• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız çocuk isimleri söyler misiniz

Hira__98

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2024
12
2
6
25
8 aylık hamileyim kızım olacak ne isim koyacağıma karar veremedim aklımda da hiç işim yok bana fikir verebilir misiniz? Çok duyulmayan olsun istiyorum

ben klasikçiyim. kızım yok ama olsaydı kesin zeynep koyardım. zamansız bir isim. son dönem isimlerinden de “bade” kulağa güzel geliyor.

Duru, Doğa, Defne, Almila, Selen bunları beğeniyorum ben. Çok duyulmayan yeni nesil isimler de ileride çok duyulan dönem ismi olacak sonuçta.

8 aylık hamileyim kızım olacak ne isim koyacağıma karar veremedim aklımda da hiç işim yok bana fikir verebilir misiniz? Çok duyulmayan olsun istiyorum
Ben bebek hemşiresiyim ve size 6 yılda en çok duyduğum isimleri söyeyim:
Asel
Lina
Defne
Zeynep
Mira
Asya
Güneş
Almina
Esila
Elisa
Liya
İnci
Belinay
Öykü
Masal
Kumsal
Duru
Doğa

Yani bu isimler kimsede olmasın diye koyulan isimler ama artık en çok koyulan isimler oldular duyulmamış bir isim olsun istiyorsanız Ayşe Fatma Hatice gibi klasik isimleri koyabilirsiniz 6 yılda çok çok nadir bu isimleri duydum çünkü herkes popülarite peşinde. İlle de eski de olmasın pek duyulmayan bir isim derseniz de Sayra ismini öneririm ☺️

Back
X