- 8 Ocak 2021
- 796
- 1.762
- 63
- Konu Sahibi Loresima8989
İkisini de beğeniyorum aslında meryem bir tık ağır basıyor sizce hangisi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mirayİkisini de beğeniyorum aslında meryem bir tık ağır basıyor sizce hangisi?
İkisini de beğeniyorum aslında meryem bir tık ağır basıyor sizce hangisi?
Ben de hiç erkek Miray görmedim anlamları çok hoş babamıza beğendiremiyorum gelenekselci kendileri hem bana karışmıyor ama söyleyince burun kıvırıyor :) bu gidişle aklım miray’da kalarak meryem diyeceğim heralde :)Meryem geleneksel ama sevimli bir isim.
Miray benim bildiğim erkek ismi, görünce bir internete yazayım dedim unisexmis. Bilmiyorum,ben erkek Miray tanıdığım için ve mir kökü, komutan anlamına gelip miralay çağrışımı yaptığı için kız ismi olarak çok düşünemedim. Ama bakınca farsca ayışığı, arapça yıldız, japonca da çiçek (baharı müjdeleyen) anlamlarına geliyormuş.
Meryem'in anlamiysa ibadete düşkün demek
Sanki böyle bakınca Miray daha güzel gibi geldi
Benim kızımın adı Meryem olacak nasipseİkisini de beğeniyorum aslında meryem bir tık ağır basıyor sizce hangisi?
Ayy çok güzel aminn siz de ben de inşallah :)Benim kızımın adı Meryem olacak nasipse
Eki Görüntüle 3051036
Tokaları bile hazır
İsmi her ne olursa olsun sağlicakla gelsin kucağınıza![]()
Siz doğru biliyorsunuz. Miray erkek ismi. Mir, Miralay gibi kelimeler gibi. Diğer anlamları tamamen internet çağı uydurmasyonlarıMeryem geleneksel ama sevimli bir isim.
Miray benim bildiğim erkek ismi, görünce bir internete yazayım dedim unisexmis. Bilmiyorum,ben erkek Miray tanıdığım için ve mir kökü, komutan anlamına gelip miralay çağrışımı yaptığı için kız ismi olarak çok düşünemedim. Ama bakınca farsca ayışığı, arapça yıldız, japonca da çiçek (baharı müjdeleyen) anlamlarına geliyormuş.
Meryem'in anlamiysa ibadete düşkün demek
Sanki böyle bakınca Miray daha güzel gibi geldi