Doğuma Hazırlık Kız isimleri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kızıma isim anketi :)

• DERİN

OY: 10 19,2%
  • CEYLİN

OY: 7 13,5%
  • REYYAN

OY: 8 15,4%
  • ASEL

OY: 5 9,6%
  • DURU

OY: 22 42,3%

• Ankete Katılan
    52
  • Anket Kapalı .
selam :) "Duru" ya da "Lavinya" bir gün kızım olursa koymak istediğim iki iisim. :) ama sanırım "Duru" daha güzel :) düşünebilirsiniz :)

selam :) "Duru" ya da "Lavinya" bir gün kızım olursa koymak istediğim iki iisim. :) ama sanırım "Duru" daha güzel :) düşünebilirsiniz :)

ama sanırım sizin anketiniz var ve Duru ismi de varmışşşş :)ben şimdi gördüm onu hemen oyluorum :)

Son düzenleme:

bencede güzel isim ama o ismi tasıyabilmek lazım:))

Son düzenleme:
asel ismini oldum olası severim bunun yanında derinde güzel ben asel yada derin dyorum canım

Biz cinsiyetini henüz bilmiyoruz ama biz sevgiliyken belirlemiştik o yüzden isimlerimiz belli kız olursa ''almina ece'' erkek olursa ''yağız ege'' ege ismini ben istedim izmirli olduğum için ama eşim ben izmire olan sevdamdan pek hoşlanmıyor ege ismini değiştirmek istiyor yağız kesin ama 2.ismi ne olur bilmiyorum =) ''neva ismide çok güzel ve çok farklı yiğenimin ismi çok seviyorum...

Biz cinsiyetini henüz bilmiyoruz ama biz sevgiliyken belirlemiştik o yüzden isimlerimiz belli kız olursa ''almina ece'' erkek olursa ''yağız ege'' ege ismini ben istedim izmirli olduğum için ama eşim ben izmire olan sevdamdan pek hoşlanmıyor ege ismini değiştirmek istiyor yağız kesin ama 2.ismi ne olur bilmiyorum =) ''neva ismide çok güzel ve çok farklı yiğenimin ismi çok seviyorum...

Biz cinsiyetini henüz bilmiyoruz ama biz sevgiliyken belirlemiştik o yüzden isimlerimiz belli kız olursa ''almina ece'' erkek olursa ''yağız ege'' ege ismini ben istedim izmirli olduğum için ama eşim benim izmire olan sevdamdan pek hoşlanmıyor ege ismini değiştirmek istiyor yağız kesin ama 2.ismi ne olur bilmiyorum =) ''neva ismide çok güzel ve çok farklı yiğenimin ismi çok seviyorum...

Biz cinsiyetini henüz bilmiyoruz ama biz sevgiliyken belirlemiştik o yüzden isimlerimiz belli kız olursa ''almina ece'' erkek olursa ''yağız ege'' ege ismini ben istedim izmirli olduğum için ama eşim benim izmire olan sevdamdan pek hoşlanmıyor ege ismini değiştirmek istiyor yağız kesin ama 2.ismi ne olur bilmiyorum =) ''neva ismide çok güzel ve çok farklı yiğenimin ismi çok seviyorum...

Neva 1. Ses, ahenk, nağme. 2. Refah, mutluluk. 3. Kuvvet,Güç,zenginlik, servet.

lavinya ismi çok güzel.....anlamı nedir acaba....yabancı isim gibi....yabancı olsa koyabiliyormuyuz acaba?yurt dışında sadece müslüman ismi koyabiliyorsunuz....

Kizlar Kızımızın dogmasına 2 ay kaldı. İsim olarak Mira ve Liva arasında kaldık. Hangisi kulağa hoş geliyor sizce?

Back
X