• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Kız Bebek ismi arayışım var :))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Manolya87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2015
17
7
1
38
Merhaba arkadaşlar :) 22 haftalık hamileyim kısmet olursa inşallah bir kızım olacak ama ben hiç isim bulamadım çok kararsızım erkek için zor kız için kolaydır bulmak diye düşünüyordum ama kız olduğunu öğrendiğimden beri kararsızlık devam ediyor :) Hem anlamlı hem kuran da geçen hemde kulağa hoş gelen pek sıradan olmayan bir isim arıyorum aslında iki isim arıyorum :) ikinci ismi aslında buldum onda karar kıldım gibi bakalım Sevde düşünüyorum kısmet olursa inşallah tabi kararım değişmezse sevde isminin önüne ne koyabilirim aradım taradım pek uyum sağlayan tam anlamıyla iyi bir isim bulamadım. Çevrem ailem bana bırakıyor eşim de sevde isminde karar kıldı ama ilk isim olarak ön isim ne koyabilirim fikirlerinize açığım birde sevde ismi nasıl sizce ? şimdiden teşekkürler herkese :))) Allah herkese sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ....

Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin. Kizimin ismi Ayse Sare.
Sare ismini cok severim..
Onun disinda. Azra, Şura, Asya, Elif, Yusra isimlerini de begeniyorum.

Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin. Kizimin ismi Ayse Sare.
Sare ismini cok severim..
Onun disinda. Azra, Şura, Asya, Elif, Yusra isimlerini de begeniyorum.

Teşekkür ederim amin Allah sizinde kızını bağışlasın uzun sağlıklı ömürler versin.ismi güzelmiş sare ismini bende düşündüm ama sevde ismi ile uyumlu pek görmedim ondan düşünmekten askıya aldığım isimlerden biri sare :)

Back
X