• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kız kardeşim ve problemleri

Yaşla bir alakası var mı bilmem, lise bitenden beri böyle çünkü. Şu anda 24 yaşında. Ben 27 deyim. Bunun yaşla ilgisi ne, ikimiz de ailmizin evinde yaşıyoruz.

Şöyle olması gerekmez mi? İzin söz konusu değil de geç gelineceği zaman geç geleceğim, şöyle bir işim var denir. Bir de her gece gezilir mi? Her gece sanki tek başına yaşıyormuş gibi takınılmaz aile evinde bence. Burası Amerika mi? Eve sadece duş alıp uyumaya geliyor neredeyse. Bir kız için normal mi bu.
Yemeği nerede yiyor? Erkeklerle mi gezip tozuyor? Ne yapıyor gece gece bu? Ergenlikten henüz cikamamis bir kardesiniz var

Merhaba arkadaşlar, bir sorunum var nasıl karşılamam gerektiğini bilmiyorum lütfen yardımcı olun. Biz iki kzı kardeşiz ama hiç geçinemeyiz, kendisi saygısız bir insandır, bunu kendi de kabullenir, ağzı bozuktur, dedikoducudur, okumaz, tek derdi görünümüdür. Makyaj, giyinmek, yemek, gezmek dışında bir dünyası yoktur, kısaca hedoizm dışında bildiği bir şey yoktur. Ve benim nefret ettiğim tüm özellikleri taşır, mesela aç gözlülük, kendini düşünme, çıkarcılık, yalakalık vs. Nişanlıydı geçen yıl, fakat nişanlısı karakteri yüzünden bıraktı bunu. Kendi de kabul eder bunları kimse kötülediğimi sanmasın.

Şimdi bunlar bir kenara beni zaten abla yerine koymaz, çoğu zamanda utanır, fakat sizce şu normal mi? Her gece eve 10- 11 bazen 1 civari geliyor. Kimseye haber vermeden başkalarında kalıyor. Akşama kadar yatıp akşam altıda çıkıyor işte gece yarılarına kadar geziyor. Bir normal mi? Açıkçası ben anlamıyorum.

Not: Yukarıda özetlemeye çalıştığım yaşam şekli bazılarını rahatsız etti sanırım. Kimse yaşam yekli beni ilgilendirmez, eleştirmek için yazmadım, okuyan hiç kimsenin bunu üstüne almasına gerek yok.

Kendi kardeşini kıskanan düşman olarak gören insanları asla anlamam mümkün değil çünkü aynı durumları ben de yaşıyorum benim kızkardeşim de arkamdan atıp tutar böyle ben güler geçerim çünkü kendi öz kardeşi hakkın da bunları yazan biri diğer insanlar için neler düşünür konuşur düşünmek bile istemem ne kadar kendinizi savunursanız savunun kıskanç ve kötü birisiniz kardeş bu be kardeş daha ötesi varmı ?

bu tavırlarının altında yatan başka bir duygusu olmalı mutlaka ne bileyim aileniz size daha mı çok değer veriyor, ya da kızkardeşiniz ailesi tarafından sevilmediğini mi düşünüyor, annenizle ilişkileri nasıl mesela, bence bunlara bakmak lazım ilk önce, çünkü aynı durumda olan bir kuzenim var

Kendi kardeşini kıskanan düşman olarak gören insanları asla anlamam mümkün değil çünkü aynı durumları ben de yaşıyorum benim kızkardeşim de arkamdan atıp tutar böyle ben güler geçerim çünkü kendi öz kardeşi hakkın da bunları yazan biri diğer insanlar için neler düşünür konuşur düşünmek bile istemem ne kadar kendinizi savunursanız savunun kıskanç ve kötü birisiniz kardeş bu be kardeş daha ötesi varmı ?
Ağzınıza sağlık

Kardeşinize saygı duymuyorsunuz. 24 yaşında kadından izin almasını beklemek, 1'de geliyor diye şikayet etmek saçmalık. Biraz kıskanıyorsunuz hatta çekemiyorsunuz gibi de geldi açıkçası. Tavrınız çirkin.

Back
X