- 14 Aralık 2024
- 33
- 12
- 3
- 34
- Konu Sahibi Duruecelina
-
Sayra güzel benceİlk kızımın adı Duru , ben ise yeni kızıma halen bir isim bulamadım D ile başlayan isimler arkadaşlarımızda var hep defne derin doğa gibi . Modern ama anlamlı bir isim olsun istiyorum uyum artık aramıyorum . Ece benim adım da . İsim konusunda yardımcı olursanız sevinirim
Asya, mihra, gökçe, gülce, Beril aklıma gelen ve sevdiğim isimlerİlk kızımın adı Duru , ben ise yeni kızıma halen bir isim bulamadım D ile başlayan isimler arkadaşlarımızda var hep defne derin doğa gibi . Modern ama anlamlı bir isim olsun istiyorum uyum artık aramıyorum . Ece benim adım da . İsim konusunda yardımcı olursanız sevinirim
Kesinlikle ben de. Ben bebek servisinde çalışan bi hemşireyim gerçekten modern isimlerden gına geldi. Herkes modern koyayım tek ben de olsun diye düşünürken aslında o isimler o kadar çoğaldı ki klasik isim yok denecek kadar az yeni bebeklerde o yüzden klasik isimden devam.Ben klasik isimcilerdenim alara lara biktirdi bence. Benim kizimin adi duru olsaydi ikincisini doğa ya da deniz koyardim
Bir gün bir kızım olursa adini Yazgı koymak istiyorum çok severim bu ismiİlk kızımın adı Duru , ben ise yeni kızıma halen bir isim bulamadım D ile başlayan isimler arkadaşlarımızda var hep defne derin doğa gibi . Modern ama anlamlı bir isim olsun istiyorum uyum artık aramıyorum . Ece benim adım da . İsim konusunda yardımcı olursanız sevinirim
Benim de kızım oldu üç aylık Kumsal koydum ismini, değişik ve hoş oldu bence duyanlar da beğeniyo geneldeİlk kızımın adı Duru , ben ise yeni kızıma halen bir isim bulamadım D ile başlayan isimler arkadaşlarımızda var hep defne derin doğa gibi . Modern ama anlamlı bir isim olsun istiyorum uyum artık aramıyorum . Ece benim adım da . İsim konusunda yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba merak ettim mahsuru yoksa sizin favori kız isimleriniz nelerKesinlikle ben de. Ben bebek servisinde çalışan bi hemşireyim gerçekten modern isimlerden gına geldi. Herkes modern koyayım tek ben de olsun diye düşünürken aslında o isimler o kadar çoğaldı ki klasik isim yok denecek kadar az yeni bebeklerde o yüzden klasik isimden devam.
Estağfirullah benim favori kız isimlerim Rümeysa, Sümeyye, Ayşe, HaticeMerhaba merak ettim mahsuru yoksa sizin favori kız isimleriniz neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?