kız kardeşimin nişanlısına davranışı !...

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
herkese slm
22 yaşındaki kız kardeşime söz geçiremiyorum. nişanlı ve 9 ay sonra düğünü var. nişanlısının her şeyine karışıyor çok fazla çocuğu bunaltıyor böyle yapma dedikçe benimle de kavga ediyor.
çocuk haftada bir maça gidiyor ona bile izin vermiyor. çocuğun arkadaşları dalga geçiyorlarmış kılıbık diye. benim bacım da diyorki onların lafını mı dinleyecek hayır tabi ki beni dinleyecek ömür boyu biz beraber yaşıcaz benim sözümü dinlemeye mecbur diyor ay sinir oluyorum çocuğa üzülüyorum. hep benim dediğim olsun istiyor. ne yapmalıyım sizce? ben nişanlıyken fazla karışmazdım şu anda bile maça gitmesine karışmam. kardeşimde bana kızıyor sen kocanı niye maça gönderiyosun diye.

offf okurken bile daraldım rabbim o çocuga sabır versin kardeşine deki sadece o böyle yapmaya devam ederse o çocuk 3 vakte kalmaz kaçar bunu söyle ona :34:

sizin sözünüzün hiçbir şekilde kar edeceğini düşünmüyorum ki şahsen ben kardeşime söz geçiremedim.
ne zamanki yedi tekmeyi o zaman geldi aklı başına !
nişanlısı ses çıkartmadığı sürece bence siz de karışmayın
sadece sinirleriniz harap olur :50:

tatlm bencede sen kendini hic yorma hem varya bazende boyle herseyne karisan veya ist3 ne biliyimm catlaklara erkekler daha cok asik oluyor :) sebebini blmyrm ama ocatlklarin hep kaderi daha guzel olur

tatlm bencede sen kendini hic yorma hem varya bazende boyle herseyne karisan veya ist3 ne biliyimm catlaklara erkekler daha cok asik oluyor :) sebebini blmyrm ama ocatlklarin hep kaderi daha guzel olur

bizim çatlağında kaderi güzel olsun inş. çocuğun maddi gücü pek yok evlilik hazırlığındalar borç harç içiindeler bizim kız ikider bir bi yere gitmek ister starbucks , pierre loti , kebapçılar pizzacılar tatlıcılar çorbacılar ismini hatrlamdığım heryere gidyorlar yazık ya çok üzülüyorum çocuğa gıkı çıkmıyor

bizim çatlağında kaderi güzel olsun inş. çocuğun maddi gücü pek yok evlilik hazırlığındalar borç harç içiindeler bizim kız ikider bir bi yere gitmek ister starbucks , pierre loti , kebapçılar pizzacılar tatlıcılar çorbacılar ismini hatrlamdığım heryere gidyorlar yazık ya çok üzülüyorum çocuğa gıkı çıkmıyor
cocugu resmen parmaginda oynatiyo canim bu iyi bsy degl zamnla kendisi de sıkılr bu durumdan ama iplerin onun elinde olmasi bi yonden de iyi bi cok yarari olur karrdesne :) cnm kardesinin burcu akrep mi koc mu :) tahmnmcee

Ah canım maalesef benim arkadaşım da böyle, ne zaman indin? daha gelmedin mi? (sanki buluşacaklar) şurdan binmiş, bu saate kadar evde olması gerekmez miydi diyor bana, inanabiliyor musunuz? :53:

Onu yapma, buraya gitme, bununla görüşme, bize gel, ben geleyim, traş ol, duşa gir, vs. vs.
Ben bayan olarak özgürlüğüme o kadar düşkünken zavallım çocuğa üzülüyorum..
Annesi, babası her gün nasihat ediyor ama nafile, hep burnunun dikine gidiyor..
Ben bile bunalıyorum keza nişanlısı da bunalmış durumda, bozdu bozacak nişanı.. :ssz:

Hatta daha net bir örnek, kız kardeşimin iş yerinde çalışan bir kadının kızı da aynı şekildeymiş, hatta aynı şekilde maça falan göndermiyormuş kocasını, kadın da kızım asla göndermez, kızımdan izin almadan çıkamaz dışarı diye anlatıyormuş güzel bir şeymiş gibi göğsünü gere gere. Bir günde; xxxx kızıma, boşanmak istediğini söylemiş, bunaldım, bu ev beni boğuyor demiş.

Hazin son..

Son düzenleme:
cocugu resmen parmaginda oynatiyo canim bu iyi bsy degl zamnla kendisi de sıkılr bu durumdan ama iplerin onun elinde olmasi bi yonden de iyi bi cok yarari olur karrdesne :) cnm kardesinin burcu akrep mi koc mu :) tahmnmcee

kardeşimin burcu aslan :) enteresan değil mi aslan burcunda böyle özellikler ama 22 temmuz gece olmuş tam saat belli değil yengeç de olabilir :D

evet cnm ama aslan da yonetmeyi sever yani:) pahali seyleri faln sever bnce kardesinden ziyade nisanlisiyla konus bu kadar kilibik yumusak basli olursa hep ezilir tabi . bazen de serrt olmali erkek bnce cnm

bende 23 yaşında nişanlandım bende öyleydim o yaşlarda öyle oluyor karışma onlar yolunu bulur evlendim eşim beni olgunlaştırdı halada bir dediğim iki olmaz nasıl alıştırırsa öyle gider.

kardeşimin burcu aslan :) enteresan değil mi aslan burcunda böyle özellikler ama 22 temmuz gece olmuş tam saat belli değil yengeç de olabilir :D

Valla benim o bahsettiğim arkadaşım yengeç, sevgilim aslan!
Karışma konusunda ikisinin de birbirinden aşağı kalır bir yanı yok. Yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal yani. :)
Çok gariptir ki bende yengeç burcuyum, ama ne yönetmeyi ne de yönetilmeyi severim. Arkadaşıma akıl vere vere bende akıl kalmadı. Yapma, etme, ben bayan olarak duymakla tahammül edemiyorum diyorum ama anlamıyor :) Sıkıya asla gelemem, kimseyi de sık boğaz etmem. Erkek arkadaşıma göre fazlaca rahatım halbuki sık sık arayp teftiş etmek, ne yaptın, nerdesin yanında ki kim falan demek bana tuhaf geliyor. Kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayan, kendi halimde biriyim..:6:

bence burayı okutun.. kaç kişi yazıyor buraya.. hatta o kadar bunltıp sonunda terkedilen kızlar ne kadar çok burada.. okutun yanii.. sizin ki boş laf gelir ona :50:

ee şimdi gitmiceklerde ne zaman gidecekler. bunlar daha nişanlı. sevgili gibi bişeyler..
elbette dolaşacaklar, gezecekler, yicekler, içecekler..
bu konuda kardeşinize haksızlık yapmayın..
parası pulu yoksa hiç bulaşmasın evlilik işine o zmn, bi süre daha toparlasın kendini..
maç konusuna gelirsek, eğer kızın nişanlısı ses çıkarmıyorsa karışmayın sizde.
sonra kötü siz olursunuz.
hem bazı erkekleri baştan sıkı tutmak gerekir. tasmasını sıkı tutmakda haklıdır belki kızkardeşiniz.
alan memnun satan memnun.. :40:
sesinizi çıkarmayın derim ben..

bence de karışma ..kendi aralarında bir sorun bu
belki sorun bile değil ki bazı erkeklerin hoşuna gidior böyle şeyler...
çocuk sesini çıkarmıyorsa sana hiç düşmez ikaz etmek...

ne kadar konuşşan nafile..bir müsibet bin nasihattan iyidir derler..bırak dirseği yesin aklı başına gelir..ölüm yok ya ucunda..

Bence kendi hallerine bırakıp
kendi evliliğinize bakmanız en doğrusu
çünkü 5 parmağın 5i bir değil, kardeş bile olsa..
herkesin ilişkiyi yaşayış şekli de farklıdır
Siz abla olarak doğru yanlışı bir kez söyler uyarırsınız, gerisi onu ilgilendirir

bir ceker iki ceker sonunda evlilik cocuk icin kabus haline gelir ve vazgecer benim sozumu dinliycek gidemez yapamaz evlilik degilde ceza evi gibi olur o insana.. elinden kacırmak istemiyorsa sıkbogaz etmesin yoksa kacar gider herkesin bir yasam hakkı var nisanlıda olsa evlide maca gider arkadaslarıyla dısarıyada cıkabilir yazık adama

Son düzenleme:
Kardeşin ve nişanlısı arasında bu izin verme durumları. Belki nişanlısı da kardeşine kısıtlamalar getiriyor. Bence hiç karışmayın. Ben de eşimi öyle her yere göndermem her istediğinde. :-)

sevgilimin arkadaslarıyla tanıştım. tanıştıgım çiftte nişanlı onlar sinemaya gireceklermiş bizde onların yanına gitmiştik oturduk. benım ki arkadasına gel bakalım bilet kaldıysa birlikte gireriz dedi. nişanlısı kaldırdı kafayı nereye dedi? çocukta bilet bakıcas dedi. kız gidemessin dedi! karsımda oturuyorlar sevgilimde ayakta dikiliyor. şok oldum. ve çocuk gıkını çıkarmadan oturdu yerine... sinirlendi baktı kıza ama kız önüne bakıyor. sonra bi gelsene dedi kapının önüne çıktılar. kız nişanlısını sevgilimden kıskandı.

ben bizimle sinemaya girmek istemiyorlardır diye düşündüm ama yanıma geldiklerinde çocuk nişanlısının yanında sevgilime seni kıskandı hanfendi dedi. kızın ailesinin evine gideceklermiş kalktılar gittiler bide. kız la ilk tanışmamıza ragmen hoşgeldin bile demedi bana aptal.

var böyle tipler ama o çocukta onu aldatıyormuş!!!! kusura bakmayın ama öyle kızada müstehak! uyus oluyorum öyle tiplere

Back
X