- Konu Sahibi Amasyali05
Bnm kizimin ismi azra:) cok begenerek koydum anlami da cok guzelIlgın, Erva, Azra, irem ve tabi ki bu ve birkac senenin popüler ismi zeynep :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnm kizimin ismi azra:) cok begenerek koydum anlami da cok guzelIlgın, Erva, Azra, irem ve tabi ki bu ve birkac senenin popüler ismi zeynep :))
Allahım esirgesin kızınızı çok gusel isim tskler cvbiniz için :)Bnm kizimin ismi azra:) cok begenerek koydum anlami da cok guzel
Saol cnm sizinkini de esirgesin Rabbim :)Allahım esirgesin kızınızı çok gusel isim tskler cvbiniz için :)
Amin çok tsk ederim cnmSaol cnm sizinkini de esirgesin Rabbim :)
Asya ve Özüm. Kızım olursa heralde Özüm Asya koyacağım :)Kız isim önerisinde bulunur musunuz kızlar ?
Asel ismini çok dusunuodum ama dediginiz gibi herkeste bu ismi duymaya başladım.. elçin ve simay arasında gidip geliorum önerileriniz için tsk ederim :)Hilal ismini burdaki isimlerden daha cok begendim. Suan cok verilmiyor. Soylenisi smde gayet uygun dilimize. Soyadiniz kisa ise. Hilal elcin uyar. Aseli begeniyordum ama gina geldi cok duyuyorum. Simay da guzel
Nazlı ismini çok sevmiorum yaa isminin anlamını kesinlikle taşıo çocuklar çevremdeki bu isimdeki çocuklar hep nazli :))Nazlı Hilal benim hoşuma gitti şahsen..:)
çatma kurban olayım çehreni ey nazlı hilal.. eşiniz de hilal isminde ısrarcıysa en uygunu bu olur bence..
Miray ismi çok gusel ilk önce Miray ikra die dusunuodum isim ama eşim hilal die tutturunca hem onu ikna edecek farklı bi isim yada hilal ismine uygun bi isim arıyorum :)Alya,inci ve miray ne dersin![]()
Hmm hilal ismi de güzel fakat artık çok rastlanır oldu.İnşallah arayı bulursunuzMiray ismi çok gusel ilk önce Miray ikra die dusunuodum isim ama eşim hilal die tutturunca hem onu ikna edecek farklı bi isim yada hilal ismine uygun bi isim arıyorum :)
Elçin çok güzel :)Asel ismini çok dusunuodum ama dediginiz gibi herkeste bu ismi duymaya başladım.. elçin ve simay arasında gidip geliorum önerileriniz için tsk ederim :)