• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kız kardeş kıskanılırmı

ceylin0033cte

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2016
233
144
53
33
bi yakınımın üzlmesi ve eziyet görmesi üzere merak edip bunu sizlere sormak istedim.
yakınımın, gelininin kız kardeşi ,aşırı zengin biri ile evleniyor.gelini ona, arada eziyet ediyor fakirlikten yakınıyor (gelini kira vermiyor ama başkada bişeyleri yok oğlu asgari ücretli)şimdi kız kardeşinin zengin bir damat adayı bulmasından sonra bu olay cerayan ettiğine göre kız kardeşini kıskandığı içinmi kaynanasına eziyet ediyor sizce(benim kız kardesim yok bilemiyorum)yakınım çok üzgün geçen dertleşirken yanımda ağladı

Son düzenleme:
bi yakınımın üzlmesi ve eziyet görmesi üzere merak edip bunu sizlere sormak istedim.
yakınımın gelininin kız kardeşi aşırı zengin biri ile evleniyor.gelini ona arada eziyet ediyor fakirlikten yakınıyor (gelini kira vermiyor ama başkada bişeyleri yok oğlu asgari ücretli)şimdi kız kardeşinin zengin bir damat adayı bulmasından sonra bu olay cerayan ettiğine göre kız kardeşini kıskandığı içinmi kaynanasına eziyet ediyor sizce(benim kız kardesim yok bilemiyorum)yakınım çok üzgün geçen dertleşirken yanımda ağladı
hıncını kadından çıkarıyor demek ki.
o yakınına söyle ezdirmesin kendini.
gelini bir işe girsin çalışsın evde yatıp hırsından sağa sola saracağına:))

Yakınınla gelinin birlikte mi yaşıyorlar?
Biz bilemeyiz kıskanıyor mu kıskanmıyor mu burdan nasıl bilelim. Önceden araları bal börek miydi?

Konu sahibinin yakını var.
Yakınınında gelini var.
Gelininin de zengin biriyle evlenen kızkardeşi var.
Yakınının gelini kızkardeş evlendikten sonra kvye kötü davranıyor.
Acaba gelin kızkardeşinin zengin biriyle evlenmesini kıskandığı için mi kv ye kötü davranıyor?
Durum bu...

Sizin bu tanıdıkların alayı psikopat galiba :)
Durumları kötü kızkardeşi zengin biriyle evleniyor diye hırsından kaynanasına kötü davranıyor. Bunun kıskançlıkla alakası yok. Benim de ablam var, ben hep ablamın daha iyi olmasını daha iyi şartlarda yaşamasını isterim. O bahsi geçen ablanın tedavi olması gerekiyor.
Yazık evlenecek kıza da bağlamayın bunları.

Konu sahibinin yakını var.
Yakınınında gelini var.
Gelininin de zengin biriyle evlenen kızkardeşi var.
Yakınının gelini kızkardeş evlendikten sonra kvye kötü davranıyor.
Acaba gelin kızkardeşinin zengin biriyle evlenmesini kıskandığı için mi kv ye kötü davranıyor?
Durum bu...

Hay allah razı olsun elleriniz dert görmesin:deli:
Konuya cevap veriyorum çok manasız ne alaka kayınvalidenin ne suçu var cevabımı bir atasözü ile sonlandırmak istiyorum
Dam üstünde saksağan vur beline kazmayla..:deli::deli:

Kardeşini kıskanan insan çok itici.
Kv nin size yada çevresindekilere konuyu anlatması ayrıca garip.Sonuç itibari ile muhatabı değilsiniz konunun.

Back
X