Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar hamile kalmayı düşünüyorum kız bebek için ne yapmak gerekiyor bide çin takvimi sizce çıkıyormu tecrübelerinizi ve bilgilerinizi paylaşırmısınız
Ben böyle şeylere hiç inanmıyorum herşey Rabbim'in elinde nasip etmişse olur etmemişse de olmuyor. Böyle şeyler vakit kaybı. Bence duanızı edin ve Allah'a bırakın. :)
marifetname adlı dini kitapta var cinsiyet faktörü dinen nasıl oluyor diye anlatıyor bi bakın isterseniz
Bir de şu Çin takvimi falan var, hoş %50 diyorlar onun içinde ama bilemedim…
marifetname adlı dini kitapta var cinsiyet faktörü dinen nasıl oluyor diye anlatıyor bi bakın isterseniz
Bir de şu Çin takvimi falan var, hoş %50 diyorlar onun içinde ama bilemedim…
Merhaba kızlar hamile kalmayı düşünüyorum kız bebek için ne yapmak gerekiyor bide çin takvimi sizce çıkıyormu tecrübelerinizi ve bilgilerinizi paylaşırmısınız
Allah sağlıklı bi evlat nasip etsin önemli olan bu ama şöyle bişey duydum ben dogru mudur bilmiyorum da yumurtlama günü ilişkiye girersen erkek yumurtalara öncesi ilişkiye girersen kız oluyor diye x kromozomu daha uzun yaşıyormuş y ler yok oluyormuş döllenen de x oluyormuş
Benim ilk bebeğim kız yumurta takibi ile hamile kaldım catlama iğnesinden önce ilişkim oldu bi daha da olmadı ve kız oldu Buda doğruladı gibi geldi bana ama en önemlisi sağlıklı hayırlı bir evlat olsun
Merhaba regl bittikten sonra denemeye başlayıp yumurtlama döneminden önce bırakın kesin değil ama yüksek ihtimalle olur benim ilk gebeliğim direk regl sonrası oldu bir kızım var şimdi yumurtlamayı denk getirmeye çalıştım ama bakalım hayırlısı merakla bekliyorum