Canım en fazla 100 150 tllik oda marka kaliteli bisey olursa yoksa 40 50 liralik biseyde olur gecici olarak kullanacagim atamamiz baska bir sehire oldugu icin apartta kullanacagim :)Ne kadarlık bırsey ıstıyorsunuz?
Canım en fazla 100 150 tllik oda marka kaliteli bisey olursa yoksa 40 50 liralik biseyde olur gecici olarak kullanacagim atamamiz baska bir sehire oldugu icin apartta kullanacagim :)
Sende var mi canim?
Linkte resim yok sadece yorumlar varEvet var Baby Plus Marka ama fıyat olarak uymayabılır 170 dusunuyorum verdıgım lınktekı yatagın aynısı
https://www.e-bebek.com/baby-plus-park-yatak-p-byp-dlc3031/?gclid=CN7SvJC-itMCFQML0wod9o0Jcg
Herseyi var sizde de degil mi? En son kaça verirsiniz acaba?https://www.e-bebek.com/baby-plus-park-yatak-p-byp-dlc3031/?gclid=CN7SvJC-itMCFQML0wod9o0Jcg
Tekrar bakın rengı acık yesıl yazdıgınız zaman zaten cıkıyor resım eklemeye calıstım olmustur ınsallah
Merhabalar düsünürseniz bendede var tek rakam 80olur 2hafta kullanildi kırmizi renkte tertemiz....Linkte resim yok sadece yorumlar var
Canım özelden yazıyorumMerhabalar düsünürseniz bendede var tek rakam 80olur 2hafta kullanildi kırmizi renkte tertemiz....
Canım kurbilito arkadas 80 lira diyor o daha uygun olur cunku gecici olarak kullanacagız :) cok tesekkur ediyorum anlasamazsak aklımdasın canımSadece Titresimi yok geri kalan ara kat-alt acma yeri-uzerının oyuncagı mevcut yandan kendı ceplı zaten baska bır park yatagımız oldugu ıcın bunu sadece tatıllerde kullandık toplasanız 10 defa yatmamıstır ındırım yapsam bıle en son 150 olur bu fıyata zaten cok uygun daha temızını bulamazsınız
. Bence geçici kullanacaksanız iki katı para vermeyin zaten o arkadaştan alın sizin için daha iyi olur rica ederim ben teşekkür ederim eğer sıfır almamış olsaydım çok uyguna verirdim kusura bakmayın lütfenCanım kurbilito arkadas 80 lira diyor o daha uygun olur cunku gecici olarak kullanacagız :) cok tesekkur ediyorum anlasamazsak aklımdasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?