Kız istemeye davetliyim ne giyeyim.

yuppiie

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
558
293
323
kızlarr yardıma ihtiyacım varr bir arkadaşımınıza kız istenecekmiş yarın ve bizide davet etmişler ve ben kızla tanıştım ama 4 5 saat muhabbetimiz oldu nasıl giymeliiiiyimmmm bir kaç birşey paylaşacam fikirleriniz almak istiyorum bunları begenmediyseniz ne giyebilirm başka giyim tarzım çok renklidir bilemedim şimdi ya

rl]

fikirlerinizi dört gözle bekliyorum kızlarr

Son düzenleme:
ben elbise giymeyi daha doğru buluyorum (en baştaki elbise olabilir) ama yaptığın son kombini beğendim aynadan fotoğrafını da çekmişsin yakışmış... hem pek tanımadığın bi kız olduğu için çok da abartmaya gerek yok diye düşünüyorum

teşekkür ediyorumm kızla çok fazla samimi değilim ama oğlanı tanıyorumm erkek arkadaşımın çocukluk arkadaşı pembe olan elbiseyimi diyosunuz siz :))

yaptığın kombın cok tatlı olmus bence :):) se

Elbise giymen uygun olur bence. Ya en baştaki elbiseyi ya da siyah elbiseyi giyebilirsin gayet hoş olur :)

siyah elbisenin uzunlugu dizlere kadar mı?

1. elbiseyi bende beğendim ama kız isteme gibi bi durumda giyilebilecek bişey olarak düşünemedim doğrusu biraz daha klasik ve ağır olmalı bnm kanaatimce..

siyah elbise dizlere kadarsa bnm tercihim bu kiyafetler içinde o olurdu eğer ki dizlere kadar değilse gül kurusunu tercih ederdim

dize kadar hatta dizin 2 parmak altıntaa evet çok şık duruyor giyincede gül kurusu olan kısa ve yanlarında yırtmacı var

bordoya benzeyen pembeye hafif kaçan giysi gömlek sandım ben. elbise miydi o . diyorum altı için neden birşey koymamış. onun altına siyah birşey gider elbise kadar uzun değilse. siyah pantolon siyah dar etek.

Son düzenleme:
siyah etek değil de yüksek bel bej rengi eteğim var üstünede çicekli bir gömleğim varr bu nasıl olur sizce

bordoya benzeyen pembeye hafif kaçan giysi gömlek sandım ben. elbise miydi o . diyorum altı için neden birşey koymamış. onun altına siyah birşey gider elbise kadar uzun değilse. siyah pantolon siyah dar etek.

o elbise ne kısa ne uzun bir elbise ama galiba o olmaz ya rahat edeemem onda sanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…