Kiz bebiş isim

KIRMIZILIKUCUKKIZ

Melisa'cım 🌸
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
2.784
4.638
333
Kızlar isim konusu gerçekten çok zor birşey beğenmiyorum ben beğen sen eşim beğenmiyor eşim begense ben beğenmiyorum.
Ikimizin ortak görüşleriyle C F H Ö L Ş Ş Z ile başlayan isimler olabilir. Cok standart cok eski isimleri ben cok sevmiyorum eşim icin de anlamsiz bi isim olmamali. Ama her türlü öneriye de açığım yorumlarımızı bekliyorum.

Hayrunisa
Şeyma
Şule
Şirin
Cansu
Fulya
Zühre
Fisun
Cemre
Ceylan
Aklima gelenler bunlar bi anlik cnm bnm bebegim yok ama olursa bnmki de nisa olur dyrm nasip
(SUKUFEE) :-)saka saka
Allah hayirli dugumlar versin cnm

Buglem,ikra, isra, eylul, hira, efil,efsa senin dedigin basharflere pek uymasada bu isimler benim hosuma gidiyor :)

Dikkat eder misin oyle seylere ama İsim analizinde ö ile başlayan iyi degil. Diger isimler harfler aklimda degil arkadasim oldugu icin o kaldi aklimda. Yazdigin harflerin cogu zor bilindik isimler bulursun ornek. L gibi l den leyla lale lina az var . C den az bulursun begenecegin en azindan

Kızlar isim konusu gerçekten çok zor birşey beğenmiyorum ben beğen sen eşim beğenmiyor eşim begense ben beğenmiyorum.
Ikimizin ortak görüşleriyle C F H Ö L Ş Ş Z ile başlayan isimler olabilir. Cok standart cok eski isimleri ben cok sevmiyorum eşim icin de anlamsiz bi isim olmamali. Ama her türlü öneriye de açığım yorumlarımızı bekliyorum.
Sağlıkla kucağına al canım
Ceylin Fulya Serra Ömür bunlar senin harflere uygun

Mina Duru Ilgın Biricik Rüya Mihrimah
Soyadıyla da uyumlu olsun bence ve tek isim öneriyorum herkesin iki ismi var artık ve tek adı olan çocuklar akademik anlamda daha başarılı bence hem evlenince kendi soyadını da rahatlıkla kullanabilir adı tek olursa

Dikkat eder misin oyle seylere ama İsim analizinde ö ile başlayan iyi degil. Diger isimler harfler aklimda degil arkadasim oldugu icin o kaldi aklimda. Yazdigin harflerin cogu zor bilindik isimler bulursun ornek. L gibi l den leyla lale lina az var . C den az bulursun begenecegin en azindan
Benim ismim ö ile başladığı için bana uyumlu olsun diye onu yazdım diğer harfler de çok kullanılmayan isimlerin harfleri ve çok bilindik bi isim istemediğim icin ve eşimin isminin başharfi var diye canim..

Sağlıkla kucağına al canım
Ceylin Fulya Serra Ömür bunlar senin harflere uygun

Mina Duru Ilgın Biricik Rüya Mihrimah
Soyadıyla da uyumlu olsun bence ve tek isim öneriyorum herkesin iki ismi var artık ve tek adı olan çocuklar akademik anlamda daha başarılı bence hem evlenince kendi soyadını da rahatlıkla kullanabilir adı tek olursa
Iki isimliyim ben ve kesinlikle cocuguma iki isim koymayacağım derim çocukluğumdan beri bence de haklisin canim. Ceylini çok beğenmiştim o listemizde olan isimlerden biri.

neden ö ile baslayanlar iyi degil

Ben her isim arayana sunu soyluyorum. Orjinal olsun diye soylenisi farkli bir isim koymayin yavrunuza. En iyi ihtimalle egtm hayatnda cok zorlanir. Daha bastan isminden sogur.
Hic bi cocuk bana niye afilli isim koymadnz demez ama bu sorunu yasayan her cocuk bana niye garip isim koydunuz der.
İsim tavsiyelerine bakiyorm guzel isimler. Ama ben ogretmen olmama ragmen cogunu ilk kez duydum, zor telaffuz ederm. Bi de sokaktaki rastgele insani dusunun.
E bu cocuk toplumda yasamayacak mi?
Hastaneye, okula, avukata,polise gitmeyecek mi musteri hizmetlerini aramayack mi :D
Yani hayatini kolaylastrici isim dusunun derim, nacizane tavsiyem

Back
X