Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tskr ederim bu isimde hiç aklıma gelmemişti güzel isimler
Hiç düşünmemiştim öyle birşeyEsinizin ismiyle kendi isminizde olan harflerden bir karisim isim koyun
Bulamazsaniz yazin yardimci olayim : )
Ben kızımın adını Doğa koyacağım. Çok beğeniyorum. Belki fikir olur size deYani ben aslında klasik birseymi olsa diyorum anlamı güzel eşimde biraz doğayla ilgilibiseymi olsa diyor
Ortak harfiniz uHiç düşünmemiştim öyle birşeybizim isimler ebru aykut
Benimde kızım olcak 18 haftadayım sahra koycagim inşallah sağlıkla gelsinlerKızım olacak 39 haftalık ama bir türlü isimde karar veremiyoruz , bulamiyoruz
Neva veya Begüm düşünebilirsiniz.Kızım olacak 39 haftalık ama bir türlü isimde karar veremiyoruz , bulamiyoruz
biz doğduğu gün zar zor birşey koyduk. 41+2 de doğdu kızım. her kafadan bir ses çıktı. kp ayrı isim koymuş halaları ayrı... bir kaostu size tavsiyem bir an önce belirleyin çocuk doğduktan sonra işler karışmasın.Kızım olacak 39 haftalık ama bir türlü isimde karar veremiyoruz , bulamiyoruz
Ben sırf isimli bir şeyler yaptırabilmek için erkenden koydum kapı süsüdür, takımdırbiz doğduğu gün zar zor birşey koyduk. 41+2 de doğdu kızım. her kafadan bir ses çıktı. kp ayrı isim koymuş halaları ayrı... bir kaostu size tavsiyem bir an önce belirleyin çocuk doğduktan sonra işler karışmasın.
kapı süsü değil de takım yaptırdım bende. ona rağmen değiştirdikBen sırf isimli bir şeyler yaptırabilmek için erkenden koydum kapı süsüdür, takımdır![]()
Eşim zaten doğayla ilgili bişey olsun istiyor dedim doğa olsun ozamanBen kızımın adını Doğa koyacağım. Çok beğeniyorum. Belki fikir olur size de![]()