 6 13,3%
  • Bella (İsabella)

OY: 30 66,7%

• Ankete Katılan
    45

tuttioz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2021
1.546
En iyi cevaplar
1
2.433
83
Sevgili arkadaşlar, bir kızım olacak inşallah. Fonetik olarak sevdiğimiz isimleri sıraladım, sizlerin de düşüncelerini almak istiyorum. Katılan herkese şimdiden teşekkür ederim 🙏🏻❤️

Seçenekleri doğru eklemeyi beceremedim nedense ama isimler net görünüyor. Düşüncelerinizi almak isteriz 🙏🏻❤️

Hiçbir fikrim yok demeye geldim 😁 fikrin yoksa yazma di mi. Şeyden ötürü söylüyorum, Türkiyede değilseniz bulunduğunuz ülkenin Hayriye Fikriye gibi bir ismine mi denk gelir bilmediğimden oy yok 😂
Türkiye’deyim. Eşim İngiliz ben Rum kökenliyim. Bir de Türk ismi vermek istiyoruz buradaki yaşamında zorlanmasın diye. Gerçi Türk ismi deyince de buradaki isimlerin de ezici çoğunluğu Arapça, Farsça ya da son zamanlarda moda olan manasız uydurma isimler. Türk ismi öneriniz varsa ona da ayrıca memnun olurum

Türkiye’deyim. Eşim İngiliz ben Rum kökenliyim. Bir de Türk ismi vermek istiyoruz buradaki yaşamında zorlanmasın diye. Gerçi Türk ismi deyince de buradaki isimlerin de ezici çoğunluğu Arapça, Farsça ya da son zamanlarda moda olan manasız uydurma isimler. Türk ismi öneriniz varsa ona da ayrıca memnun olurum
Önerim yok sağlıkla gelsin küçük hanım 🌸🌸

Yanyana yazılmış olmaları dışında yok! İsimler de anlaşılıyor ama sorun başka sanırım!
Yooo neden sorun olsun.Sorun olan nasıl bir yorum yapalım??Telaffuzunu birçok kişi bilmiyordur eminim .Turkce yazıldığı gibi okunan bir dil .Alışkın değiliz .Anlamlarını bilmiyoruz .Nerede yaşarsınız bilmiyoruz ..

Doğrudur, Gigi (cici), Scarlett (skarlıt), Grace (gres) diye okunuyor. Diğerleri yazıldıkları gibi. Bu temasınız okunduğu gibi yazılanların tercih edilmesinin daha doğru olduğunu düşündürdü. Teşekkürler

Vanessa ismi de çok güzel kelebeklerin kraliçesi manasında. Kız bebeğe çok yakışır bence. Ömrü bahtı güzel olsun ❤️

Back
X