• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız kardeşim

ilk telefonumu 17 yaşında para biriktirip 90 liraya almıştım:) simdi küçücük cocuklar telefon tablet bağımlısı malesef.geçen bir cocuk gördüm 2 buçuk yasinda.uykudan gözünü bir açtı anneee dedi telefonu istedi.kendini yerlere atiyor telefon alınınca.malesef böyle bir noktaya gelmişiz. kardeşiniz yaş itibariyle suan ünlüler sosyal medya gibi şeylere daha cok merak duyacak yaşta.belki ilgisi normalden daha fazladır.nasıl önüne geçilir bilemiyorum.ama hedefleri var mi mesela hayatta .istedigi bir meslek felan.çalmak istediği bir enstrürman var mi?mesela.en azindan ilgi alanlari biraz oralara kaydirilabilse daha iyi olur.söyleyeceğiniz herseyin suan onun bir kulağından girip diğerinden çıkacağını düşünüyorum.inşallah bir çözüm bulursunuz..
Hiç bir konudada ilgisi yok ne kendine bakım yapar ne bı arkadaş çevresi var evde yokmuş gibi tek zevk aldığı internette takilmak

Onuda yaptık yüzmeye verdik bı tek onu istedi sonra bıraktı sıkıldım diyip
Enstrüman çalma şarkı söyleme resim tarzı bi uğraşa yönlendirebilirsiniz ünlü olursun diye kandırıp.
Arkadaşı da pek yoksa belki içten içe kendisiyle ilgili problemleri olabilir özgüvensizliğini de ünlülere bakıp onlar gibi olduğunu düşünüp kapatmaya çalışıyor olabilir bi uzmandan da yardım alabilirsiniz.

İpek ongun kitaplarının pek işe yarayacağını sanmam zaten ciddiyetsiz kitaplar bi de şimdinin ergenlerine safça gelebilir.
Beğendiği takip ettiği özendiği ünlüleri öğrenin kşm kardashian tarzı boş tiplere özeniyosa işiniz zor
Onun gözünün önüne başka idol görebileceği insanlar koyun anlatın.
Ursula le guin kitapları hem o yaşa daha çok hitap eder bilimkurgu fantastik hem de feminist bir yazar fantastik kitapları seviyorsa daha iyi bir tercih olur.

İpek ongun kitaplarının pek işe yarayacağını sanmam zaten ciddiyetsiz kitaplar bi de şimdinin ergenlerine safça gelebilir.
Beğendiği takip ettiği özendiği ünlüleri öğrenin kşm kardashian tarzı boş tiplere özeniyosa işiniz zor
Onun gözünün önüne başka idol görebileceği insanlar koyun anlatın.
Ursula le guin kitapları hem o yaşa daha çok hitap eder bilimkurgu fantastik hem de feminist bir yazar fantastik kitapları seviyorsa daha iyi bir tercih olur.
Gençlik dizilerinde oynayan oyuncular var onlara takmış aslında şimdi isimleride gelmiyor aklıma tavsiyeleriniz çok güzel çok teşekkür ederim deneyeceğim bakalım ama zorla güzellik olmaz derler ya içinden gelmiyorsa bosuna uğraşmış olcaz diye korkuyorum:cry:

Back
X