kız kardesım ünüversite kazandı ama gondremıyoruz devllet bukonuda yardım edıyormu

merhaba kızlar allaha sukurku babam kardesımın okuması ıcın cok cabaladı ve okuttu ama ömrü yetmedı lıse mazun oldugunu goremedı ve kardesım istanbul aydın ünüversitesini kazandı ama kayıt ettıremıyoruz mebla yuksek bıraz sızden rıcam acaba devlet bu konuda yardım edebılıyomu egtım kıredısi verıyormu acaba okuyanlara kayıt ıcın bılgısı olan varmı bızım pek bılgımız yok bukonularda oyuzden bılgı ıstıyorum

Canım puanın düşmesi için bir üniversteyi kazanmış olması yeterli eğer durumunuz kredi ödemeyi karşılarsa bankalar eğitim kredisi veriyorlar sizde bankaya taksit ödüyorsunuz bu bir seçenek olabilir belki

merhaba kızlar allaha sukurku babam kardesımın okuması ıcın cok cabaladı ve okuttu ama ömrü yetmedı lıse mazun oldugunu goremedı ve kardesım istanbul aydın ünüversitesini kazandı ama kayıt ettıremıyoruz mebla yuksek bıraz sızden rıcam acaba devlet bu konuda yardım edebılıyomu egtım kıredısi verıyormu acaba okuyanlara kayıt ıcın bılgısı olan varmı bızım pek bılgımız yok bukonularda oyuzden bılgı ıstıyorum
Kız kardeşiniz sınavsız geçişle yerleşti değil mi,kendi alanı yani meteb içi yerleştirme sonucunda meteb içi yazıyordur büyük ihtimal o yüzden seneye okul puanı düşmez çünkü ygs sonucuna göre yerleşmiş olmuyor.q

öncelikle bende özelde okuyorum şunu söylemek istiyorum eğitim kredisi çekersin ama faiziyle ödersin.özel üni senet yapmıyor ya peşin ya da kredi kartına taksit yapar.eğer kredi kartınızın limiti varsa öyle yapın her ay bu para dağıtılır.birde anlamadığım yargılamak için değil ama neden özel üni yazdınız? ben kendimden biliyorum kayıt zamanı onca insan mağdur olmuştu parayı ödeyemediler.özel üni herkesin harcı değil bende değiştirmeyi düşünüyorum devlet candır inş değiştirebilirim çünkü özel üni her haliyle masraf :(

öncelikle bende özelde okuyorum şunu söylemek istiyorum eğitim kredisi çekersin ama faiziyle ödersin.özel üni senet yapmıyor ya peşin ya da kredi kartına taksit yapar.eğer kredi kartınızın limiti varsa öyle yapın her ay bu para dağıtılır.birde anlamadığım yargılamak için değil ama neden özel üni yazdınız? ben kendimden biliyorum kayıt zamanı onca insan mağdur olmuştu parayı ödeyemediler.özel üni herkesin harcı değil bende değiştirmeyi düşünüyorum devlet candır inş değiştirebilirim çünkü özel üni her haliyle masraf :(
Konu sahibinin babası ölmüş,henüz yeni bir ölüm o yüzden yaşadığı şehiri yazmışlar.

Özel üniversite tercih ediyorsanız ya bunu karşılayacak bir bütçeniz olacak yada burslu okuyacak kadar başarılı olacaksınız. Ben özel üniversitelere baktığımı bile hatırlamıyorum.

Bu bir tür lüks, devlet neden karşılaşın ki?

Tatlım özel üni. Kazansa bursu olurdu demek kı puanı düşük hem özele her yıl nasl öduceksnz. Ben yüzde yüz bursu bile istemedm 3 dersten bırakıp kesiyolar bursu dıye

başınız sağolsun öncelikle.
çok acı şeyler yaşamışsınız, siz de kardeşiniz de Allah bundan sonra yüzünüzü güldürsün.
biraz bodoslma girebilirim konuya, bu bölümü bu üni yi okuyanlar da kızmasın ama günümüzün şartları belli, çok iyi üni lerden mezun olsanız bile iş bulmak çok zor. kaldı ki çok kaliteli birkaç özel üniversite dışındaki özel okullardan mezun olanların genelde işleri hazır oluyor zaten. diploma formalite yani.
bence o parayı bu üniversiteye, böyle bir bölüm için hiç vermeyin, günah.
kardeşiniz çalışsın biraz, kendine gelsin 2 yılsa 2 yıl. geri kalan ömrünün yanında 2 yıl ne ki? belki bu sırada açıköğretimde daha geçerli bir bölüm okuyabilir onu araştırın. sonra da inşallah 2 yıl sonra bileğinin hakkıyla güzel bir okula iyi bir bölüme geçer.
bence yani, darılmaca gücenmece yok.
sevgiler.

Tatlım özel üni. Kazansa bursu olurdu demek kı puanı düşük hem özele her yıl nasl öduceksnz. Ben yüzde yüz bursu bile istemedm 3 dersten bırakıp kesiyolar bursu dıye
%50 burslu kazanmış,senelik 5 bin.

Anladığım kadarıyla 5x4 20 bin,uzun vadeli kredi çekip ödeme durumunuz var mı? Mesela 10 yıllık falan.4 yıl siz ödersiniz işini eline alınca kardeşiniz öder.

Anladığım kadarıyla 5x4 20 bin,uzun vadeli kredi çekip ödeme durumunuz var mı? Mesela 10 yıllık falan.4 yıl siz ödersiniz işini eline alınca kardeşiniz öder.
10 yıllık kredi sadece konut kredilerinde var canım,en fazla 36 ay çekebilirler.

Aa bilmiyordum ya bu kötüymüş.Peki özel üni.lere eğitim kredisi çekilebiliyor mu?

Back
X