kız kardeşinizle kıyaslanmak:(

boşver canım ne takıyorsun ağzı olan konuşuyor her insanın fiziği de kişiliği de farklıdır herkesin kendine göre güzel çirkin yönleri vardır kıyaslama yapmak kimseye düşmez:19:kimseyi tınlama boşuna üzülme gül geç:34:
haklısın ama dedgn gbi ağzı olan kınuşuyr haliyle bnde takıyrm elmde diil canımm

o komsular umrunda bile olmasın.. diyet yap kilo ver sonra rahatlarsın ..
zaten bnm 1 numaralı taktgm budur cnm

Sen kendini kardeşinle kıyaslıyor olabilir misin?

Bu sebepten başkaları da kıyaslıyor zannediyorsundur.

Hem kıyaslansan ne olur?

valla bilemyrum galiba içten içe bende kıyaslıyrum ama kadının bri bi kaç gün önce açık açık söyledi zaten o bozmuştu morlmi bnm

bende kız kardeşimle yılllarca kıyaslandım seni anlıyorum bu yüzden.
insanlar bu yaptıklarının yanlış olduklarını anlamıyorlar.sırf bu yüzden kardeşimle birbirimize rakip gibi büyüdük.
o insanları takmayın siz rahatınıza bakın.herkez aynı olacak diye bir kaide yok.
ayrıcada onları kesinlikle alakadar etmez.sizi kıyaslamakta onlara kalmadı hani:47:

bende sürekli bazı patavatsız insanlar tarafından ablamla kıyaslanırdım ve sorun aynı kilo maalesef benimde kilo problemim var ama ben artık alıstım nolmus herkes zayıf olacak degil ya diyorum sende ole yap agızlarını payını ver onlar kendilerine baksınlar

bende sürekli bazı patavatsız insanlar tarafından ablamla kıyaslanırdım ve sorun aynı kilo maalesef benimde kilo problemim var ama ben artık alıstım nolmus herkes zayıf olacak degil ya diyorum sende ole yap agızlarını payını ver onlar kendilerine baksınlar

ya canım yapamıyorum kilolu olmayı önce ben kabul edemiyorum kii:(

ya canım yapamıyorum kilolu olmayı önce ben kabul edemiyorum kii:(
kabul edemiyorsan zayıflayacaksın başka çaresi yok.
mutlu olmak için yapmalısın,çünkü biz ne kadar kafana takma desekte
bu kafana yer etmiş,engelleyemiyorsun kendini.
ayrıca her zaman bu tarz insanlarla kaşılaşacaksın.
evleneceğiniz zaman sonra çocuklarınız olduğunda da çocuklarınız karşılaştırılacak.

beni de kardeşim kendisiyle çok kıyaslar ben de sinir olurum. o benden 10 cm daha uzun ve çok zayıf 1,70 boya 46 kilo . aslında ben çevrem tarafından çok beğenilirim. gören herkes çok güzel olduğumu söyler ama eve gelince kardeşim kısa boylu şişko diye dalga geçiyo benim de özgüvenim sarsılıyo ya. halbuki benim çok fazla bi kilom yok ki asıl kendisi haddinden fazla zayıf. ben 54 kiloyum boyuma göre 51 filan olsam daha iyi olur gerçi hep boyumun kısa olmasından daha dolgun görünüyorum. en iyisi böyle yorumları çok takmamak sen kendin rahatsızsan incelmek için çaba göster tabi asıl önemli olan insanın kendisini beğenmesi.

kabul edemiyorsan zayıflayacaksın başka çaresi yok.
mutlu olmak için yapmalısın,çünkü biz ne kadar kafana takma desekte
bu kafana yer etmiş,engelleyemiyorsun kendini.
ayrıca her zaman bu tarz insanlarla kaşılaşacaksın.
evleneceğiniz zaman sonra çocuklarınız olduğunda da çocuklarınız karşılaştırılacak.

zaten zayıfladım ve ünide gyt begenlyrum işte sorun ordaa

beni de kardeşim kendisiyle çok kıyaslar ben de sinir olurum. o benden 10 cm daha uzun ve çok zayıf 1,70 boya 46 kilo . aslında ben çevrem tarafından çok beğenilirim. gören herkes çok güzel olduğumu söyler ama eve gelince kardeşim kısa boylu şişko diye dalga geçiyo benim de özgüvenim sarsılıyo ya. halbuki benim çok fazla bi kilom yok ki asıl kendisi haddinden fazla zayıf. ben 54 kiloyum boyuma göre 51 filan olsam daha iyi olur gerçi hep boyumun kısa olmasından daha dolgun görünüyorum. en iyisi böyle yorumları çok takmamak sen kendin rahatsızsan incelmek için çaba göster tabi asıl önemli olan insanın kendisini beğenmesi.

cnm yemn ederim aynı şey bnmde 3 4 kilo fazlm sadece

bir kere şu takıntılıyım lafını kafandan atmalısın yoksa daha fazla takıntı yaparsın.. eleştiren insanlara cevabını verirsen içinde kalmıyor ve acaba gerçekten böyle miyim demiyorsun.. ben eskiden böyleydim ama şimdi gereken cevabı veriyorum.. hem karşındakine bir bak onun seni eleştirmekteki ne üstünlüğü olabilir ki, stil danışmanı falan değil bence hiç ciddiye alma, sağlıklı yaşam yollarına bak yani başkaları için yaşayamazsın..:7: beni de zayıf olduğum için eleştirirler kardeşimle kıyaslarlar artık cevabını veriyorum ama karşı davranış oluşturdum sanırım kardeşime şişko basenli fln diyorum ama o kadar da değil gerçekte (şimdi bunu okursa sevinir garibim:27: )

tatlim ayni beni tarif etmissin yillarca kardesimle kiyaslandim kardesimin yuzu cok guzel allah var benim boyum uzun cok zayiftim oda boyu benden biraz kisa ama guzel vucudu vardi hep derlerdi ayyyyyyy kardesin cok guzel sende iki tahta cakmislar bir kiz yapmislar depresyona girmistim kardesimde bana dusman rakip aklina gelirse olmustu sonra annem oturdu konustu sizi kiskandiklari icin ayirmaya calisiyorlar sizde gaza geliyorsunuz tesekkur edrim benim cabalarimi bosa cikardiginiz icin dedi ve cok utanmistik sonra kardesimle tikadik kulaklarimizi hep onumuze baktik halen bak ben yurt disindayim tatilde falan fisildasiriz arada acayip kiskaniyorlar fesat insanlar onlar bosver kendilerine bakmazlar hep baskalarini cekistirip dururlar

kizlar baskalarinin lafina bakip kardeslerinizi uzmeyin nick takmayin onlar allahin bize armagani ben cok seviyorum kardesimi bak burnumda tuttu canim benim ya annemede babama tesekkur ediyorum beni abla yaptiklari icin sirdasim canim siginacak limanim onlar benim daha ne olsun

cnm yemn ederim aynı şey bnmde 3 4 kilo fazlm sadece

158 e 57 59 arası degsio 59 oldugunda haliyle mahvediyo bn bu ergenlkten gelen bi takıntı onun için abartyrum snrm ama elimde değil artık yoruldum bıktım mutlu olmak istiyorumm

cnm takntım lise yıllrmdn gelme zaten cok fazla klm yok en fazla 3 5 kilo ama ddmya engelleyemyrum

zaten zayıfladım ve ünide gyt begenlyrum işte sorun ordaa
canım ozaman ben sorununu anlayamadım.neyi sorun yapıyorsun?
ilk üç mesaj da kilodan takıntılı olduğunu anladım.sonrada ben zaten zayıfladım,beğeniliyorum sorun orda demişsin??
son mesajını anlayamadım.neyi sıkıntı yapıyorsun?kilo sıkıntın yok sanırım dediğim gibi bu tarz karşılaştırmalar olacak zaten.
kendinle barışıksan problem yok.
canım birde yanlış anlama sakın şahsi fikrim ama boyun 158, kilon 57-59 arasında değiştiğini yazmışsın.
3-5 kilodan fazla bir fazlan var bence.yada şöyle söyleyim 8 kilo verirsen biraz daha mutlu olursun.

canım ozaman ben sorununu anlayamadım.neyi sorun yapıyorsun?
ilk üç mesaj da kilodan takıntılı olduğunu anladım.sonrada ben zaten zayıfladım,beğeniliyorum sorun orda demişsin??
son mesajını anlayamadım.neyi sıkıntı yapıyorsun?kilo sıkıntın yok sanırım dediğim gibi bu tarz karşılaştırmalar olacak zaten.
kendinle barışıksan problem yok.
canım birde yanlış anlama sakın şahsi fikrim ama boyun 158, kilon 57-59 arasında değiştiğini yazmışsın.
3-5 kilodan fazla bir fazlan var bence.yada şöyle söyleyim 8 kilo verirsen biraz daha mutlu olursun.

cnm sorun şu önce den 65 67 kiloydum verdim 38 bedene de düştüm 36 ya şimdi brazını aldım sorun sürekli moralimin bozulması aldın verdin laflarından eskisi gbi göze batan bi fazlalık yok ama arada eleştrilirsin ya öyle bsey ... 3 5 kilo fazlamıda sundan dolayı dedim 56 57 olmuştım ve s beden gayet hoş oluyodu herkes daha fazla verme diyodu. kısacası versemde vermesemde kiloya takığım sorun bu

kızlar yardım edin lütfen biri bişey söylesin :( depresyon tedavisi grüyrum 2 yıldır fln .sorunum kilo takntısı.birde şu gnlerde kardeşimle kıyaslanıyorum patavatsız insanlar tarafından:(aslında gayet güzelim ama onun boyu daha uzun haliyle ne istese giyiyor bense tutucu çevreden dolayı kısıtlı gyiniyrum zeten brde boyum ondan kısa olunca kilo alırsam hemen çirknleşiyrm .aslında üni okudugum sehirde gayet gzel gynyrum ve beğeniliyorum ama burdaki cahil komşular beni çıldırtacak.lütfen biri bsey desin yardım etsin yok mu böle sorun yasayan:'(((

canım bence sen o dedi bu söyledi dersen tedavini zora sokarsın. kendini sevmezsen zaten negatif enerji yansıtırsın, insanlara bu cesareti veren yine sensin. sonuçta seni de kardeşinden farklı kılan,daha iyi olduğun özellikler eminim ki vardır.canını sıkan insanlarla mesafeli ol.

cnm sorun şu önce den 65 67 kiloydum verdim 38 bedene de düştüm 36 ya şimdi brazını aldım sorun sürekli moralimin bozulması aldın verdin laflarından eskisi gbi göze batan bi fazlalık yok ama arada eleştrilirsin ya öyle bsey ... 3 5 kilo fazlamıda sundan dolayı dedim 56 57 olmuştım ve s beden gayet hoş oluyodu herkes daha fazla verme diyodu. kısacası versemde vermesemde kiloya takığım sorun bu
canım yaşadığın şeylerin birçoğunu bizlerde yaşıyoruz.
kilo almadığım halde iyi olmuşsun,yok kilo almışsın
şuran çıkmış bıdı bıdı...ilk zamanlar takıyorsun.ama eğer öyle olmadığını biliyorsan
işi dalgaya vuruyorsun.iyi olmuşsun diyene evet 2 kilo verdim iyi oldu dersin.
yani kilo ile ilgili okadar çok canını sıkan konu olacak ki ilerde.hamileliğide olacak.
nasıl kilo almış diyecekler.doğum yapacaksın hiç doğurmamış sanki diyecekler.
şuran çıkmış diyecekler.yok bir hamile kalda sende bizimki olacaksın diyecekler.
senin yaşındayken biz daha zayıftık diyecekler ve kardeşinlede sürekli bir karşılaştırma olacak.
madem kiloda versen de alsan da takıntı yapıyorsun sabit kal.kilo aldın-verdin diyenlere inat ver.
başka konuşacak laf bulamadıkları için sürekli kilo ve karşılaştırma lafları olacak.
kilo dışında bence çok güzel bir bölümde okuyorsun.bana göre çünkü meslektaşız:))))
bence iyi taraflarını da düşünmelisin.bitirdiğin zaman iyi yerlere yerleşmeye bak

Son düzenleme:
boyum seninle aynı,kilonsa benim ideal kilom.ben 65 kiloyum :))).kesinlikle kilolu değilsin.sadece balıketli dediğimiz olay..kardeşinle kıyasa gelince,boşver o onların densizliği..kızkardeşin daha güzel de olabilir..bu sıkıntı değil zaten..kıyas sinir bozucu,gereksiz,ama kafaya bu kadar takılacak mevzu değil..

canım yaşadığın şeylerin birçoğunu bizlerde yaşıyoruz.
kilo almadığım halde iyi olmuşsun,yok kilo almışsın
şuran çıkmış bıdı bıdı...ilk zamanlar takıyorsun.ama eğer öyle olmadığını biliyorsan
işi dalgaya vuruyorsun.iyi olmuşsun diyene evet 2 kilo verdim iyi oldu dersin.
yani kilo ile ilgili okadar çok canını sıkan konu olacak ki ilerde.hamileliğide olacak.
nasıl kilo almış diyecekler.doğum yapacaksın hiç doğurmamış sanki diyecekler.
şuran çıkmış diyecekler.yok bir hamile kalda sende bizimki olacaksın diyecekler.
senin yaşındayken biz daha zayıftık diyecekler ve kardeşinlede sürekli bir karşılaştırma olacak.
madem kiloda versen de alsan da takıntı yapıyorsun sabit kal.kilo aldın-verdin diyenlere inat ver.
başka konuşacak laf bulamadıkları için sürekli kilo ve karşılaştırma lafları olacak.
kilo dışında bence çok güzel bir bölümde okuyorsun.bana göre çünkü meslektaşız:))))
bence iyi taraflarını da düşünmelisin.bitirdiğin zaman iyi yerlere yerleşmeye bak

boyum seninle aynı,kilonsa benim ideal kilom.ben 65 kiloyum :))).kesinlikle kilolu değilsin.sadece balıketli dediğimiz olay..kardeşinle kıyasa gelince,boşver o onların densizliği..kızkardeşin daha güzel de olabilir..bu sıkıntı değil zaten..kıyas sinir bozucu,gereksiz,ama kafaya bu kadar takılacak mevzu değil..

yorumlarınız için çok tesekkur ederim rahatlattınız beni iyiki varsınız üşenmeyip cevap veriyosunuz bana umarım zamanla geçicek belki gercek aşkı tattığımda ya da kendmle bars imzaladığımda ama kesinlkle haklısınız takmamalıyım

Back
X