- 7 Temmuz 2016
- 820
- 731
- 53
- 37
- Konu Sahibi Amasyali05
Kız isim önerisinde bulunur musunuz kızlar ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tsk ederim cvbiniz için :)Roza veya ılgın...bu isimleri çok beğeniyorum ben canım.
Maysa ismini ilk defa duydum anlamı ne peki ?maysa ben cok begeniyorum cnm
turkmencede bir cicek olmasi lazim cnmMaysa ismini ilk defa duydum anlamı ne peki ?
Hımmm çok farklı gusel dikkate alacam bu ismi tsk ler :)turkmencede bir cicek olmasi lazim cnm
hilal bence herkeste olan bir isim yani genede siz bilirsiniz tabikideHilal ismi nasıl peki kızlar eşim illa hilal olsun dio ben istemiorum ama isimde bulamiorum malesef
Aynen bende sizin gibi dusunuorum bakalımhilal bence herkeste olan bir isim yani genede siz bilirsiniz tabikide
Abes durmuyor ama ikiside 5 rakamlı galba bu yüzden uzun duruyor canım ben hira düşünüyorum eşiminde aklına bugün merve geldi belki yardımcı olurEşim hilal ismini çok istio hilal ismiyle uyumlu hangi isimler olabilir sizce kızlar farklı gusel isim bulup ikna etmek istiorum ama zor gorunuo sastım kaldım yaaelçin hilal düşünmüştüm abes durmuo demi
Çok tsk ederim cvbiniz için Hira bende çok begeniorum ama çevremde o kadar kız çocuğu var ki hep beğendiğim isimler koydularAbes durmuyor ama ikiside 5 rakamlı galba bu yüzden uzun duruyor canım ben hira düşünüyorum eşiminde aklına bugün merve geldi belki yardımcı olur![]()
Bi tanidigimin nazli hilal diye kizi vardi canim uyumlu aslnda kulaga hos geliyor. Onun disinda ki bska isimler afra nur, mina, simay, irem guzel isimler :)Eşim hilal ismini çok istio hilal ismiyle uyumlu hangi isimler olabilir sizce kızlar farklı gusel isim bulup ikna etmek istiorum ama zor gorunuo sastım kaldım yaaelçin hilal düşünmüştüm abes durmuo demi
Tsk ederim :) Simay ismi hoş gelio kulağa anlamıni biliomusun uz ?Bi tanidigimin nazli hilal diye kizi vardi canim uyumlu aslnda kulaga hos geliyor. Onun disinda ki bska isimler afra nur, mina, simay, irem guzel isimler :)
Gümüs kadar parlak ay ve guzel anlamindaTsk ederim :) Simay ismi hoş gelio kulağa anlamıni biliomusun uz ?
Anlamı guselmisGümüs kadar parlak ay ve guzel anlaminda