- 22 Ekim 2016
- 56
- 31
- 3
Amin inşaallah canim benim senin ne kadar günün var ?Aynen cnm hayırlısıyla kucagımıza alırızda bu güzel isimleri koyarız inşanlah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşaallah canim benim senin ne kadar günün var ?Aynen cnm hayırlısıyla kucagımıza alırızda bu güzel isimleri koyarız inşanlah![]()
bn 23. Haftaya Yen'i girdim cnm yolumuz çok dahaAmin inşaallah canim benim senin ne kadar günün var ?
Bebeğinizi sağ salim kucaginiza alirsiniz inşallah hayatımızda yasayabildigimiz güzel dönemler keyfini çıkartın :)bn 23. Haftaya Yen'i girdim cnm yolumuz çok daha
Tsk ederim öneriniz için hemen anlamına bakiyorum :)
Evettt anlami cok guzel beb de cok bgeniyormAy tam bn yazacaktım Erva ismini dün buldum çokta begendim pergamber efendimizin halasının ismiymiş, çok güzel genç kişi,son derece cesur ve yiğit demekmiş anlamları çok güzel sanırım kızıma erva ismini koycaz![]()
Amin saol cnm hepimiz inşanlah sagsaglim kavuşuruz. Evt en güzel günler tadını çıkartalım valla kocama herşeyi yaptırıyorum hamilelik sayesinde adam hizmetçim olduBebeğinizi sağ salim kucaginiza alirsiniz inşallah hayatımızda yasayabildigimiz güzel dönemler keyfini çıkartın :)
Ay yazık adama ben kıyamıyorum kocama ama sagolsun istesem de istemesem de elinden gelenin en iyisini yapar esimAmin saol cnm hepimiz inşanlah sagsaglim kavuşuruz. Evt en güzel günler tadını çıkartalım valla kocama herşeyi yaptırıyorum hamilelik sayesinde adam hizmetçim olduçok keyifli
![]()
Allahım daim etsin cnm bnmkide elinden gelini yapıyor ama bn biraz eziyet etmeyi seviyorum galiba hoşuma gidiyorAy yazık adama ben kıyamıyorum kocama ama sagolsun istesem de istemesem de elinden gelenin en iyisini yapar esim![]()
Asel in anlami o degil. Google da cogu isim cennetle alakali. Ve anlamlari dogru degil. Bu isimler son donemde cok koyuluyor. Yabanci isim gibi olmasi tercih ediliyor. Bence ondan koyuluyor. Turkce olup anlami guzel olanda var. Arya mina alta miray sadece kk da bile cok. Yinede illa ucunden biri olacaksa Erva ya oyum. Linanin anlamida bitki . Her bitki kutsaldir Allah yaratti. Cok begenmiyorum ben. Adiyla yasasinLina anlamı hurma fidesi
Erva anlamı peygamber efendimizin halasınin ismi
Asel anlamı cennetteki bal ırmağı
ALLAH kucağınıza almayı nasip etsin inşallahAllah nasip ederse benimde kızım olucak Miray ada koyucam![]()
amin canım hepimize nasip etsin inşallah :)ALLAH kucağınıza almayı nasip etsin insallah canim benim :)
Naptın cnm karar verdiniz mi isme ?Amin inşaallah canim benim senin ne kadar günün var ?