kiz bebek

Karnımı gören herkesin yorumu kız bebek yönünde.Fakat doktorum emin olamadı galiba söylemedi.Eğer kızım olursa hilal koyacağım adını.Yeni tanıştığım bir arkadaş da asya koymuş.O da hoşuma gitti.isim bir boncuk zaten Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin.

Bebeginizi saglikli sihhatli kucaginiza alirsiniz inşallah hilal ve asya isimleri kulağa hoş geliyor .büyük kizimin adi kübra bunun adina karar vermedik henüz ama ikra ismi hoşuma gidiyor Ayrıca sizinle doğum tarihlerimizde ayni gibi:)

Amin canım. Allah hepimizin kucağını bir kere daha doldursun.İkra, Kübra ile gayet uyumlu.Doğum tarihleri aynı ama benimki sezeryan olacak.İnşallah 20'si civarı bebiş kucağımda olur.Oğlum da kordon dolanmasından dolayı sezeryanla oldu çünkü. Oğlanın adı Asil.Aslında Asya çok uyumlu olur ama nedense küçüklüğümden beri kızım olursa adı Hilal olsun der dururum. Hayırlısı canım. Senin doğum normal mi olcak? Ay sağsalim atlatsaydık Allah'ın izniyle.

[QUOTEhepimizin yard;34285303]Amin canım. Allah hepimizin kucağını bir kere daha doldursun.İkra, Kübra ile gayet uyumlu.Doğum tarihleri aynı ama benimki sezeryan olacak.İnşallah 20'si civarı bebiş kucağımda olur.Oğlum da kordon dolanmasından dolayı sezeryanla oldu çünkü. Oğlanın adı Asil.Aslında Asya çok uyumlu olur ama nedense küçüklüğümden beri kızım olursa adı Hilal olsun der dururum. Hayırlısı canım. Senin doğum normal mi olcak? Ay sağsalim atlatsaydık Allah'ın izniyle.[/

Allah hepimizin yardimcisi olsun canim bu benim 3. Gebeliğim 13 yasinda bir oğlum 6 yasinda bir kizim var buda sonuncu diğerleri normal doğum fakat bunda çok tirsiyorum nedense Allah hayirlisini versin birde bu gebelik hepsinden agir geldi 16 günhhastanede yattim hiperemezis ten 7 kg verdim halada devam ediyor tam geçmedi

İsim hususunda Çocuğa güzel isim vermek ana babanin en büyük görevi birde vebal o kadar acayip isimler turediki sirf soylenisine aldanip anlamsiz isim koyuyorlar Hilal ismi hic eskimeyen bir isim.. Hayirlisi olsun..

Çok geçmiş olsun.Allah sabır ve şifa versin.Üçüncü gerçekten cesaret işi.Tebrik ederim Kesinlikle haklısın, ismin anlamı çok önemli.İyi düşünmek lâzım.Hayırlısı... Rabbim sağsalim kurtarsın bekleyen herkesi !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…