Kız denilip erkek çıkan varmı..

hcrtkr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
8
3
1
31
Meraba hanımlar 2. Cocuguma hamileyim 16 haftada doktorum kız dedi ama bacaklarını geriye dogru cekmiş bazen erkeklerde böyle yapıp kız gözükebiliyo dedi ilk cocugum kız tabi önce hayırlı evlat rabbim saglıklı sıhatli evlatlar nasip etsin ama insanın gönlü istiyor işte. Varmı başına böyle kız denilip erkek cıkan..

:KK12:bnde bugün gittim 16+5 ve pozisyonu uygun değil ama yüzde 90 kız olabilir yinede kimseye söylemeyin çünkü emin değilim değişebilir dedi:KK12:şimdi emin değillerse neden yüzde veriyorlar üstelik avrupadayım böyle bişey yaşayan oldumu ?

:KK12:bnde bugün gittim 16+5 ve pozisyonu uygun değil ama yüzde 90 kız olabilir yinede kimseye söylemeyin çünkü emin değilim değişebilir dedi:KK12:şimdi emin değillerse neden yüzde veriyorlar üstelik avrupadayım böyle bişey yaşayan oldumu ?
Millet çok sorup sıkıştırdığı için tahmin veriyorlar tabi ki, ne yapsınlar.

Millet çok sorup sıkıştırdığı için tahmin veriyorlar tabi ki, ne yapsınlar.
hayır cnm sıkıştırmadım yıllardır dr um olduğu için yani nebilim hm yüzde veriyosunuz hmde pozisyonu ters kimseye söylemeyin bisonraki rdv yu bekleyin diyorsunuz dedim:olamaz: ama bebek namaz kılar pozunda neyaptıysak hareket etmedi pek

hayır cnm sıkıştırmadım yıllardır dr um olduğu için yani nebilim hm yüzde veriyosunuz hmde pozisyonu ters kimseye söylemeyin bisonraki rdv yu bekleyin diyorsunuz dedim:olamaz: ama bebek namaz kılar pozunda neyaptıysak hareket etmedi pek
Genel konuştum zaten

Rabbim saglikli hayirli evlatlar versin basta sonra gonlumuze gore versi

Back
X