Kız erkek karıştı ilişkide..

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
6 aydır biriyle beraberim.Aslında büyük bir sorunumuz yok.Onun evlilikten dönen kendisine travma yaşatan bir ilişkisinden yaklaşık 6 ay sonra beraber olmaya başladık.İyiyken herkes iyi,bizde..Fakat ne zaman tartışalım çok büyüyor olay.Mesela 4 saattir konuşmadığımız bir anda kendisini whatsapta gördüm,hayatım sen de hep whatsaptasın dedim.Sen misin onu diyen..Ben bana neden yazmadın demene getirdim o ise onun beni aldattığımı öne sürdü.Açıkladım kötü olmayalım diye sanki benim böyle yazmam bir taraflarını kaldırıyor ki soğuk soğuk konuşuyor.Normalde ne kadar mutlu olduğunu dile getirir fakat ufak bir durum olsun.Bu hayatta bana mutluluk yok bilmem ne başlıyor.Dün diyor herkesin sorunu olabilir.Ben de heh tamam bunu kendine önce öğret dedim.10 10'luk olcak herşey 10 0'luk değil dedi.Ben de 10 10'luğu nereden buldun da bunu beğenmiyon,sanırım sana fazla yüz verdim.Sen erkeksin kız değilsin.Ola ki ilerde işler ciddiye binerse sen her sorunu böyle mi aşacaksın dedim.Üzülüyorum bana güvensizsin.Ne zaman güvenirsen çok daha iyi olucak güven yazmış.Ben de böyle mi güven kazancaksın dedim.En fazla bunu yaptım bana çok hırçınsın kıskançsın diyor.Böyle uzayıp gidiyor.Bunlar olmasa tam istediğim biri.Ama sınava hazırlandığımdan böyle bi durum olsun herşeyi bırakıyorum kafam almıyor çok etkileniyorum.

Çok aşık değilsen.. onsuzluğu düşün derim.
Çünkü huylu huyundan vazgeçmiyor, bir süre ara veriyor yine huyuna dönüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…