• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız bebeklere converseler :):):)

ayy bayıldım kızımda hayal ettimdee ne süper olurdu zaten ayakkabı hastasıyım bulduğumu alasım geliyor bunlardanda görürsem kaçırmam

Kırmızılı Allahım harika yaa gidip bakarım hemen converse umarım ızmirdeki bayiliklerinde vardır zemuszemus

ay bunların hepsi çok güzel canım ya alasım geldi valla kızım 7.5 aylık yürümüyo ama olsun bulursam kesin alcam saol paylaşımın için canımm

bilmiyorum piyasada bende görmedim... ama istanbulda büyük çocuk mağazalarında bulmak kolay olur diye düşünüyorum... ben bunları internetten buldum :) satışları türkiye de var mı yada geldi mi gelicek mi bilemem... ama bulursam görürsen hemen alırım biblo gibi ayakkabılar :)

çok güzeller bende hemenkızıma alıcam inşallah izmirde bulurum kırmızı olan kızım açok yakışcak

çokkk beğendim kızlar.ama kızım 11 aylık ve daha yürümüyo.tabansız ayakkabılar var ya daha doğrusu yumuşak taban onlardan aldım bunlar da mı öle acaba?

bendende converse patikler prenseslere özel :) ben yaptım hanımlar nasıl olmuş isteyen olursa yapabilirim.
a_460.jpg

görmüştüm bunlardan biyerde kızım büyüsün biraz dedim şimdi nerde gördüğümü hatırlamıyorumm ayyy yazık oldu yaaaa:gitme:

Back
X