Kiz bebiş isim

Ben farkli isimlere karsi degilim. 100-200 seneki isimlerde annemizin zamaninda konulmuyordu. Suan bu isimler cok var. Herkes aşina oldu zaten isimlere. Kimi sever kimi sevmez . Cocuk kesin garip isim koysun diyeceginim garantisi yok zaten kendi akran gurubuda cogunluk bu isimlerden olacak. Kendimi ismimi begeniyorum ama cok var bilindik. Bende bundan hoslanmiyorum . Herkesin zevki farkli. İsim konusunda kimse kimseye karisamaz herkes istedigini koyar. 1. Derece yakinlari bile bi nebze karisabilir.

Ben her isim arayana sunu soyluyorum. Orjinal olsun diye soylenisi farkli bir isim koymayin yavrunuza. En iyi ihtimalle egtm hayatnda cok zorlanir. Daha bastan isminden sogur.
Hic bi cocuk bana niye afilli isim koymadnz demez ama bu sorunu yasayan her cocuk bana niye garip isim koydunuz der.
İsim tavsiyelerine bakiyorm guzel isimler. Ama ben ogretmen olmama ragmen cogunu ilk kez duydum, zor telaffuz ederm. Bi de sokaktaki rastgele insani dusunun.
E bu cocuk toplumda yasamayacak mi?
Hastaneye, okula, avukata,polise gitmeyecek mi musteri hizmetlerini aramayack mi :KK70:
Yani hayatini kolaylastrici isim dusunun derim, nacizane tavsiyem
Canım öncelikle tesekkur ederim
Ismı gerçekten çok farklı olan biriyim yani hiç kendi ismimde birisiyle tanışmadım etrafımdakiler de tanımadıklarını söylerler hep toplasam 100 tane vardır belki türkiye de. Dediğin gibi bazen bir kere ismimi söylemem yetmiyor bazen harfleri de ayrıca söylemem gerekiyor ama mesela sınıfta 4 tane merve vardı bizim hoca merve dese hangi merve derdik uzun merve esmer merve büyük merve küçük merve bence onların işi bana göre gerçekten daha zordu. O yüzden farklı bi isim verdikleri için annemelre hep teşekkür ettim ve ben de cocuguma çok fazla kişide olan bi isim koymayı hiç istemedim. Benim de düşüncem bu yönde canim ama fikrin için teşekkür ettim

Suan mesela kumsal ismide meshur . Kumsal daha sicak isim olarak da hos geliyor. Sahil , yolu cagristiriyor. Benzer olduklari icin yazdim. Bana oyle geliyor sen seviyorsan koy tabii. Ben liyayi begendim
Sağol canım fikrin için eşim de beğenmiyor zaten sahili başka isimlere yoğunlaşicam sanırım

Ismı gerçekten çok farklı olan biriyim yani hiç kendi ismimde birisiyle tanışmadım etrafımdakiler de tanımadıklarını söylerler hep toplasam 100 tane vardır belki türkiye de. Dediğin gibi bazen bir kere ismimi söylemem yetmiyor bazen harfleri de ayrıca söylemem gerekiyor ama mesela sınıfta 4 tane merve vardı bizim hoca merve dese hangi merve derdik uzun merve esmer merve büyük merve küçük merve bence onların işi bana göre gerçekten daha zordu. O yüzden farklı bi isim verdikleri için annemelre hep teşekkür ettim ve ben de cocuguma çok fazla kişide olan bi isim koymayı hiç istemedim. Benim de düşüncem bu yönde canim ama fikrin için teşekkür ettim

Sağol canım fikrin için eşim de beğenmiyor zaten sahili başka isimlere yoğunlaşicam sanırım
Benim de kızım olacak inşallah
Adını Hayat koyacağım :)

yaaaa ünv tede benım adımdan 7 tane vardı:)
35 kişilik sınıfta.
zaten adım ayse fatmalardan olduğu için hep soyadımla çağrıldım.soyadım çok guzeldi allahtan.
evlendım hala görenler soyadımla hıtap eder.
ama canım şunuda düşün artık kimse ayse fatma koymuyorkı
herkes nisa miray duru... onlar ayse fatma oldu:)
ona görede düşünebılırsın.
bu arada adını feci merak ettim:)

Begüm : Hint prenseslerine verilen ünvan.
Dilara: Gönülçelen.
Birce : Biricik
Rüya
Eylül
Buğlem
Ela
Almina
Mina
Deniz
Lara
Nil
Arya
Tanem
Ecem

Not: Nisa sakın koyma bence , anlamı kadın demek ne kadar saçma bir isim.Ve seni çok iyi anlıyorum isim bulmak çok zor ve insanın eşiyle ortak bir isim beğenmesi daha zor. Benim kızım olacak nasipse ve adını Deniz Birce koyacağım. Begüm Dilara da benim adım..:KK66:

Son düzenleme:
Back
X