Söz Kesimi kiz isteme ve aile sayisi sorunu

dilyu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2013
66
8
28
35
İstanbul
Merhaba kizlar ailelerin tanismasi falan derken isler biraz uzadi sozume 10 gyn kaldi benim bu arada sorun olarak gordgum bi kac nokta var fikrinizi almak istedim erkek arkadssmn ailesi sehir disinda biz istanbulda tanismaya bu yuzden anne baba ve mustakbel sozlum gelmisti ailemle iadei ziyaret icin oraya gittgimzde oldukca kalabalik karsilamislardi ve babasi otobus tutcagini istemeye yakin akrabalarla geleceklerni soylemslerdi fakat smdi duyuyorm ki sadece tek arabayla anne baba kardes hala ve babaanne gelinicekmis yani taktigim konu bizim aile akrabalar kalabalik onlar cok az kisi istemeye sizler de bilirsiniz coskuyla gelinir kapinin onunde araba sayisinin coklugu bile o evde guzel seyler oldugunun gostergesidir burada sozlenenlerin yazdigi konularda dayi yenge hala herkes gelmis ben de byle kalabalik bi aile gelsin istemstm yanlis mi dusunuyorm

Herkesin durumu müsait olmayabilir,bence böyle birşey en son kafanıza takmanız gereken birşey.

Bunda sorun edecek bir durum yok bence. Eğer sadece kız isteme olayı ise zaten çok kalabalığa gerek olmadığını düşünmüşümdür hep. Benim de eşimin ailesi şehir dışında, istemeye de sadece anne-baba-amca-yakın arkadaş şeklinde 5 kişi geldiler. Eğer mümkün değilse müstakbel sözlünüzü böyle bir sorunla üzmeye gerek yok. Nişan yapmayı düşünüyorsanız o zaman gelirler daha kalabalık bir şekilde. Bu söz ve bence en güzeli az kalabalık olanla daha samimi şekilde yapılan :)

Bu senin kendi takıntın canım bizde uzaktık nişan evimizde oldu erkek trafı sadece nişanlım ailesi kuzeni eşi ve arkadaşı geldi benim dayım teyzelerim kuzenlerim arkadaşlarım vs vardı bunda takılcak bişey yok

bence takılma buna canım sadece ısteme olayıysa nişan falan yoksa o kadar kalabalıga gerek yok bence.onlarda muhtemelen oyle dusunmuslerdır hem sıze yuk olunmaması hemde onlara.bence sen o gune odaklan o gelmıs bu gelmemıse takılma.gunun keyfını cıkar.benımde bu ayın 24 unde hem ısteme hem sözum olacak cok heycanlıyım o gune odaklandımmmmm sende ole yap

Kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum aklimi basima getirdiniz:) sozu olan arkadasim seni de tebrik ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…