Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir forumda okumuştum ama sonra nerede ve otun adını unuttum tataristandan mı öyle biryerden geliyor yazmışlardı ve yumurta arttırıcı özelliği varmış ve ikiz gebeliğe yardımcıymış.Bu otu duyan varmı?
Bir forumda okumuştum ama sonra nerede ve otun adını unuttum tataristandan mı öyle biryerden geliyor yazmışlardı ve yumurta arttırıcı özelliği varmış ve ikiz gebeliğe yardımcıymış.Bu otu duyan varmı?
haziran ayında tazesi bulunmuyormuş.. topici geç farkettim yoksa yardımcı olurdum..a.s.a.s.a.s.
Canım çakşır yada jağ kurutulup çayı vs si içilmiyormu bu bitkinin isteksek çayını içsek yaramazmı bir işe?
Bu gün aktartan kök olarak aldım kaynattım bir kahve fincanı verdim eşime gelişmelerden illaki haberiniz olur yazarım arkadaşlar
ayrıca şunuda unutmadan ilave edeyim aktardan zencefil polen keçiboynuzu tozuve üzüm çekirdeği tozuda aldım bu çakşırın kökü yumuşak bir kök robotta çektikten sonra hazırlayacağım macuna ilave edeceğim...Biz ikizde istemiyoruz hayırlısıyla verecekse rabbim birtane versin razıyız çok şükür a.s