kiz hamilelikte yat pozisyonu nasl olmal?...

• Konu Sahibi Konu Sahibi sebele
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

sebele

Ziyaretçi
aslında sol yana diyor doktorlarımız.ama soldaki bebek sıkışmaz mı acaba bu kez de .sizler nasıl yatıtorsunuz...deneyimlerimizi paylaşalım...

evet sol tarafa diyorlar bebeklerin gelişimi için kalbi besleyen damarlar sağdan geçiyormuş sola yat diyolar kan akışı daha rahat olsun bebişler beslensin diye...

Benim doktorum hangi pozisyonda rahat ediyorsan öyle yat demişti.
Nasıl olsa hep aynı tarafa yatamıyorsun hele ilerleyen zamanlarda yatmak bile zorlaşıyor sağa sola dönerken çok iş yapmış kadar zorlanıyor ve yoruluyorsun.

bende bu aralar oturur vaziyette uyuyabiliyorum.. sağa sola yattığımda karnımda birton ağarlıkla uyanıyorum sanki...

bencede nasıl rahat ediyorsan öyle yatmalısın. bende sağ tarafa yatıyordum genelde. sırt üstü yatmak imkansızdı soldada çarpıntı oluyordu.

Bende ilk başlarda hep sola yattığımdan soldaki bebişim biraz daha küçüktü diğerine göre.Şimdi hem sağa hem sola dönük yatıyorum.Bebeklerin kilosuda iyi çok şükür , aralarındaki farkda 30gr a indi.
ayaklarımın altına yastık koyup sırt üstü yatarsamda çok raHat ediyorum ama yastık koymadan yatamıyorum nefes darlığı oluyor o zaman

zaten uyuyamayacağın için nasıl rahatsan öyle yat senin seçme şansın yok zaten....bazen oturduğum yerde bile uyurdum

doktoruma yeni sordum sol dedi.ama ben solla başlayıp sağla bitiriyorum dediğimde o zaman tansiyon düşüklüğü olmuyorsa çok ta fark etmez dedi.ama sırt üstü yatamıyorum felaket cçarpıntı oluyor.önceki gün felaket reflüm oldu hiç uyuyamadım.

ilk zamanalr sol trafatı ama artık döne döne ne sağda rahatım ne solda bütün gece dönmekten
sırt üstü ztn 5 dk fazla yatarsam mide bulantısı kusma bazede bayılmayla sonuç alııyorum muaynelerde bile dr döne döne bakıyo çok kötü bir durum bence zt kısa süreli yattığımız için sağ sol farketmez

ben hep sirt ustu yattim...sola veya saga yatamiyordum hep agirlik hissediyordum..

Bende sağa sola yatamıyorum karnım acaip geriliyor, rahatsız oluyorum.
Sağa yatsam sağdaki bebek tekmeliyor bazen, acaba diyorum sıkışıp rahatsız oluyor ondan mı?
en iyi sırt üstü yatmak ayaklar altına 2yastık koyduğumda en rahat şekli. E ozamanda kan az pompalıyormuş. Şaştık kaldık hangi türlü yatacağımıza:75:

Bende sağa sola yatamıyorum karnım acaip geriliyor, rahatsız oluyorum.
Sağa yatsam sağdaki bebek tekmeliyor bazen, acaba diyorum sıkışıp rahatsız oluyor ondan mı?
en iyi sırt üstü yatmak ayaklar altına 2yastık koyduğumda en rahat şekli. E ozamanda kan az pompalıyormuş. Şaştık kaldık hangi türlü yatacağımıza:75:

ben günlerdir ne sağa ne sola yatabiliyorum.geceler artık kabus oldu.yapacak bişey yok diye düşünüyorum .

ben günlerdir ne sağa ne sola yatabiliyorum.geceler artık kabus oldu.yapacak bişey yok diye düşünüyorum .

Sırt ve bel ağrısı olduğundan mı yatamıyorsun arkadaşım? Geceleri 5saat içersinde en az 2-3kere uyanıyorum. Ben sağa-sola yattığımda çok rahatsız oluyorum.
Sırt ağrısıda olmasa en iyisi rahatı SırtÜstüYatış değil mi?

Sırt ve bel ağrısı olduğundan mı yatamıyorsun arkadaşım? Geceleri 5saat içersinde en az 2-3kere uyanıyorum. Ben sağa-sola yattığımda çok rahatsız oluyorum.
Sırt ağrısıda olmasa en iyisi rahatı SırtÜstüYatış değil mi?

sağa sola yattığımda bebekler ve ben rahatsız oluyoruz.sırtüstüde yatamııyorum.ağğrıdan değil bebeklere kan tam gidemiyormuş dr söylemişti.o yüzdende sırtüstü tam yatamıyorum .

Back
X