Merhaba arkadaşlar, bir sorunum var nasıl karşılamam gerektiğini bilmiyorum lütfen yardımcı olun. Biz iki kzı kardeşiz ama hiç geçinemeyiz, kendisi saygısız bir insandır, bunu kendi de kabullenir, ağzı bozuktur, dedikoducudur, okumaz, tek derdi görünümüdür. Makyaj, giyinmek, yemek, gezmek dışında bir dünyası yoktur, kısaca hedoizm dışında bildiği bir şey yoktur. Ve benim nefret ettiğim tüm özellikleri taşır, mesela aç gözlülük, kendini düşünme, çıkarcılık, yalakalık vs. Nişanlıydı geçen yıl, fakat nişanlısı karakteri yüzünden bıraktı bunu. Kendi de kabul eder bunları kimse kötülediğimi sanmasın.
Şimdi bunlar bir kenara beni zaten abla yerine koymaz, çoğu zamanda utanır, fakat sizce şu normal mi? Her gece eve 10- 11 bazen 1 civari geliyor. Kimseye haber vermeden başkalarında kalıyor. Akşama kadar yatıp akşam altıda çıkıyor işte gece yarılarına kadar geziyor. Bir normal mi? Açıkçası ben anlamıyorum.
Not: Yukarıda özetlemeye çalıştığım yaşam şekli bazılarını rahatsız etti sanırım. Kimse yaşam yekli beni ilgilendirmez, eleştirmek için yazmadım, okuyan hiç kimsenin bunu üstüne almasına gerek yok.