Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar oglum 3 yasinda kizim 1 yasinda su an ikisine oda duzenliyorum kizimin gece uyanmalari azaldi. Sorunum su kac yasina kadar birlikte kalabilirler.
Arkadaslar oglum 3 yasinda kizim 1 yasinda su an ikisine oda duzenliyorum kizimin gece uyanmalari azaldi. Sorunum su kac yasina kadar birlikte kalabilirler.
Boyle cevap vereceginize hic vermeseydiniz keske ! Hayatta kiz erkek deyince aklima sadece cinsellik gelmiyor benim ! Oda rengi oyuncak secimi duzeni vs vs bircok sey farkli olabilir degil mi ? Ben kiz kardesim ve erkekkardesimle ayni odayi paylasiyordum ve bazi konularda sorun yasiyordum. Bu yuzden tecrubeli annelere soru sordum. Ayrica cocuklarim benim gibi anneleri oldugu icin sanslilar, size sikinti olmasin.
tabi farklı olabilir oda renkleri vs.ama bunun cocukların yasıyla alakasını anlamadım:)yada kaç yasına kadar aynı renkleri severler demek istediniz heralde siz ben yanlış anlamısım.size kolay gele