Kız bebek ismi

Duruecelina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2024
33
12
3
33
İlk kızımın adı Duru , ben ise yeni kızıma halen bir isim bulamadım D ile başlayan isimler arkadaşlarımızda var hep defne derin doğa gibi . Modern ama anlamlı bir isim olsun istiyorum uyum artık aramıyorum . Ece benim adım da . İsim konusunda yardımcı olursanız sevinirim ☺️

Selen, almila isimlerini çok severim. Benim bebeğim nisanda doğdu kız olsaydı nisan koyabilirdim. Ben de eylülde doğdum ve adımın eylül olmasını isterdim.

İlk kızımın adı Duru , ben ise yeni kızıma halen bir isim bulamadım D ile başlayan isimler arkadaşlarımızda var hep defne derin doğa gibi . Modern ama anlamlı bir isim olsun istiyorum uyum artık aramıyorum . Ece benim adım da . İsim konusunda yardımcı olursanız sevinirim ☺️
Sayra güzel bence

Asya, mihra, gökçe, gülce, Beril aklıma gelen ve sevdiğim isimler

Güzel isimler aslında . D ile uyumlu isim olmayınca Lara tını olarak Duru ismini yakalıyor gibi düşündüm . Anlam olarak da Laren Duru ya yakın ama söyleyiş uzak . Köken olarak Türkçe isim koymak istiyordum ama bir türlü modern isimlerde bulunmuyor o şekilde

Ben klasik isimcilerdenim alara lara biktirdi bence. Benim kizimin adi duru olsaydi ikincisini doğa ya da deniz koyardim
Kesinlikle ben de. Ben bebek servisinde çalışan bi hemşireyim gerçekten modern isimlerden gına geldi. Herkes modern koyayım tek ben de olsun diye düşünürken aslında o isimler o kadar çoğaldı ki klasik isim yok denecek kadar az yeni bebeklerde o yüzden klasik isimden devam.

Bir gün bir kızım olursa adini Yazgı koymak istiyorum çok severim bu ismi🌸

Benim de kızım oldu üç aylık Kumsal koydum ismini, değişik ve hoş oldu bence duyanlar da beğeniyo genelde😁

Kızımın adı Çağla. İkinci bir bebek yaparsam kız olursa Umay koymak isterim.
Kardeşimle isimlerimiz aynı harfle başlıyor bence D harfine zorlamayın çok da güzel bir şey değil 😂

Back
X